bazár, predaj, inzercia, predám

Digi ruksak 65l vz.07 REZERVOVANÝ

Kategória: Turistika, horolezectvo

Predám čisto nový vojenský ruksak 65 litrový, komplet so všetkými sumkami, kapsičkami.
Digi poťah a biely zimný poťah k ruksaku (oba taktiež nepoužité).

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať, ideálny by bol osobný odber vo Zvolene keďže batoh je dosť veľký, ale po dohode viem aj poslať.

vojenske veci, turistika, batoh, ossr
Digi ruksak 65l vz.07 REZERVOVANÝ
Podobné inzeráty
Ruksak 65l Digi - OS SR
Predam 65l digitalny vojensky ruksak. Pouzivany, v dobrom stave. Male horne bocne vrecka maju viac opetrebovane priklopy lebo boli pouzivane zvlast. Ostatne neporusene. Vid foto. K ruksaku je zimny a zeleny nepremokavy navlek.
Pentagon
Ruksak Pentagon Deos 65l olive Objemný ruksak Deos od výrobcu Pentagon. Materiál Cordura 500D so zipsami značky YKK a Duraflex sponami zabezpečia vysokú kvalitu. Objem 65l je už vrátane dvoch 5,25l bočných odnímateľných káps, ktoré sú na ruksaku pripevnené MOLLE systémom a dajú sa polohovať, prípadne využívať ako samostatné kapsy. Rôznymi popruhmi na spodku a na vrchu ruksaku, či MOLLE systémom z prednej časti si viete na ruksak pripevniť rôznu kempingovú výbavu. polstrované a nastaviteľné ramenné popruhy polstrovaný chrbát s možnosťou nastavenia podľa výšky užívateľa bedrový pás hrudný pás odolný materiál ramenný popruh má uchytenie pre hadicu z hydrovaku Použitý 2x nepoškodený.
Berghaus + The North Face , Blacks , Pakuma
Berghaus ruksak batoh novy 60+10L - modry - Predany The North face bunda vetrovka - cierna - vyborny stav - velksot S ale sedi na velksot M -kvalitny hruby material- goretex - da sa nazipsovat fliska - 110€ pakuma znackovy kvalitny ruksak batoh 39€ blacks batoh ruksak - 25€ Berghaus paperova bunda vetrovka cierna - velkost M - Nova - 180€ Berghaus ruksak batoh aj ako taska - Nova - odzipsovatelny maly ruksak 55+10L - 110€ Berghaus - bunda vetrovka - modra- velkost M - nosena iba par krat - ako nova- s kapucnou - 90€ Mozna dohoda
Turistický batoh 65l
Krásny, kvalitný turistický batoh, s hliníkovou vystuzou, odvetranim, 65l, Zn. F.Spinelli, ráže použitý
Predám nepremokavý obal na batoh Tatonka 45-65L
Predám nepremokavý obal na batoh Tatonka Luggage Cover, veľkosť M, 45-65L. Možnosť uzavrieť chrbtovú časť. Vhodné ako ochrana napr. pri leteckej preprave. Nový, nepoužívaný-
Turistický ruksak ART.NR.56-0406101.
Predám čisto nový nepoužitý jednoduchý turistický ruksak ART.NR.56-0406101 s dvomi vreckami uzatváranými na zips, v kombinácii farieb oranžová a sivá, vnútro je čiernej farby, ako je vidieť na priložených obrázkoch. Šírka ruksaku : 35.0 cm Výška ruksaku : 42.0 cm Hĺbka ruksaku : 18.0 cm Hmotnosť ruksaku : 0,372 kg Objem : 12 Litrov Moja predajná cena za turistický ruksak ART.NR.56-0406101 = 10,00 €. Najradšej uprednostňujem osobný odber v Trnave, alebo dohodou-zaslanie na dobierku. V prípade dobierky je cena za turistický ruksak ART.NR.56-0406101 + cena za dobierku (cenu generuje priamo ePodací hárok podľa sumy za dobierku a jej hmotnosti) a v prípade platby vopred na účet je cena za poštovné znížená o 1,20 €. Ponuka, pokiaľ ju čítate je stále platná a aktuálne bude podľa potreby upravovaný text inzerátu. !!! Na SMS nereagujem !!!