bazár, predaj, inzercia, predám

Digitálne spínacie hodiny Nové

Kategória: Stavebný materiál

Predám nové digitálne spínacie hodiny na dinlištu zn. Tracon so zárukou, 16A 230V .Cena 35 , len osobný odber. Tureň, tel. . Na SMS neodpovedám!!!
Digitálne spínacie hodiny Nové
Podobné inzeráty
Digitálne týždenné spínacie hodiny 2-kanálové Schrack
Predám 2 ks Digitálne týždenné spínacie hodiny 2-kanálové Schrack - Tempus Digital. Štandardná predajná cena 70 Eur/ks
Knx merten
Predám komplet knx od mertenu na ovládanie osvetlenia a zasuvie plus dva knx mertenu vypínače 3x ABB DALI gateway kus 320eur kus 1x Zennio knx zdroj 290eur 1x spinacie knx rele Merten 280euro 1x stmievaci aktor Merten 192euro 1x Knx Ip aktor 169eur 1x Power suply Merten 90eur 1x Power suply Merten 220eur 2x Komplet vypinac s ramom 85eur kus
Dulux Rapidry Aqua
Ponúkam na predaj Dulux Rapidry Aqua 0,75L - 8€ 2,5L - 21€ Univerzálna vodou riediteľná farba prémiovej kvality na kov, drevo a rôzne povchy. Odtiene: - červená - červenohnedá - čokohnedá - hnedá - oranžová - slonová kosť - svetlomodrá - svetlo šedá - šedá - tmavohnedá - tmavomodrá - zelená - žltá Bez zápachu / rýchle schnutie: na dotyk za 30min. / nanášanie ďalšej vrstvy za 4 hodiny / ochrana povrchu proti poveternostným vplyvom / mechanický odolná / odolná voči teplotám 80 °C Vhodná na nátery dreva, kovu, plastu a na nepochôdzne betónové povrchy. V pripade potreby použite základnú farbu Dulux WB primer Schnutie: 2 - 4 hodiny Teoretická výdatnosť: až 14m2/l Počet vrstiev: interiér 1 - 2 exteriér 2 - 3 Aplikácia: valčekom, štetcom, alebo striekanie technológiou airless (vysokotlaké bezvzduchové striekanie) Čistenie náradia a riedenie: Vodou. Pred čistením odstráňte zo štetca a valčeka čo najviac farby. Neriedi sa. Ponúkam na predaj aj iné farby, laky, riedidlá, lazúry a pod. Pre viac info klikni na meno "Farby".
Alkyton
Predám antikoróznu farbu na kov, Alkyton. 0,75L Alkyton RAL lesklá farba na hrdzu 2v1 Charakteristika: * Použitie na hrdzavý kov,kov a drevo * Výdatnosť 10,5 m2 / l * Dlhodobá ochrana kovu,až do 10 rokov Alkyton Lesk - je vysoko kvalitná antikorózna, alkyd-uretánová vrchná a základná farba v jednom 2v1. Má vynikajúcu odolnosť, pružnosť voči oterom, ohybu a zmenám teplôt. Na povrchu vytvorí bariéru, ktorá odolá vplyvom každého počasia. Môže sa nanášať už pri teplote +5°C. Hlavnou prednosťou je antikorózna schopnosť a možnosť natierať Alkyton priamo na zhrdzavelý kov, priamo na novú oceľ, základové a staré dobre držiace nátery, ale aj na drevo v exteriéroch a interiéroch. Alkyton LESKLÝ kryje už v 1. vrstve (všetky odtiene). Účinné antikorózne pigmenty vytvárajú dlhodobú antikoróznu ochranu. Použitie: kov, hrdzu, novú oceľ,na pozink, hliník, meď, ostatné ľahké kovy, pretierateľné plasty, sklo a porcelán použite špeciálny základ. Schnutie: Schnutie pri 20°C a 50% vlhkosti na prach - 2 hodiny na dotyk - 4 hodiny pretrieľateľný - 16 hodín Vydatnost: 10,5 m2 / liter červená, slonová kosť, žltá, kladivková hnedá, kladivková čierna, antracit, kladivková zlatá, modrá ultramarínová lesklá, žltá sýta, dopravná červená, rezedová, šedá svetlá, šedá tmavá, oker lesk, krémová, zlatá hladká. Ponúkam na predaj aj iné farby, laky, riedidlá, lazúry a pod. Pre viac info klikni na meno "Farby".
Mapei MAPEGUM WPS 20kg
Predam hydroizolaciu. Jednozložková, pružná, tekutá, rýchloschnúca hydroizolačná stierka, na všetky typy podkladov (nenasiakavé povrchy pred nanesením ošetriť penetráciou), pripravená na priame použitie, jednoduchá aplikácia, nanášanie v dvoch vrstvách v celkovej hrúbke 1,5 -2 mm, valčekom, štetcom, hladítkom. Čakacia doba medzi jednotlivými vrstvami 1-2 hodiny. Na hydroizoláciu stien a podláh kúpeľní, sprchových kútov, kuchýň a pracovných plôch pred lepením keramických obkladov a dlažieb z keramiky alebo prírodného kameňa. Určené pre interiéry.
Hammerite Ultima
Ponúkam na predaj Hammerite Ultima - 0,75L Superprémiová vysoko antikorózna farba na všetky kovové povrchy, bojuje s prírodnými silami až 12 rokov. Odtiene: - červená hladká lesklá - červená mat - šedá hladká lesklá - šedá mat - tmavohnedá hladká lesklá - tmavohnedá mat - čierna hladká lesklá - čierna mat - biela hladká lesklá - biela mat Hammerite Ultima je nový evolučný krok v starostlivosti o kovové povrchy. Poskytuje dlhodobú ochranu, môže byť použitý priamo na hrdzu, bojuje s prírodnými silami až 12 rokov. Schnutie: 4 hodiny Teoretická výdatnosť: až 7,5m2/l Počet vrstiev: 2 vrstvy 3 vrstvy na vysoké zaťaženie Aplikácia: valčekom, štetcom, alebo striekanie technológiou airless (vysokotlaké bezvzduchové striekanie) Čistenie náradia a riedenie: Vodou. Pred čistením odstráňte zo štetca a valčeka čo najviac farby. Neriedi sa. Ponúkam na predaj aj iné farby, laky, riedidlá, lazúry a pod. Pre viac info klikni na meno "Farby".