bazár, predaj, inzercia, predám

Diktafon zvukový záznamník 8GB

Kategória: Ostatné drobné

Máte zvuk z prednášok, rozhovorov, stretnutí alebo prednášok, ktoré si chcete uložiť a nahrať? Hlasový záznamník LifeGoods dokáže nahrávať zvuk až 12 hodín, kým sa mu vybije batéria. Okrem toho máte k dispozícii 8 GB interného úložiska, do ktorého sa zmestí až 12 až 569 hodín nahrávok. Je malý a ľahko sa používa, s najlepšou kvalitou zvuku. 12 hodín výdrže batérie Teraz môžete počúvať všetko z akéhokoľvek zariadenia! Hlasový záznamník dokáže nahrávať nepretržite až 12 hodín. V závislosti od bitovej rýchlosti môžete uložiť 12 až 569 hodín nahrávok s 8 GB interného úložiska. Už nikdy nezmeškáte dôležitý rozhovor, stretnutie alebo inú konverzáciu!

Dohoda na cene možná
Diktafon zvukový záznamník 8GB
Podobné inzeráty
diktafón Olympus VN-480 PC
diktafón Olympus VN-480 PC Digitálny vreckový záznamník s 64 MB internou pamäťou, 3 druhmi záznamu (HQ/SP/LP), veľkým LCD kontrolným displejom, plánovačom schôdzok a možnosťou stiahnutia nahraných súborov do PC cez USB.
Automatický digitálny záznamnik prehrávač  JNN M3 8G
Predám automatický digitálny záznamník prehrávač JNN M3 8G. Pri detekcii zvuku začne automaticky záznam. Formát záznamu wav. Prehráva WMA, WAV, MP3 formát. Rozmery 48 x 28 x 0,5 mm. Zabudovaná batéria. 30 hodín záznamu. Iba vyskúšaný. Mám viac kusov. V balení USB kábel, slúchadla, AUX kábel návod. Pamat 8GB, možno využiť aj ako USB kľúč.
Diktafon zn. Olympus
Predam diktafon zn. Olympus. Posielam aj na dobierku. Po prevode na ucet je 2,50 €, inak postovne podla cennika Slovenskej posty.
Olympus diktafón
Predám diktafón Olympus s komplet vybavením. Vrátane cca 7 mikrokaziet,tunelom na mazanie kaziet,slúchadlami,nabíjačkou a s pôvodným obalom,puzdrom. Moja cena 60 eur plus poštovné alebo osobný odber v Bratislave.
Sony diktafón
Predám Sony diktafón. Ponúknite cenu
KUPIM DIKTAFON PANASONI RR-DR60
Kúpim Diktafon PANASONIC RR-DR60 presne ako na fotke....