bazár, predaj, inzercia, predám

Diuretická liečba

Kategória: Hobby, odborné knihy

Odborná kniha Diuretická liečba
Diuretická liečba
Podobné inzeráty
Prirodna hormonalna liečba-rezervovaná
Predám knihu prírodná hormonálna liečba. Čítaná raz,stav ako nová.
Retro i súčasné knihy o zdraví,živ.štýle,liečení,bylinkách
- RETRO Zdravoveda v platený obal, vyd.Osveta 1953, 712 strán, s bohatými ilustraciami a fotografiami, 70€ - Vnútorné lekárstvo, 4.vydanie, Prof. Netoušek a kol., Praha 1954, 689strán, 50€ - ostatné knihy 3-20€ - podľa veku, zachovalosti, poctu strán a veľkosti knihy Minimálny odber za 5€ UŽ PREDANÉ: Receptár malej domacej lekárne, Úspešná liečba dýchacích ciest, Ked pojdeš lukami, Ked pojdes horou, Uspešná liečba dýchacích ciest, Receptár, Liečenie od Marie Treben 2knihy
Surgical Treatment of Rheumatoid Arthritis - Thomas P.Sculco
Chirurgická liečba reumatoidnej artritídy zahrna poznatky a popis liecby /pouzitie umeleych nahrad/ od 27 specialistov na mnohe druhy reumatoidnej artritidy deti a dospelych. Publikacia zahrna komplet skelet - horne, dolne koncatiny, panvu, chrbticu, lebku. Kvalitny kriedovy papier, mnozstvo fotografii, cez 400 stran.
Základy klinickej onkológie - Ján Kliment Lukáš Plank
Publikácia je rozdelená na časť venovanú všeobecnej problematike onkologických ochorení a na časť venovanú jednotlivým systémom. Vo všeobecnej časti renomovaní autori a špecialisti informujú o epidemiologii, o moderných diagnostických trendoch v patológii nádorových ochorení, o pokrokoch v biológii a genetike nádorových ochorení, o existujúcich a nových biomarkeroch používaných v diagnostike a v sledovaní nádorových ochorení, o princípoch chemoterapie, hormonálnej liečby, nových možnostiach cielenej liečby, o význame liečby kostnej choroby pri malígnych ochoreniach, o klinickom a translačnom výskume, o prevencii nádorových ochorení, ako aj o ďalších aspektoch nádorových ochorení. V špeciálnej časti sú uvedené princípy diagnostiky, klasifikácia a liečba nádorových ochorení podľa jednotlivých systémov. Informácie v tejto časti knihy poskytujú možnosť rýchlej orientácie o súčasných možnostiach manažmentu pacientov s malígnym ochorením. Možný je osobný odber v BB, pošta, Zásielkovňa, prípadne kuriér :) Knihy sú nečítané, bez poškodení.
Náhlé příhody v dětské onkologii - Viera Bajčiová a kol.
Náhle příhody v dětské onkologii je ďalšia odborná knižka medzinárodne uznaná odborníčka detskej onkológie Viera Bajčiová, ktorá už spracovala množstvo odborník kníh z onkológie. Pukazuje na všetky onkologické problémy onkologického detského pacienta napr. rast nádoru, protinádorová liečba detí, príhodu pľúc, hematológie, atď. Obsahuje množstvo obrázkov, schém, grafov a tabuľky. Možný je osobný odber v BB, pošta, Zásielkovňa, prípadne kuriér :) Knihy sú nečítané, bez poškodení.
HOMEOPATIA
Ponúkam na predaj: Vera Rosivalová - Homeopatia Liečba pre každého /5 Euro/, Robin Hayfield - Homeopatia Praktické použitie v rodine /14 Euro/. K cene treba pripočítať poštovné.