bazár, predaj, inzercia, predám

Dji phantom 3 se

Kategória: Ostatné

Predam dji phantom 3se porucha kameri cena 105 .alebo dohoda piste mi nedviham
Dji phantom 3 se
Podobné inzeráty
DJI RONIN-S - Stabilizátor/gimbal
Kompaktný, ale výkonný stabilizátor DJI Ronin-S bol navrhnutý pre dokonalé zábery z DSLR aj bezzrkadloviek. Kombinuje pokročilú stabilizáciu a presné ovládanie v jednoručnom gimbale. Používaný bol minimálne a preto tento kus je ako nový. Bol skladovaný v originálnom obale a preto sa nemusíte báť, že prach alebo iné častice sa dostali do motorčekov a mali vplyv na výkon alebo životnosť. Je plne funkčný a ako bolo uvedené vyššie - je ako nový. Pôvodna cená bola okolo 500€ Kľúčové vlastnosti stabilizátora DJI Ronin S: - kompaktná a výkonná stabilizácia DSLR a bezzrkadloviek - spolupráca s elektronikou fotoaparátov a objektívov - precízne, hladké ovládanie a režim pre rýchlu zmenu (SmoothTrack so športovým režimom) - podpora pre doplnky ako je mikrofón, LED osvetlenie, bezdrôtový vysielač videa, zaostrovací motor... - možnosť pripevnenia na ďalšie príslušenstvo (závit 1/4") alebo na RC model - jednoduché ovládanie v ruke aj z mobilnej aplikácie DJI Ronin pre inteligentný telefón Zariadenie DJI Ronin S je vybavené radom funkcií a ponúka prispôsobiteľné ovládacie prvky. Pokročilé algoritmy DJI značne zjednodušujú ovládanie. Vykreslenie perfektnej krivky pohybu nebolo so vstavaným joystickom nikdy jednoduchšie. Prostredníctvom mobilnej aplikácie DJI Ronin získate prístup k mnohým pokročilým funkciám. S aplikáciou automaticky zachytíte panoramatický rozhľad  alebo časozber. Nastavíte tiež parametre, ako je povolená ohnisková vzdialenosť objektívu, interval zachytenia snímok a mnohé iné. SmoothTrack Technológia SmoothTrack umožňuje bezproblémový prechod od stabilného pohybu k zmene uhla kamery iba jednou rukou. Dve prispôsobiteľné skupiny parametrov umožňujú uložiť obľúbené nastavenia SmoothTrack a prepínať medzi nimi jedným kliknutím, bez chvenia a nutnosti reštartu. Športový režim Ronin S teraz inteligentne zvyšuje odozvu SmoothTrack, aby udržal krok s akýmkoľvek pohybom. Pre jeho aktiváciu stačí len podržať tlačidlo. Presné špecifikácie a viac info na: Preferovaný osobný odber, pri rýchlom jednaní možná dohoda na cene.
DJI Ronin Focus Motor + DJI RavenEye
Focus Motor DJI RS 2 / DJI RSC 2 - 50eur - Motorček, ktorým môžete ovládať objektív priamo z gimbalu. DJI RavenEye - 120eur - Systém prenosu obrazu, ktorý umožňuje živé zobrazenie kamery a umožňuje funkciu ActiveTrack 3.0 na DJI RS stabilizátore, ktorá prenáša živý náhľad kamery priamo na váš telefón / tablet. Oba komponenty boli len vyskúšane, neboli aktívne využívané.
DJI OM 5 Sunset White
Ručný stabilizátor DJI OM 5 – Sunset White Malo Použivaný komplet krabica nabijačka a pruslušenstvá a Faktura Do oktobra este v Zaruke ! .Cena 145 Eur možnosť poslat cez Packetu alebo Poštou na Dobierku . DJI OM 5 je prenosný skladací stabilizátor, ktorý umožňuje nahrávať profesionálne videá do vášho telefónu. Stabilizátor je navrhnutý tak, aby boli všetky prvky a funkcie jednoduché na ovládanie a manipuláciu. DJI OM 5 má plno skvelých funkcií, ako sú Slow motion, ActiveTrack 4.0, Clone Pano, Timelapse, DynamicZoom, Story Mode, ShotGuides. Nechýba ani funkcia ovládania gestami. Oceníte aj pokročilú stabilizáciu, s ktorou vyhotovíte krásne stabilné a plynulé videá, ktoré ohromia nielen vás, ale aj vašich priateľov alebo divákov. Oproti predchádzajúcej verzii má stabilizátor v sebe zabudovanú predlžovaciu rukoväť s dĺžkou 215 mm.
Dji Mavic Air2s dron fly more combo
Predám Dron DJI Mavic air 2s. Jedná sa o Dron s kvalitným obrazom, a kvalitou nahrávania až 60fps v rozlíšení 4k. Dron je v brašne skladný a pohodlne sa prenáša, pričom do brašne sa zmestí všetko vybavenie! Dron takisto na rozdiel od dji mini 3 podporuje aj rôzne funkcie ako follow , mastershot a ďalšie automatické funkcie natáčania Dron bol kupovaný v auguste 2021. S dronom bolo lietané pomerne málo, batérie majú za sebou len okolo 40 cyklov. Jedná sa o balenie Fly More combo + EXTRA navyše od comba UV filter, slnečná clona a sada na čistenie 1x Dron DJI Mavic air 2s 1x ovládač Konektory na pripojenie k ovládaču microUSB, USB-C, lightning+ 1x extra dlhý kábel a lightning 3x baterka 1x nabíjacia stanica na 3 baterky 1x redukcia na baterku aby z nej bolo možné nabíjať iné zariadenie 4x náhradné vrtulky 1x náhradné páčky na ovládač 1x UV filter na dron 4x ND filtre na dron 1x zosilňovač príjmu signálu 1x brašňa kde sa všetko zmestí 1x clona na tienenie obrazovky Dôvod predaja : Prechod na novší model. V prípade akýchkoľvek otázok ma kontaktujte ideálne mailom na : novacik.77@ Stretnutie v Bratislave a odskúšanie dronu je samozrejmosťou. Pri rýchlom a korektnom jednaní možná dohoda
Dji RS3 gimbal
Predám gimbal DJI RS3 s kompletným príslušenstvom. Kupovaný v DATARTE 23.12.2022 čiže je ešte v záruke. Vynikajúci stav, málo používaný. Len osobné prevzatie v Banskej Bystrici po 12.8.2023. Cena 449 eur je pevná (stav a záruka). Možná výmena len za DJI RS3 mini s Vašim doplatkom (dohoda).
Dji Osmo Mobile 3 Combo
Predám takmer nepoužitý gimbal Dji Osmo Mobile 3 Combo. Kupovaný v istores Banská Bystrica. Combo obsahuje gimbal, tripod,pevné púzdro, látkové púzdro na stiahnutie šnúrkou, strap na zápästie, USB C kábel a papiere. Dôvod predaja je že ho vôbec nevyužívam. Technické parametre: Iba osobný odber Martin alebo Žilina. Neposielam a nevymieňam.