bazár, predaj, inzercia, predám

Detský sedací vak

Kategória: Nábytok pre deti

Predám detský sedací vak Gimme Five 100x75, kupovaný 08/2022, teda ešte rok v záruke. PC 38 €, málo používaný. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte mailom, prípadne sms. Iba osobný odber Trenčianske Jastrabie.
Detský sedací vak
Podobné inzeráty
Detsky sedaci vak kreslo
Detsky sedaci vak - detske kreslo - 10.4. - 20:26 Ponukam na predaj detsky sedaci vak - kreslo Tampo, svetlosivej farby. Vak je plneny polystyrenovymi gulockami, potah pratelny. Je malo pouzivany, neposkodeny. Rozmery (ŠxHxV): 50x50x60 cm, nosnosť: 90 kg Povodna nakupna cena: 47e. Blizsie info:
Sedaci vak fudbalova lopta
Predam nevhodny dar ....nove...moj syn to nechce...SEDACÍ VAK FUTBALOVÁ LOPTA MODRO-BIELA EMI Skladom. Môžete mať: ✔ 27.06.2023 s Doručenie kuriérom GLS 78 € s DPH 100 € s DPH Sedací vak futbalová lopta modrobiela je vyrobený z kvalitnej ekokože, ktorý je praktický na údržbu a zároveň je šetrný k životnému prostrediu. Objem 335 litrov a náplň z polystyrénového granulátu zabezpečuje dokonalé pohodlie nielen pre futbalových nadšencov.
Sedaci vak XXL 130 x 100 cm
Ponúkám sedací vak značky Italpouf z kvalitného materiálu. Puf je vyrobený z najkvalitnejšieho materiálu s certifikátmi o zhode s Oeko-Tex® Standard 100, ktoré potvrdzujú použitie len zdravotne nezávadných materiálov vo výrobnom procese. Navyše je veľmi odolný, oderuvzdornosť 45 000 cyklov. Má zips a dodatočne vystužené švy, čo zaisťuje bezpečné a pohodlné používanie. Má prídavný vnútorný materiálový obal, v ktorom je granulát uzavretý. Je ľahký a ľahko sa prenáša Všetky materiály sú certifikované a vysoko kvalitné. Italpouf zaručuje nezabudnuteľné emócie! Cieľom je spojiť kvalitné produkty s moderným dizajnom, ktoré zapadnú do každého interiéru. Pufy sú plnené prvotriednym polystyrénovým granulátom. Nepoužívame regranulát! Iba kvalitný granulát zaisťuje bezpečnosť a to, že sa bábovka dokonale prispôsobí tvaru tela. Veľkosť: XXL Rozmery: 130 x 100 cm Tvar: hruška Vak má rúčku pre ľahké prenášanie Ručne vyrobený výrobok Vrecúško má dodatočný vnútorný obal, ktorý je vyrobený zo 100% PP. Vonkajší poťah je vyrobený z poťahovej látky, 100% PES. Je to mäkká tkanina s hladkou textúrou. Príjemný na dotyk, nedráždi pokožku, antialergický. Dá sa vybrať a prať v práčke na 30°C. Nepoužívajte bielidlá ani silné čistiace prostriedky.
Sedací vak
Predám sedací vak jak nový. Nový stal 39€
Sedací vak - futbalová lopta
Predám málo používaný sedací vak (Hansa 500 L), materiál ekokoža. Rozmery dxšxv ca. 95x95x60. Ideálne osobný odber. Cena za ks.
Sedací Vak TULI
Predám vak Tuli vhodný pre deti aj dospelých pôvodná cena 250€ teraz 100€