bazár, predaj, inzercia, predám

Detský regál na knihy a hračky vesmírne motívy Songmics

Kategória: Knižnice

Predam tento detsky regal, mali sme ho cca 2 roky, dovod predaja stahovanie. Boxy uz ku nemu nie su, a ma uz nejake tie drobne nedokonalosti (odfotene na fotkach) ale nic co by branilo funkcnosti. Velmi prakticky a krasny doplnok do detskej izby.

Len osobny odber Jablonove, okres Malacky.
Presny popis tu

Detský regál na knihy a hračky vesmírne motívy Songmics
Podobné inzeráty
Regál – 12 priehradkový.
Doprajte si originálny regál , ktorý zaujme na prvý pohľad. Tmavo hnedý teakový regál so šírkou 145 cm obsahuje celkom 12 praktických priehradiek na prehľadné ukladanie a dokonale vynikne v obývacej izbe, pracovni alebo kdekoľvek inde. Využiť ho môžete tiež na uloženie kníh, kvetín, dekoračných predmetov a iných drobností. Regál sa predáva bez dekorácii. Výška – 200 cm , šírka – 145 cm , hĺbka – 39 cm .Jedna sa o používaný tovar . Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode .
Knižnica/ regal na knihy 102x183x23
Kupovaný v januári v moebelixe. Zložený, bez chyb, vád alebo ,,odrenin". Perfektná hĺbka police na knihy (18cm) neostáva miesto na prach a zbierku blbosti :) . Knihy úžasne sadnú, šetrí priestor. Pozadie je biele a ram hnedy (krasne ukazuje na stene). Výška 183cm, sirka 102cm a hĺbka 23cm. Pôvodná cena 200e. Je potrebne si po ňu prísť do Košíc na Nešporovu (možnosť rozložiť napoly v prípade potreby). Ďalšie police k dispozícii nepouzite. Využiteľné aj ako regal na hračky, autíčka,plyšaky .... nastaviteľné police. My sme sa z neho tešili a tešíme, no zbierka kníh sa nám rozrástla a rozrasta a musíme rozmýšľať nad niečím väčším.
Nábytok do detskej izby -komoda,regál,polica a truhlica
Predám nábytok do detskej izby pozostávajúci z komody, police na knihy, regálu a truhlice na hračky. Komoda: Š 110 x H 60 x V 88 cm 3 zásuvky so soft close zatváraním Regál: Š 55 x H 38 x V 190 cm 2 zásuvky so soft close zatváraním Polica: Š 110 x H 23 cm Truhlica na hračky Š 70 x H 38 x V 44 cm otvárateľná z hornej časti Osobný odber v Hainburgu (10 km od hraníc)
regal na hracky
predam regal na hracky alebo ako kmiznica Rozmery 120x111x29
Regál
Predam pekny regal na hracky alebo knihy.Samozrejme BEZ hraciek.Len osobny odber.
Deliaci regal Mobelix
Posuvam regal zn. Mobelix - Vynikajuci stav, regal ma 1,5 roka. Cena 25 eur.