bazár, predaj, inzercia, predám

Digitálny tlakový spínač

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Predám digitálny tlakový spínač Belumi Pumpy DPC - 10A. Nový, ani raz nepoužitý. Dôvod predaja - studňa je ovládaná cez Loxone, preto je tento spínač nepotrebný.

Možné zaslať poštou pri platbe vopred na účet.
Digitálny tlakový spínač
Podobné inzeráty
Tlakový solarny set 180l heatpipe
Predám 1 kus tlakový trubicový set na ohrev vody, 18trubíc, 180l tlaková nerezová vnútorná nádoba, PU izolácia, vonkajšia nádoba biely smalt, set je nový, nepoužitý. Foto ilustračné z výrobnej fabriky kde ešte nie sú osadené trubice.
Predaj
Elektrický krb jednoducho zavesíte na stenu. Elegantný dizajn korpusu krbu je vyrobený z kovu s plochým skleneným čelom a hodí sa do každého interiéru. Integrované vyhrievanie zaisťuje príjemné teplo v chladných dňoch. Elektrický krb je možné ovládať pomocou diaľkového ovládača aj priamo na zariadení. Head-up displej zobrazuje čas, deň a intenzitu efektu ohňa dreva. Vyberte si medzi 2 úrovňami ohrevu (900W/1800W) a upravte teplotu podľa svojich individuálnych potrieb. Digitálny termostat je možné nastaviť medzi 15°C a 30°C. Ochrana proti prehriatiu s funkciou automatického vypnutia v prípade poruchy zaisťuje maximálnu bezpečnosť. Výhody produktu: Ohrievač ventilátora – 2 úrovne Voliteľná teplota Efekt plameňa – 3 stupne Časovač pre dni v týždni Digitálny termostat Ochrana proti prehriatiu Head-Up displej Technické špecifikácie: Výkon: 900 – 1800 wattov Digitálny termostat: 15-30°C Rozmery (DxŠxV): 66 x 13,5 x 43 cm Hmotnosť: 10,1 kg Materiál: kov, sklo Farba: čierna Rozsah doručenia: 1 x nástenný krb
Spínač čerpadlá kotla
Predám plne funkčný spínač čerpadlá kotla.
Solárny inventor na ohrev teplej vody Green Boost MPPT 3000
Solárny konvertor na ohrev vody, kotol GREEN BOOST MPPT-3000, je určený na napájanie ohrievačov priamo z fotovoltických panelov. Systém je veľmi jednoduchý a funkčný. Vyžaduje 4 až 9 klasických FV panelov (250 W - 400 W) zapojených do série s celkovým napätím od 120 V do 350 V. Kapacita akumulátora energie je nahradená vodou, takže akumuláciu energie možno zabezpečiť za rozumnú cenu. Vodu ohrievajte, keď svieti slnko, a neskôr ju použite. Ako funguje konvertor GREEN BOOST MPPT 3000? Jednosmerný prúd generovaný panelmi, ktorý nie je vhodný na priame napájanie ohrievačov, sa v meniči mení na striedavý prúd, ktorý možno použiť na napájanie ohrievačov. Menič je vybavený vnútornou ochranou maximálneho výkonu 3 kW. Celkový výkon pripojených panelov však nesmie prekročiť 5 kW. Green Boost 3000 (DC 120-350 V) umožňuje pripojenie dvoch ohrievačov (napr. dvoch bojlerov). Najskôr bude ohrievať ohrievač vody pripojený na prvý výstup. Keď dosiahne nastavenú teplotu a zastaví sa, menič sa automaticky prepne na výstup 2 a ohrieva druhý bojler (ak je prítomný). Tým sa zabezpečí, že energia zo solárnych panelov sa nestratí, ak jedna z jednotiek dosiahne nastavenú teplotu. Striedač Green Boost 3000 (DC 1210-350 V) je vybavený MPPT. Vďaka tomu sa striedač automaticky prispôsobuje výkonu kotla a maximalizuje množstvo energie odobratej z fotovoltických panelov. Pri manuálnom spustení je potrebné spustiť striedač bez spotrebiča. Potom sa zapne spínač jednosmerného prúdu. Po spustení jednotky je potom potrebné zapnúť výstupný spínač. V prípade vypnutia je potrebné najprv vypnúť spotrebič a potom vypínač jednosmerného prúdu. Tieto kroky platia pre ručné zapnutie a vypnutie. V závislosti od napätia je menič schopný vypnúť výstup, takže môže pracovať automaticky.
Digitálny termostat
Predám priestorový digitálny termostat IVAR.MAGICTIME PLUS TCW01B, mám 25 ks, sú nové nepoužité, ostali mi zo stavby. 50Eur/ks Prosím zaslať mail.
Kotlovina a inox kotol
Predáme masívnu kotlovinu na koliečkach s antikorovým kotlom ( vojensky). Kozol je tlakový vhodný na prípravu kolien masa za krátku dobu. Predávame z dobodu nevyužitia - máme ešre jedennrovnaky. Odber je možný po 30.7.2023 . Pribneklmplikovanom jednaní možnosť zľavy. Prosím len sms , prevolám do hodiny