bazár, predaj, inzercia, predám

Detský vodeodolný chránič matraca

Kategória: Ostatné

Detský vodeodolný chránič matraca, poskytuje vynikajúcu ochranu vďaka vodoodolnej polyuretánovej membráne. Je to prekážka pre všetky alergény, roztoče a baktérie. Chrani matrac proti preteceniu vody/mocu na matrac. S uchytkami na velkost klasickej detskej postielky 60 x 120cm.
Predavam lebo uz nevyuzijeme, dietatko je staršie :)
Poštovné podla vahy viď cenník slovenskej pošty alebo priamy odber v Nitre, príp. Bratislave(občasne). Neposielam na dobierku.
PRI ODBERE VACSIEHO MNOZSTVA VECI PONUKAM EXTRA ZLAVU NAVYSE.
Detský vodeodolný chránič matraca
Podobné inzeráty
Detský chránič na zuby
Predám detský chránič na zuby , objednala som zlý lebo syn .a predkus do vnútra. Takže pani zubárka nám ho hneď zatrhla. Ani sme ho neskušali. Reklamovať sa nedá. Chránič zubov RDX 3GN pre deti - šedý Pre najlepšiu ochranu úst vaších deti nehľadajte nič viac ako chránič zubov RDX Gel Mouthguard Gum Shield. Tento gumový chránič je navrhnutý tak, aby sa perfektne prispôsobil tvarovaniu zubov a nezanechával žiadny priestor pre nárazy. Použitím gélovej technológie SHELL-SHOCK ™ výborne absorbuje nárazy a výplň Acrigel ™ chráni aj stoličky. Dodáva sa v štýlovom puzdre RDX pre hygienické a ľahké skladovanie a prenášanie. Materiály neobsahujúce latex, aby sa znížilo riziko podráždenia Technológia Boli-and-Bite pre ľahké prispôsobenie sa zubom, ktoré je efektívne a pohodlné Konštrukcia z polygelu pre dlhú životnosť aj pri náročných športoch Unikátny dizajn SHOCK FORT poskytuje zubom ďalšiu ochranu Chránič zubov je ideálny pre futbal,kickbox, muay thai, MMA a dokonca aj ragby Tu je popis:
LED pásik biely, farebný, RGB na 12V
5m LED pásik 5050 300led/5m, biely nie-vodeodolný 9 €, vodeodolný 14 €. RGB farebný pásik 5m s IR diaľkovým ovládačom nie-vodeodolný 13 €, vodeodolný 16 €. 5m kombinovaný Led pásik (biela teplá a biela studená v jednom čipe 5050) s IR diaľkovým ovládačom 21 € Farebný RGBW 300led/5m (striedavo farebný a biely čip 5050) pásik s diaľkovým ovládačom 16 € K pásiku mám adaptér alebo zdroj na 12V. Bezdotykový ovládač pre jednofarebné led pásy s možnosťou zabudovania do hliníkovej lišty 9€
Chranic matraca + 2x plachta
Dobry den, predam chranic matraca + 2 x plachtu. Velkost 120x60 cm. Osobny odber mozny Bratislava Vrakuna alebo Petrzalka alebo Patronka. V pripade posty sa postovne pripocitava k cene. Cena 6 eur.
Detský zimný fusak do kočíka s kožušinou
Predám Detský zimný fusak do kočíka s kožušinou – modrý Farba: modrá Rozmery: 95x45cm Vodeodolný Vetruvzdorný Priedušný Detský zimný fusak do kočíka s kožušinou – modrý Spací vak je vyrobený z kvalitných materiálov Bude dobre fungovať za každých podmienok, pričom zabezpečí pohodlie a pocit bezpečia Vlastnosti: Mäkká, jemná a odnímateľná kožušina Moderný dizajn Polstrovaný zamatovo hebkým a antialergickým materiálom Zapínanie na dva obojstranné zipsy (horný a dolný) Prispôsobené na inštaláciu 2,3 ​​a 5 bodových pásov Praktické riešenie 4 v 1-spací vak podľa potreby Obojstranný odnímateľný zips Spací vak je možné použiť ako vložku do kočíka Perfektný za každých podmienok Vodotesný Vetruvzdorný Priedušný Spací vak je úplne odolný voči nepriaznivým poveternostným podmienkam a za slnečného počasia poskytuje dostatočné vetranie. Trojvrstvový, vysokokvalitný materiál Vrchná vrstva, ktorá zaručuje plnú vodeodolnosť a vetruvzdornosť Stredná vrstva vyplnená teplým, páperovým, antialergickým materiálom Vnútorná vrstva, navrhnutá tak, aby zabezpečovala správny odvod vlhkosti a udržiavala správnu teplotu Prečo by deti mali spať v spacákoch? Potom sa cítia bezpečne a pohodlne Spacie vaky im poskytujú ideálnu mikroklímu za každých podmienok Spánok je dlhší a pokojnejší Bezpečná inštalácia do kočíka Prispôsobené pre ištaláciu: 2.3 a 5 bodových bezpečnostných pásov Vďaka univerzálnosti montážnych otvorov je možné spací vak úspešne používať vo všetkých kočíkoch dostupných na trhu Špecifikácia: Vodeodolný Vetruvzdorný Priedušný Rozmery: 95 x 45 cm Prateľný na 30 stupňoch Otvory pre bezpečnostné pásy: 2,3 a 5 bodov
Chranic na matrac Beverly Hills Polo Club
Predam chranic na matrac Beverly Hills Polo Club, rozmer na velku manzelsku postel 180x200cm. Chranic je bavlneny, zlozeny z viacerych vrstiev. Pouzivany malo.
Predám Ochranu nôch regálov. Chranič nohy regal.
Predám Ochranu nôch (bokou) regálov. Chranič nohy regálu pred nárazom vysoko zdvizneho vozíku. ( VZV ) Alebo chranič rohou. Cena 19eur ks alebo pri odbere nad 30ks 15,- eur kus. cca 70ks ochrany su NOVÉ! Regal. Klik na meno a pozri aj moje ďalšie inzeráty.