bazár, predaj, inzercia, predám

DJ Hero + bezdrôtový adaptér + hra

Kategória: Herné zariadenia

KONTAKT

▲ marko.inzeraty@


Zdravím
Ponúkam na predaj herné zariadenie DJ Hero pre herné konzoly PS2 a PS3 + bezdrôtový adaptér (wireless dongle) nutný na pripojenie pultu ku konzolám + hru DJ HERO

---------------------------------------------
■ Pult, adaptér aj hra sú plne funkčné, zánovné.. Na požiadanie viem poslať fotky/videá akéhoľvek typu.
■ Adaptér už si čo to prežil, ale na jeho funkčnosť to nemá vplyv – je 100% funkčný (možnosť sa o tom presvedčiť osobne, prípadne viem natočiť video o funkčnosti)
■ Do určitej vzdialenosti môžem doniesť alebo môžem poslať na dobierku.
■ Všetky Vaše otázky rád zodpoviem.


■ VIDEO:
CENA
DJ Hero pult = 30€
DJ Hero bezdrôtový adaptér = 30€
DJ Hero hra = 10€
Pri odbere spolu cena 60€
---------------------------------------------


*Cena je platná pri osobnom stretnutí.
Pri odbere cez poštu sa cena navýši o poštovné a balné.


KONTAKT

▲ marko.inzeraty@
DJ Hero + bezdrôtový adaptér + hra
Podobné inzeráty
Bezdrôtový ovládač GuliKit KingKong 2 Pro - Switch/PC/MacOS
Bezdrôtový ovládač GuliKit KingKong 2 Pro - Switch/PC/MacOS Ovládač dokáže rýchlo pripojiť vaše zariadenie a automaticky sa spárovať. Nový patentovaný bezdrôtový ovládač s joystickom Hallovho senzora rieši bežný problém driftu joysticku. Herný ovládač podporuje nastavenie citlivosti joysticku, takže sa nemusíte báť chýb pri mierení. Exkluzívny režim FPS, 100% bez mŕtvej zóny, vám umožní zažiť hru pohltivejšie. [Pokročilá technológia – prispôsobiteľné] Tlačidlá AB XY je možné rýchlo zameniť tak, aby vyhovovali vašim herným návykom; poloautomatická a automatická rýchla streľba; podpora prebudenia konzoly Switch; podpora pre pripojenie Amiibo; podpora štvorúrovňového nastavenia vibrácií; podpora nastavenia tlačidiel ZR, ZL. Gamepady je možné k vášmu zariadeniu pripojiť káblom/bezdrôtovo. Všetky nastavenia sa vykonávajú iba na ovládači, nie je potrebná žiadna aplikácia. Tento Bluetooth ovládač je kompatibilný s Nintendo Switch/Switch OLED/Andriod/PC/iOS/MacOS. [Intelligent Learning-Auto Driving Game] Bezdrôtový ovládač je vybavený špeciálnym Al kľúčom, ktorý sa môže učiť a zaznamenávať vaše akcie (až desať minút). Nastavenie jedným kliknutím sa spustí automaticky, čo je ideálne pre časovo náročné opakované akcie a rýchle akcie. [Perfektné uchopenie] Herný ovládač je navrhnutý s protišmykovým povrchom a vodivá guma je pohodlná. [Duálny vibračný motor] Regulátor má vstavaný duálny vibračný motor, ktorý podporuje nastavenie intenzity vibrácií (štvorúrovňové nastavenie vibrácií, najnižšia úroveň je bez vibrácií); automatické sériové snímanie, vždy o krok vpred. Je vybavený šesťosým gyroskopom na podporu snímania pohybu spínača, dokáže detekovať náklon ovládača a rýchlo reagovať, vďaka čomu je hra zaujímavejšia. Pri plnom nabití môže ovládač bežať nepretržite až 25 hodín. Model: GuliKit Kingkong 2 Pro Controller - NS09 Pripojenie: Bluetooth / USB-C kábel Prenosová vzdialenosť: 10 metrov Novo patentované: 100% žiadna mŕtva zóna, žiadne driftovanie, vždy exkluzívny režim FPS Unikátny počítačový somatosenzorický zameriavací systém a režim FPS Podpora poloautomatického roztrhnutia, plne automatického roztrhnutia Podpora nastavenia citlivosti joysticku a nastavenia intenzity vibrácií Vstavaný šesťosý gyroskop, podpora snímania pohybu NS Režim NS podporuje čítanie Amiibo Tlačidlá AB XY je možné rýchlo zameniť Viac info tu: =1 Nové, iba rozbalený, kompletné balenie vrátane príslušenstva Odošlem Packetou/Zásielkovnú poštovné 3,7 euro (len pri platbe vopred). V prípade dobierky požadujem poštovné zaplatiť vopred 4,7 euro Pre viac info ma kontaktujte, viac foto zašlem na email
