bazár, predaj, inzercia, predám

detský hudobný hovoriaci klavír

Kategória: Hračky

Hudobný hovoriaci klavír s dvoma funckiami na základe prepnutia tlačidlom:

1. po stlačení klávesu sa na ňom dá hrať ako na klavíri
2. po stlačení klávesu hrá každy kláves inú známu melódiu
detský hudobný hovoriaci klavír
Podobné inzeráty
HUDOBNÝ HOVORIACI KLAVÍR
Predám hudobný hovoriaci klavír. Otáčaním gombíka v strede sa dá vybrať hudba, klavír alebo príbeh. V hornej časti je plastová knižka, ktorá ponúka 5 príbehov a 4 predlohy pre hru na klavír. Má 2 polohy hlasitosti a mikrofón. Minimálne používaný.
Hudobný kolotoč Cotoons kvetinka ružový
Hudobný kolotoč Cotoons s jemnou melódiou pomôže vášmu dieťatku hladko zaspať. POVODNA CENA 55EUR Svetelný a hudobný kolotoč nad postieľku je určený pre najmenšie bábätká od 0 mesiacov. Kolotoč pre kojencov hrá príjemné melódie, ktoré dieťatko upútajú a zabavia na dlhšiu dobu. Hudba kojeneckej hračky je určená na upokojenie dieťatka a na jeho pomalé uspanie. Detský kolotoč sa dá veľmi ľahko a bezpečne upevniť na okraj postieľky. Je vyrobený z pevného a odolného plastového materiálu. Kolotoč je prevedený v štýle bielo-modrého kvetu, na ktorom visia motýliky a kvetinky. Kolotoč sa zapína a vypína tlačidlom, ktorý je umiestnený na hlavičke kvetu. Z kolotoča svetielkuje množstvo malých hviezdičiek a kvetiniek. Kolotoč hrá približne 10 minút, ale zapnutý diaľkový ovládač aktivuje kolotoč bez rušenia dieťatka až na 40 minút. Pokračuje novými pesničkami a obrázkami. Hudobný kolotoč a ovládač funguje na 2 x AAA/LR3 a 3 x AA/LR6 batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia. Detský kolotoč nad postieľku je výhercom súťaže Grand Prix Marketing Innovation 2015. Diaľkové ovládanie umožňuje jednoduché spustenie/vypnutie. Vyžaduje 2× 1,5 AAA a 3× 1,5 V AA batérie, nie sú súčasťou balenia. Rozmery: 57 × 40 × 10 cm. *************POZNÁMKY/PODMIENKY************** * *klikni na moje meno pre ďalšie inzeraty *uprednostňujem osobný odber *pošlem aj na dobierku pri úhrade poštovného vopred *v prípade záujmu pošlem väčšie fotky
MOTORKA TEOJKOLKA ELEKTRICKA
Veľká Elektrická Motorka Chopper, penové kolesá, kožené sedadlo, biela Veľký a výkonný motor, napríklad turista s batériou pre dieťa, umožní každému malému vodičovi jazdiť po uličkách parku, po dome atď. Veľký motor má pohodlné kreslo s operadlom, kufor pripevnený potrebným príslušenstvom potrebným na cestovanie, osvetlenie vpredu aj vzadu. Výlet spríjemní hudobný panel s veselou hudbou. Motorku poháňajú dva motory: 2 x 12V + 1 x 12V 4,5 Ah gélová batéria. Výhody vozidla: - motor sa štartuje kovovým kľúčom (aktivuje zvuk motora a rozsvieti osvetlenie) - prepínač chodu vpred / vzad - hudobný panel obsahujúci: načítané šťastné piesne, USB vstup, MP3, zvýšenie hlasitosti, zníženie hlasitosti - indikátor nabitia batérie - penové kolesá EVA - kožené sedadlo - elektrická brzda, pracujúca po odstránení nohy z plynového pedála - pohodlné, profilované sedadlo vodiča potiahnuté ekokožou - stupačky - uzamykateľný kufor Motor je veľmi efektívny, má vpredu žiariace, farebné svetlá, uzavretú pokladničku, kapotáže. Kapacita batérie je riadená panelom s indikátorom nabitia batérie, takže si môžete ľahko naplánovať prechádzku s dieťaťom na motorke. Pre zatraktívnenie jazdy má vozidlo hudobný panel, vďaka ktorému bude môcť dieťa počúvať veselú hudbu alebo pripojiť svoje vlastné hracie zariadenie. Technické parametre pohon: motor 2 x 12 V 45W batéria: 1 x 12V 4,5Ah prevody: 1 x prevodový stupeň dopredu a 1 x spiatočka rýchlosť: 3 - 5 km / h Rozmery rozmery vozidla: dĺžka 118 cm, šírka 54 cm, výška 68 cm výška od zeme: 12 cm vzdialenosť od konca sedadla k pedálu plynu: 59 cm rozmery sedadla: šírka 20 cm, dĺžka 33 cm, výška operadla 15 cm kolieska: priemer kruhu 30 cm, šírka 12 cm maximálna nosnosť: 30 kg rozmery balenia: 92 x 54 x 48 cm hmotnosť vozidla: 13,8 kg hmotnosť s balením: 17,3 kg telo: plastové typ kolies: mäkké kolieska EVA typ kresla: kreslo z ekokože svetelné efekty: áno zvukové efekty: áno klaksón: áno hudobný panel: áno Vstup MP3: áno USB vstup: áno indikátor nabitia batérie: áno pomalý štart: áno kľúče: áno iné: boot, ktorý sa dá otvoriť nabíjačka: áno Ďalšie informácie záruka: 12 mesiacov pokyn: áno doba nabíjania batérie: 8 h pre deti: 3+
Fisher-Price Hovoriaci robot 4 v 1
Predam Fisher-Price Hovoriaci robot 4 v 1 100%ny stav, nachadza sa v Kvetoslavove, po dohode viem priviezt do BA + okolie, pokial inzerat nie je vymazany je aktualny Malé deti potrebujú mať hračky, ktoré ich zabavia, ale zároveň ich budú po všetkých stránkach aj rozvíjať. Didaktická hračka Hovoriaci robot 4 v 1 značky Fisher-Price je na tento účel ideálna – ponúka 4 nastavenia a veľa zábavných melódií, svetielok a praktických aktivít. S robotom pre chlapcov a dievčatá od 6 mesiacov sa môžu deti pustiť do nového zábavného objavovania. Hračku možno rozobrať na tri samostatné funkčné diely, objavovať a skúmať tvary, farby, spúšťať zvuky, melódie alebo frázy. Vo veselých pestrých farbách.
Detský hudobný klavír
Ponúkam na predaj veľmi dobrý klavír na baterky, plne funkčný. Vydáva rôzne zvuky zvieratiek a melódie, ktoré vie aj nahrať. Používaný, v dobrom stave.
Hrací klavír
Predám hračku detský klavír, má 3 funkcie: spieva piesne v slovenskom jazyku,hrá hudbu a klavír. Mikrofón nefunguje. Pridám k tomu číselnú raketu, hovorí, počíta,spieva v nemeckom jazyku, chýbajú nám k nej 2 kocky. Osobný odber.