bazár, predaj, inzercia, predám

Dji Ronin M

Kategória: Ostatné

Predám tento Ronin M v zachovalom stave.
Dôvod predaja je prechod na inú kameru ktorá sa tam nezmestí.
K ronine je celý komplet: batéria, ovladač, kábel, stojan, krabica.
Pri rýchlom jednaní pribalím rovnaký ronin na nahradné diely.
Dji Ronin M
Podobné inzeráty
DJI RONIN-S - Stabilizátor/gimbal
Kompaktný, ale výkonný stabilizátor DJI Ronin-S bol navrhnutý pre dokonalé zábery z DSLR aj bezzrkadloviek. Kombinuje pokročilú stabilizáciu a presné ovládanie v jednoručnom gimbale. Používaný bol minimálne a preto tento kus je ako nový. Bol skladovaný v originálnom obale a preto sa nemusíte báť, že prach alebo iné častice sa dostali do motorčekov a mali vplyv na výkon alebo životnosť. Je plne funkčný a ako bolo uvedené vyššie - je ako nový. Pôvodna cená bola okolo 500€ Kľúčové vlastnosti stabilizátora DJI Ronin S: - kompaktná a výkonná stabilizácia DSLR a bezzrkadloviek - spolupráca s elektronikou fotoaparátov a objektívov - precízne, hladké ovládanie a režim pre rýchlu zmenu (SmoothTrack so športovým režimom) - podpora pre doplnky ako je mikrofón, LED osvetlenie, bezdrôtový vysielač videa, zaostrovací motor... - možnosť pripevnenia na ďalšie príslušenstvo (závit 1/4") alebo na RC model - jednoduché ovládanie v ruke aj z mobilnej aplikácie DJI Ronin pre inteligentný telefón Zariadenie DJI Ronin S je vybavené radom funkcií a ponúka prispôsobiteľné ovládacie prvky. Pokročilé algoritmy DJI značne zjednodušujú ovládanie. Vykreslenie perfektnej krivky pohybu nebolo so vstavaným joystickom nikdy jednoduchšie. Prostredníctvom mobilnej aplikácie DJI Ronin získate prístup k mnohým pokročilým funkciám. S aplikáciou automaticky zachytíte panoramatický rozhľad  alebo časozber. Nastavíte tiež parametre, ako je povolená ohnisková vzdialenosť objektívu, interval zachytenia snímok a mnohé iné. SmoothTrack Technológia SmoothTrack umožňuje bezproblémový prechod od stabilného pohybu k zmene uhla kamery iba jednou rukou. Dve prispôsobiteľné skupiny parametrov umožňujú uložiť obľúbené nastavenia SmoothTrack a prepínať medzi nimi jedným kliknutím, bez chvenia a nutnosti reštartu. Športový režim Ronin S teraz inteligentne zvyšuje odozvu SmoothTrack, aby udržal krok s akýmkoľvek pohybom. Pre jeho aktiváciu stačí len podržať tlačidlo. Presné špecifikácie a viac info na: Preferovaný osobný odber, pri rýchlom jednaní možná dohoda na cene.
DJI Ronin Focus Motor + DJI RavenEye
Focus Motor DJI RS 2 / DJI RSC 2 - 50eur - Motorček, ktorým môžete ovládať objektív priamo z gimbalu. DJI RavenEye - 120eur - Systém prenosu obrazu, ktorý umožňuje živé zobrazenie kamery a umožňuje funkciu ActiveTrack 3.0 na DJI RS stabilizátore, ktorá prenáša živý náhľad kamery priamo na váš telefón / tablet. Oba komponenty boli len vyskúšane, neboli aktívne využívané.
DJI Ronin-S Essentials Kit
Predám tento úžasný stabilizátor DJI Ronin-S Essentials Kit vo výbornom stave a málo používaný v stave ako nový. Preferujem osobný odber ale po dohode pošlem aj na dobierku. Pri rýchlom jednaní sa malej dohode nebránim.
DJI RONIN S
Predam DJI ronin S, plne funkcny
DJI OM 5 Sunset White
Ručný stabilizátor DJI OM 5 – Sunset White Malo Použivaný komplet krabica nabijačka a pruslušenstvá a Faktura Do oktobra este v Zaruke ! .Cena 145 Eur možnosť poslat cez Packetu alebo Poštou na Dobierku . DJI OM 5 je prenosný skladací stabilizátor, ktorý umožňuje nahrávať profesionálne videá do vášho telefónu. Stabilizátor je navrhnutý tak, aby boli všetky prvky a funkcie jednoduché na ovládanie a manipuláciu. DJI OM 5 má plno skvelých funkcií, ako sú Slow motion, ActiveTrack 4.0, Clone Pano, Timelapse, DynamicZoom, Story Mode, ShotGuides. Nechýba ani funkcia ovládania gestami. Oceníte aj pokročilú stabilizáciu, s ktorou vyhotovíte krásne stabilné a plynulé videá, ktoré ohromia nielen vás, ale aj vašich priateľov alebo divákov. Oproti predchádzajúcej verzii má stabilizátor v sebe zabudovanú predlžovaciu rukoväť s dĺžkou 215 mm.
Ronin-s kamerový stabilizátor
Predám DJI RONIN-S Essentials Kit, určený pre DSLR a mirrorless fotoaparáty do hmotnosti až 3,6 kg.100 % stav.