Guitar Hero pre Nintendo DS / DSL
Predám Guitar Hero grip spolu s hrou Guitar Hero on Tour pre Nintendo DS (väčšia redukcia) a DS Lite (menšia redukcia). Pozor, grip nie je vhodný pre DSi a neskoršie modely, ktorým chýba slot na GameBoy Advance hry. Menu hry je v španielčine. Cena uvedená bez poštovného, inzerát platí do zmazania.
SONY DUALSHOCK 4 USB WIRELESS ADAPTOR [CUH-ZWA1E]
SONY DUALSHOCK 4 USB WIRELESS ADAPTOR [CUH-ZWA1E] Zdokonaľte Vaše hranie na diaľku, s aplikáciou pre PC a Mac budete môcť streamovať obľúbené PS4 hry na Vašom počítači. Bezdrôtový Dualshock 4 USB adaptér takéto hranie ešte zlepší a umožní Vám hranie cez Bluetooth so všetkými obľúbenými vymoženosťami ovládačov Dualshoch 4 pri končekoch Vašich prstov. Začnite s bezdrôtovým hraním, stiahnite si aplikáciu Remote Play na Váš PC, alebo Mac, vložte bezdrôtový USB adaptér a nasledujte rýchle a jednoduché Bluetooth spárovanie na pripojenie Vášho ovládača Dualshock 4. Po tejto jednoduchej inštalácii budete pripravení okamžite hrať! Prosím pošlite email alebo text ak máte záujem. Je možnosť aj poslať pri platbe dopredu vrátane poštovného.
Sony DualShock 4 USB Wireless Adaptor
Osobny odber KE! Produkt je vsade v obchodoch dlhodobo nedostupny, ja ho vsak predavam. Popis z original produktu nizsie: Zdokonaľte Vaše hranie na diaľku, s aplikáciou pre PC a Mac budete môcť streamovať obľúbené PS4 hry na Vašom počítači. Bezdrôtový Dualshock 4 USB adaptér takéto hranie ešte zlepší a umožní Vám hranie cez Bluetooth so všetkými obľúbenými vymoženosťami ovládačov Dualshoch 4 pri končekoch Vašich prstov. Začnite s bezdrôtovým hraním, stiahnite si aplikáciu Remote Play na Váš PC, alebo Mac, vložte bezdrôtový USB adaptér a nasledujte rýchle a jednoduché Bluetooth spárovanie na pripojenie Vášho ovládača Dualshock 4. Po tejto jednoduchej inštalácii budete pripravení okamžite hrať!
DJ Hero Mix pult + hra (PS2/PS3)
Predam tuto masinku na playstation 2 a 3, k nej hra v perfektnom stave. Pult funguje bezdrotovo na tuskove baterie, velmi jednoduche prepojenie s playkom pomocou prilozeneho adaptera. Hra obsahuje aj original manual. Idealne osobny odber v Prievidzi ale po dohode moznost poslat.
Time Crisis 4 + GunCON 3 (rarita)
KONTAKT ▲ ▲ marko.inzeraty@ Dobrý deň. Ponúkam na predaj raritné balenie hry Time Crisis 4 spolu s pištoľou Namco GUNCON 3 Gun Controller (NC-109) pre Playstation 3 spolu so senzormi potrebnými na fungovanie pištole. Set hra + pištol + senzory je v dnešnej dobe raritný a ťažko zohnateľný (viz. ceny na Ebayi) Hry, s ktorými je pištol kompatibilná: Time Crisis 4 Time Crisis: Razing Storm Deadstorm Pirates --------------------------------------------- ■ Hra, pištoľ aj senzory sú plne funkčné, zánovné – z fotiek a z videa je možné sa presvedčiť o ich stave, alebo v prípade záujmu aj osobne. Na požiadanie viem poslať fotky/videá akéhoľvek typu. ■ Do určitej vzdialenosti môžem doniesť alebo môžem poslať na dobierku. ■ Všetky Vaše otázky rád zodpoviem. ■ CENA: Celý set (hra + pištol + senzory) = 200€ Možnosť kúpiť aj osobitne: Hra = 15€ Krabica = 5€ Pištoľ = 120€ Senzory = 80€ VIDEO ku stavu tovaru: --------------------------------------------- *Cena je platná pri osobnom stretnutí. Pri odbere cez poštu sa cena navýši o poštovné a balné, pištoľ bude bezpečne zabalená aby počas prepravy nedošlo k poškodeniu. KONTAKT ▲ ▲ marko.inzeraty@