bazár, predaj, inzercia, predám

Digitálny tlakomer OMRON

Kategória: Zdravie a krása

Automatický digitálny tlakomer Omron M4-1, na rameno, manžeta pre obvod paže 22 – 32 cm, Súčasťou je návod i krabica, používaný mojimi rodičmi.
18€
Digitálny tlakomer OMRON
Podobné inzeráty
Omron M3W -digitálny tlakomer
Predám digitálny tlakomer Omron M3W s pamäťou pre 2 užívateĺov + manžeta, napájanie 6V= (4x1,5 V AAbatérie). Cena 20 Eur +poštovné/dobierka. Uprednostním osobný odber, na SMS neodpovedám.
Digitálna váha Omron Viva HBF 222T EBK Monitor zloženia tela
Kvalitný Japonský prístroj na meranie telesnej stavby tela v kombinácii s lekárskou váhou. Veľmi presné meranie 4 senzory, vážia hmotnosť od 2,0kg - 150,0kg, po 0,1 kg vyhodnocuje: množstvo tuku v tele množstvo viscerálneho (medziorgánového) tuku množstvo kostrového svalstva hodnotu kľudového metabolizmu BMI (body mass index) overený algoritmus merania rozlíši medzi úbytkom tuku a úbytkom vody v tele bezdrôtové bluetooth pripojenie k mobilným zariadeniam s aplikáciou OMRON Connect pamäť pre údaje 4-roch osôb + hosť životnosť batérií 6 mesiacov použitie 4x denne 3 roky záruka Kupované 22.3.21 ešte rok v záruke. Aplikácia Omron connect je fantastická pomôcka pri chudnutí. Možnosť prepojenia s Omron tlakomeru.
Tlakomer Omron M6
Predám tlakomer OMRON M6. (4AA batérie nie sú súčasťou) Technológia Intellisense ™ zaisťuje automaticky správnu detekciu tlaku. Detekuje nepravidelné impulzy a rozhodne sa úplne automaticky o výsledku merania, či je použiteľný, alebo je potrebné ho opakovať. Zobrazujú sa iba presné výsledky. Nepravidelná detekcia srdcovej činnosti. B.P. ukazovateľ hladiny ľahko identifikuje možné hypertenzie. technické špecifikácie • Metóda merania: oscilometrický • Rozsah merania: - Tlak: 0 mmHg až 290 mmHg ± 3 mmHg - Pulse: 40-180 min ± 5% Displej • Pamäť (s dátami a čas): 90x • Inflácia: riadená elektrickým čerpadlom • Deflácia: automatická • Napájací zdroj: 4 "AA" batérie 1,5 V • Životnosť batérie: 1000 meraní • Hmotnosť (prístroj + manžeta) bez batérie: 380 + 210 g • Veľkosť: 123 x 158 x H 85 mm • Manžetové materiály: nylon a polyester • Merateľné obvod: 22 až 32 cm (rameno)
Predám Tlakomer Omron  M6
Predám Tlakomer Omron M6 Japonskej výroby. Batérie nie sú súčasťou. Intellisense zaisťuje automaticky správnu detekciu tlaku. Oscilometrické meranie. Pamäť s dátami a časom merania. Napájací zdroj súčasťou. Preferujem osobný odber, Šaľa, Galanta. Pošlem aj na dobierku, ale potom požadujem poštovné vopred na účet. Na SMS neodpovedám, volajte, mailujte.
Tlakomer
Predám tlakomer Omron MIT 3 v bezchybnom stave. Je to plne automatický tlakomer na ruku s unikátnym systémom kontroly nafukovania manžety. Napájanie je na batérie.
Tlakomer Sencor
Digitálny tlakomer Sencor SBD 1470 s manžetou na zápästie pre jednoduché meranie v pohodlí domova. Tlakomer meria systolický i diastolický tlak a srdcový pulz a má pamäť na 60 meraní (pre 1 užívateľa) vrátane záznamu dátumu a času merania. Vďaka nastaviteľnému obvodu tlakovacej manžety (13,5 - 21,5 cm) a automatickému tlakovaniu aj vypúšťaniu je použitie naozaj jednoduché. Funkcie: grafické rozlíšenie zvýšených hodnôt tlaku (mierna / stredná / ťažká hypertenzia) varovná indikácia srdcovej arytmie varovná indikácia pri roztrasenom zápästí pri meraní nastaviteľný obvod tlakovacej manžety 13,5 - 21,5 cm automatické tlakovanie a vypúšťanie manžety oscilometrická metóda merania rozsah merania: tlak 0 - 300 mmHG, pulz 40 - 199 tepov / min. presnosť merania: +/- 3 mmHG, pulz +/- 5% možnosť voľby jednotiek tlaku (mmHG alebo kPa) pamäť na 60 meraní uchovávanie uložených záznamov v pamäti aj po výmene batérií. Parametre: veľký LCD displej. indikácia slabej batérie automatická diagnostika chýb so zobrazením na LCD displeji automatické vypnutie pri nečinnosti (po 1 minúte) Cena je 15€+poštovné!! :) V prípade záujmu ma kontaktujte E-mail timkogejza02@