bazár, predaj, inzercia, predám

Dievčenské botasky Skechers s light

Kategória: Topánky, obuv

Predám dievčenské botasky Skechers s light už nesvietia. Veľkosť 26 používané.
Dievčenské botasky Skechers s light
Podobné inzeráty
Skechers GO WALK Arch Fit - Clancy Damske Čierne Ruzove
Dobrý deň, predám vychádzkové topánky Skechers GO WALK Arch Fit - Clancy Damske, farba čierne-ružové, veľkosť 41, obuté asi dva krát, ako nové, pôvodná cena 65€, ponúkam za 25€, tel.č. BA Podunajské Biskupice, viem doviezť cestou na Záhorie, Skalica, Trnava, Nitra, Zlaté Moravce. Podrobnosti Produktu Užite si svoje prechádzky v dlhotrvajúcom podpornom pohodlí so Skechers GO WALK Arch Fit® - Clancy. Táto slip-on má zvršok z plochého úpletu Stretch-Fit® so šnurovacím predným dielom, vyberateľnou stielkou Arch Fit® a ľahkou odpruženou medzipodrážkou ULTRA GO®. Kľúčové vlastnosti Patentovaný systém vložiek Skechers Arch Fit® s certifikovanou podporou klenby. Tvar navrhnutý pediatrom vyvinutý s 20 rokmi údajov a 120 000 skenmi chodidiel. Vyberateľná stielka pomáha proti plesniam, na nohe znížiť otrasy a zvýšiť rozptyl hmotnosti Ľahké a citlivé tlmenie ULTRA GO® High-Rebound Comfort Pillars® pre pridanú podporu Nazúvacie prevedenie Stretch Fit® pre pohodlie ako v ponožkách Detaily dizajnu Nazúvací zvršok z plochého úpletu so šnurovaním vpredu Odolná trakčná podrážka s dvojitou hustotou pre stabilitu Detaily loga Skechers® And Arch Fit®
Botasky dievcenske skechers s light
Predám dievcenske botasky Skechers ružovo fialové. 2 krát pouzite nové. Veľkosť 27. Botasky pri chôdzi svietia.
Panske vodeodolne botasky SKECHERS GO TRAIL.
Predam panske vodeodolne botasky SKECHERS GO TRAIL, vel.46, dlzka vnut.vlozky je 31,5cm. Obuv ma pruzne penove podrazky ULTRA GO s gumovou protismykovou vrstvou, makku vnutornu vystelku, penove vzduchom chladene perforovane vyberatelne vlozky GOGA MAT. Botasky su lahke a pohodlne, vhodne na lahsiu turistiku, boli malo pouzivane, su ako nove, cena je 29Eur + post.4,80Eur.
Panske botasky SKECHERS Skech-Knit.
Predam panske botasky SKECHERS Skech-Knit, vel.46, dlzka vnut.vlozky je 30cm. Obuv ma pruzne penove podrazky, makku vnutornu vystelku, vyberatelne vlozky, chladene vzduchom, s pamatovou penou. Botasky su lahke a pohodlne, boli malo pouzivane, su ako nove, cena je 28Eur + post.4,80Eur.
Skechers Flex-Glow Elite Boys´Treiners
Detské SKECHERS pre chlapov Nové nepoužité Veľkosť EUR 24 Materiál: umelá koža Hodnota tovaru: 58,07 € Link na tovar v obchode:
Predám nové tenistky Skechers Hillcrest 237265s
Veľ.44
Predám nové tenistky SKECHERS SKECHERS TRAIL 237265 HILLCREST MEMORY FOAM LACE UP TRAINERS Olive 9 veľ 44