bazár, predaj, inzercia, predám

Dexcom senzory

Kategória: Zdravie a krása

Predam 1-3 kusy senzorov dexcom G6 exp. do 30.4.2024.
Cena 55 eur/ks.
Príp.zháňam vysielač, na výmenu za senzor.
Dexcom senzory
Podobné inzeráty
Kúpim vysielač alebo senzor systému Dexcom G6
Ak nie ste z rodiny cukrovkára alebo Farmafirmák,tak asi nemá význam čítať ďalej :( Zháňam komponenty,tohto systému samozrejme v zapečatenej krabičke.Cenu by som si predstavoval 20-30€ podľa expirácie.Senzor by mohol byť aj "jemne" = 0.5 roka po expirácii. Osobné prevzatie v Bratislave + 50km,ja dojdem,vy nemusíte spraviť ani krok.
Senzor dexcom g6
Predám senzor
Freestyle libre senzory 2 4 kusy
Prodám freestyle libre senzory2 4 kusy na měření cukru v těle kus za 51 euro da se použít buď na freestyle libre čtečku1 nebo aplikace libre link v telefonu případě zájmu napište mi na email nebo SMS volat po 16 hod lze poslat přes zásilkovnu na dobírku
Senzor glunovo i3
Mám na predaj nové senzory glunovo i3 4ks. Dôvod predaja: prechod na iný typ. Cena za kus 20€
Digitálna váha Omron Viva HBF 222T EBK Monitor zloženia tela
Kvalitný Japonský prístroj na meranie telesnej stavby tela v kombinácii s lekárskou váhou. Veľmi presné meranie 4 senzory, vážia hmotnosť od 2,0kg - 150,0kg, po 0,1 kg vyhodnocuje: množstvo tuku v tele množstvo viscerálneho (medziorgánového) tuku množstvo kostrového svalstva hodnotu kľudového metabolizmu BMI (body mass index) overený algoritmus merania rozlíši medzi úbytkom tuku a úbytkom vody v tele bezdrôtové bluetooth pripojenie k mobilným zariadeniam s aplikáciou OMRON Connect pamäť pre údaje 4-roch osôb + hosť životnosť batérií 6 mesiacov použitie 4x denne 3 roky záruka Kupované 22.3.21 ešte rok v záruke. Aplikácia Omron connect je fantastická pomôcka pri chudnutí. Možnosť prepojenia s Omron tlakomeru.
Senzory FreeStyle Libre 2
predám 2x senzor FreeStyle Libre 2 na kontinuálne meranie glykémie. Expirácia: 29.02.2024 Cena: 55€/kus + dobierka