bazár, predaj, inzercia, predám

Detský porcelánový set na prvé pokrmy

Kategória: Kojenecké potreby

Predám detský porcelánový set na prvé pokrmy. Chýba detská šálka.
Detský porcelánový set na prvé pokrmy
Podobné inzeráty
Set do postieľky PRENATAL
Krásny set do postieľky pre bábätká talianskej značky PRENATAL. Tento vysoko kvalitný set pozostáva z obliečky na paplón, dve na vankúšik, plachty, bavlnenej deky pre ľahšie prikrývanie a ochranného mantinelu. V zelenkavožltej farbe. Všetky nášivky zvieratiek pôsobia v 3D efekte, sú v materiále plyš (žiadna potlač!!!). K tomu dodávam paplón PRENATAL. Všetko v 100% stave, čistučké bez poškodení po 1 dieťati. Na výmenu sme mali niekoľko, preto pozri aj moje ďalšie inzeráty. V ponuke mám aj hojdačku (hniezdo) do postieľky a 4 set v modrej farbe zn. BE BE'S COLLECTION. Rozmery: 1.Set: Vrchná plachta (120x80cm) a obliečka na vankúš (40x60cm) 2. Set: Paplón s snímateľným poťahom (120x150cm) + ochranný mantinel (40x210cm) + obliečka na vankúš (40x60cm) 3. Balenie: Deka do postieľky (110x150cm)
Zohrievač fliaš
Predám ohrievač. -rýchlo ohrieva dojčenské fľašky a pokrmy -sterilizuje doplnky na kŕmenie dojčiat -zdravotne neškodný, bez BPA Raz použitý na dovolenke. Osobný odber.
Detský nosič PAO PAPOOSE a šatku WUTI WRAP
Predám nové, nepoužívané , detský nosič PAO PAPOOSE a šatku WUTI WRAP , obidve spolu. Pozri linky : a
NOVÝ darčekový set Chicco
Nový, vhodný aj ako darček, my už nevyužijeme. Set obsahuje Jemný šampón na vlasy "žiadne slzy " 200ml Jemný šampón na telo "žiadne slzy " 200ml Ochranný upokojujúci krém na detský zadoček 100ml - Chicco Šampón na telo Protection 93% prírodných zložiek Šetrne čistí detskú pokožku a zanecháva ju príjemne prevoňanú. Je obohatený o výťažok z nechtíka, ktorý je známy pre svoje zvláčňujúce vlastnosti. Jeho jemná formula nedráždi detské oči Rešpektuje hydrolipidovú rovnováhu jemnej pokožky detí Receptúra s 93% prírodných zložiek, zmäkčujúci extrakt z nechtíka a rastlinného glycerínu Dermatologicky a oftalmologicky testované - CHICCO Krém na detský zadoček upokojujúci bez parfumu Baby Moments 84% prírodných zložiek 100 ml Krém obsahuje 15% oxidu zinočnatého a pantenol, ktorý pôsobí regeneračne na citlivú detskú pokožku. Vytvára priedušnú ochrannú vrstvu, ktorá chráni jemnú detskú pokožku zadočku proti zapareninám. Receptúra s 84% prírodných zložiek, ideálny vysoký ochranný efekt Dermatologicky a oftalmologicky testované Neparfumovaný - Chicco Šampón na vlasy Baby Moments 92% prírodných zložiek 200 ml Jemný šampón na vlasy „žiadne slzy“ šetrne čistí detské vlasy a zanecháva ich prevoňané. Je obohatený o výťažok z nechtíka, ktorý je známy pre svoje zvláčňujúce vlastnosti. Po použití šampónu sa vlásky ľahšie rozčešú. Jeho jemná formula nedráždi detské oči Rešpektuje hydrolipidovú rovnováhu jemnej pokožky detí Receptúra s 92% prírodných zložiek, zmäkčujúci extrakt z nechtíka a rastlinného glycerínu Dermatologicky a oftalmologicky testované
Silikónový jedálenský set pre dieťa ZĽAVA
Tento silikónový set je vyrobený z potravinárskeho silikónu, takže sa vňom nenachádzajú žiadne umelé látky. Set pozostáva z hrnčeka, myštičky, podbradníka, taniera a príboru. Podbradník je nastaviteľný v 4 úrovniach, takže žiaden křčok nie je problém. Materiál je mäkky a odolný voči horúcej vode. Vklude sa dá prevariť, kvôli sterilizácií. Môžete si vybrať z viacerých farebných kombinácií: modrá, zelená, žltá, červená a ružová. Na tento set sa vzťahuje 24 mesačná záruka. Faktúra je samozrejmosť aj viete si odpočítať DPH.
Hniezdo /set do postielky
Predam set do postielky, set obsahuje: -hniezdo / veľké a obojstranne -perinku / veľká, pevná, dlho vydzi -prechodnu deku -zimnú hunatku Veci sú v peknom stave, bez poškodení, po jednom babatku...šité na mieru. Pôvodná cena spolu 175€, predám set za 30€ +pošta.