bazár, predaj, inzercia, predám

Dochadzkovy system ZKTeco

Kategória: Ostatné drobné

Predáme dochádzkový system značky ZKTeco komplet alebo aj po častiach ,chýba k tomu databáza a software niečo sa dá stiahnuť free z ich stránok ,treba si to naštudovať -
!! nevieme to nainštalovať!!
Viem poskytnúť kontakt

- dotykový 7" dochadzkovy terminál Z-PAD Rfid 1ks 300 eur
Android systém (nový 650 eur)

- RFID access control 6ks po 20 eur
- Záložný zdroj pulsar 2ks po 45eur

Všetko spolu 430eur , nie je k tomu software , viem dať kontakt na firmu ktorá to vie namontovať a spojazdniť

Systém bol namontovaný cca 2 roky .

Viac informácií tu
na email.

Time attendance terminál ZKTeco systém
Dochadzkovy system ZKTeco
Podobné inzeráty
Dochádzkový systém
Predám úplne nový dochádzkový systém. Dôvod predaja, že sa nám žiaľ práce nehodí. Je k nemu aj 25ks bezkontaktných príveskov Viac informácií o dochádzkovom systéme je tu odkiaľ bol objednaný. Pôvodná cena spolu bola 410 € s DPH. Predám za 340 € s DPH. Prosím iba o kontaktovanie v prípade záujmu. Ďakujem Viac informácií na tel. čísle .
Dochádzkový terminál pre Oberon - Nepoužité
Hardvérový dochádzkový terminál EXALOGIC A-C071S je elektronické zariadenie určené na evidenciu dochádzky. Identifikácia pracovníkov sa realizuje viacerými spôsobmi – pomocou prístupového kódu a zároveň hesla alebo RFID kľúčom/kartou, prípadne pomocou odtlačku prsta. K zariadeniu je možné objednať ľubovoľný počet RFID kľúčov 125 kHz, pričom 5 ks kľúčov je v cene zariadenia. Spôsob uloženia odtlačku prsta: len daktyloskopické vzory a markanty (max 498 bajtov) Obsah balenia: dochádzkový terminál EXALOGIC A-C071S, napájací adaptér, USB kábel, držiak na stenu, skrutky, návod na použitie (na stiahnutie), návod na obsluhu (na stiahnutie)
Dochádzkový systém Bodet time box TX1 + bekontaktne privesky
Dochádzkový systém Time BOX X1 ◾Jednoduchý terminál bez tlačitok ◾LCD - 2 x 12 znakov podsvietený ◾Síťový napájač 9V ◾SW pre 100 zamestnancov ◾Záznam dochádzky bezkontaktnými kartami alebo prívesky (kľúčenkami) ◾Přenos dát do PC USB pamätí alebo RS 232 ◾Dle potreby Vám dodáme prevodník RS232 / USB ◾Velice jednoduchá inštalácia, komfortné SW s intuitívnym ovládaním - "webová" štruktúra ◾Funkce, ktoré bývajú súčasťou drahších dochádzkových systémov ◾Týdenní alebo mesačné výtlačky dochádzky s možnosťou exportu (Excel, CSV) ◾Ovládání externého signalizácia - otvorený kontakt ◾SW vo slovenčine, češtine a mnohých ďalších jazykoch ◾SW pre Windows 98, Me, 2000, XP, Vista, 7, 8, 10 ◾Rozměry: 151 x 118 x 46 mm +23ks bekontaktnych priveskov
Predám dochádzkový systém
Predám dochádzkový systém na odtlačok prsta a karty; USB pripojenie Súčasťou je adaptér a zavesenie na stenu.
Dochádzkový terminál
Na predaj dochádzkový terminál Multimedia Fingerprint Access Control H0201 - farebný 3.5" displej, RJ45, USB, zabudovaná kamera, snímač otlačkov prstov. Napajane zdrojom 12V/1.5A= (nie je sucastou).
zabezpečovací systém do domacnosti 4G LTE/WiFi/LAN
Predam minimalne pouzivany bezpecnostny system do domu, bytu, garaze, pivnice, ktory je funkcny bez nutnosti WIFI siete. Da sa vlozit simkarta s ktorou system nasledne komunikuje s mobilnou aplikaciou. Popis: Systém iGET SECURITY M5-4G Premium umožňuje spoľahlivé zabezpečenie rôznych budov, ako sú domy, byty, chaty, kancelárie, garáže, obchody, sklady alebo úrady. Funguje ako bezdrôtový alarm, veľmi ľahko sa inštaluje a ovláda. Okrem toho ho možno použiť na diaľkové alebo časové spúšťanie elektrických spotrebičov pomocou ovládaných zásuviek a tiež na monitorovanie diania prostredníctvom IP kamier. V prípade poplachu spustí alarm nahrávanie na IP kamere a súčasne zdieľa video s aplikáciou vo vašom mobilnom telefóne. Bezpečnostný systém môže tiež odosielať SMS správy o stave alarmu alebo poplachu. Väčšina bezdrôtových snímačov je napájaná z batérie, zatiaľ čo hlavná jednotka je napájaná zo siete, ale má aj vlastnú záložnú batériu. Kľúčové vlastnosti bezpečnostného systému iGET SECURITY M5-4G Premium Inteligentný zabezpečovací systém Umožňuje spoľahlivé zabezpečenie rôznych budov Funguje ako bezdrôtový alarm, veľmi ľahko sa inštaluje a ovláda V prípade poplachu alarm spustí nahrávanie na IP kamere a zdieľa video s aplikáciou v mobilnom telefóne Systém môže tiež odosielať SMS správy o stave alarmu alebo poplachu Bezpečnostný systém iGET SECURITY M5-4G Premium možno ovládať pomocou aplikácie dostupnej pre Android a iOS Je pripojený k internetu a automaticky komunikuje so serverom Podporuje pripojenie k panelu centrálnej ochrany Ponúka 3 úrovne používateľských účtov K alarmu iGET SECURITY M5-4G možno pridať neobmedzený počet príslušenstva Funkcia opatrovania, domový zvonček alebo Ready to Arm Systém umožňuje aj inteligentné riadenie domácnosti Diaľkovo ovládané zásuvky iGET EP16 možno použiť na ovládanie osvetlenia, vykurovania alebo klimatizácie Farebné vyhotovenie: biele Viac info: Video: