bazár, predaj, inzercia, predám

Detský rastúci písací stôl

Kategória: Nábytok pre deti

Predám detský rastúci stôl, s úložným priestorom. Možné nakloniť.
Detský rastúci písací stôl
Podobné inzeráty
Rastúci písací stôl a stolička
Zdravim, mam na predaj tuto rastucu stolicku aj so stolom az do 170cm/76kg. Set je velmi malo pouzivany-takmer vobec. Povodna cena 123e. Odkaz na stol aj so stolickou:
Rastuci pisaci stol
Predám rastúci stôl. Stôl -vrchná doska bez škrabancov a je vyklápacia smerom dopredu, nálepky už odstránené (staršia foto). Stôl má niekoľko úrovni výškového nastavenia. Inzerát platný do zmazania.
Detsky rastúci pisaci stôl
Predám detský písací stôl s nastaviteľnou výškou pracovnej dosky v rozsahu 64 - 88 cm. Rozmer pracovnej dosky je 110 x 60 cm a je možné ju naklopiť. Stôl je v super stave, bez poškodenia. K stolu je možné dokupiť aj LED stolnú lampu za 15 Eur, a poličku na stenu za 10 Eur. viď foto. Iba osobný odber.
Rastúci stôl SINGBEE
Predám dievčenský písací "rastúci" stôl zn. SingBee. Stôl má výsuvnú zásuvku na odkladanie písacích potrieb, pracovná doska sa dá nakloniť až o 40°. Na prednej hrane je gumená lišta s pravítkom. Určený pre deti pod 3 do 12 rokov (s výškou od 130-160 cm). Rozmer stola: 62x90 cm Kvalitné vyhotovenie. Bez poškodení. Len osobný odber, príp. dovoz v rámci BA a blízkeho okolia.
Rastúci písací/počítačový stôl zn. ALPLES, rozm: 1040x604
Predám kvalitný písací/počítačový stôl, farba breza Rozmery stola sú 1040x604mm, výška stola je nastaviteľná od 620 do 740mm. Nastaviteľné nožičky sú šedej farby. Stôl je od slovinského výrobcu nábytku ALPLES. Stôl je v TOP stave.
Detský rastúci stôl MAIER + stolička zadarmo+ lampa
Predám kvalitný,moderný, praktický rastúci stôl Maier. Má jednoduché ovládanie.Stôl je v super stave bez poškodení. konštrukcia stola sa skladá z dvoch samostatných vodorovných plôch,detom ponúka dostatok odkladacieho priestoru (nápoje, knihy, pastelky, a pod.). Prednú dosku je možné naklápať až do uhla 36 °, čo možno využiť aj na kreslenie,písanie... pôvodná cena stola bola 490€,predám za 160€ +dám k stolu výškovo nastavitelnú otočnú stoličku len osobný odber