bazár, predaj, inzercia, predám

Dohoda 1, 2

Kategória: Beletria

DOHODA 1:
Kultový román kráľovnej slovenského Wattpadu prichádza na knižný trh.
Dvojdielny román Dohoda zaznamenal na platforme Wattpad viac ako MILIÓN čítaní!
Vitajte vo svete newyorskej smotánky!
Rodinná firma je blízko krachu a otec v snahe ochrániť svoje tri dcéry siaha po poslednej možnosti. Jednu z nich musí vydať za syna riaditeľa nadnárodnej korporácie. Ian Dalton sa však neuspokojí len tak s hociktorou z nich a kladie si ďalšiu podmienku. Jeho budúca nevesta musí byť panna. Nadya, študentka na prestížnej Newyorskej univerzite, sa proti tejto dohode búri a je presvedčená, že sa nenechá zlomiť akýmsi rozmaznaným synáčikom nechutne bohatého finančníka. Čoskoro však pochopí, že tento muž ju priťahuje ako magnet a nenecháva ju chladnou. Neostáva jej nič iné, iba balansovať medzi vlastnou dôstojnosťou a spaľujúcou vášňou.
Bude tancovať tak, ako jej bude on pískať?

DOHODA 2:
Nadya Starcadová sa snaží spamätať z nešťastia, ktoré ju postihlo, ale so svojim budúcim manželom, Ianom Daltonom, sa jej to príliš nedarí.
Dohoda, ktorú uzavrel jej otec stále platí, a aby zachránila svoju rodinu je rozhodnutá dodržať jej podmienky. Uvedomuje si, že sa musí popasovať s armádou neprajníkov, ktorí by ju najradšej videli na samom dne. Lži, intrigy a ohovárania, ktorým čelí, jej nepridávajú na pohode. Vie, že musí byť silná. Silnejšia ako ktokoľvek z nich..

+ POŠTOVNÉ - NA DOBIERKU NEPOSIELAM
Dohoda 1, 2
Podobné inzeráty
Predám knihu Krvavá dohoda od Radovan Dunaj
Predám knihu Krvavá dohoda od Radovan Dunaj.
Stephen King
Zopár titulov zo zbierky: Holčička, která měla rada Toma Gordona - 8 € Dolores Clairborneová (mäkká väzba) - 8 € Hodina děsu - PREDANÁ Řbitov zviřátek - 9 € Prokletí Salemu (tvrdá väzba)- 11 € Dolores Clairborneová (tvrdá väzba) - 9 € Strážci zákona (prvé vydanie!) - 10 € Dohoda možná, aj podľa počtu kníh - pozrite si ďalšie knihy v mojej ponuke - Traja pátrači, fantasy, horror a mnohé iné... Všetky moje inzeráty sú aktualizované a platné do zmazania. Dohoda je vždy možná :)
Knižky
Ponúkam na predaj knihy v dobrom stave. Radio Love - 1€ Mysľomágovia: Hmlový ostrov - 4€ Jelení zámok - 6€ Nevesta na skúšku - 5€ Detektív z minulosti - 4€ Sapiens: Zrod ľudstva - PREDANÁ Škovránkovo tajomstvo - 6€ Ako sa zbaviť nutkaní a nutkavých myšlienok - PREDANÁ Dohoda - 5€ Dohoda 2 - PREDANÁ Slnečné dni a morský vánok - PREDANÁ Ti předurčení 3 - 1€ V plameňoch - 7€ Evan - 2€ Nič - 4€ Rodina z domu tieňov - 4€ Ukradnutá pozornosť - 8€ Malé láskavosti - 6€ Sestra lovca bosoriek - 6€ Leto na Santorini - PREDANÁ Alcatraz verzus Diabolskí knihovníci - 6€ Flirt - 6€ Pri záujme o viac kníh sa na cene môžeme dohodnúť.
VLADIMÍR CLEMENTIS:"LISTY Z VÂZENIA"
Predám knihu od V.Klementisa:"Listy z väzenia",slovenský jazyk,pevná väzba,vydaná u Tatran v 1968 roku,76 strán,kniha na svoj vek v dobrom stave,prebal trocha ošúchaný/viď foto/. Cena je:6,.€ plus 2,.€ poštovné. Na dobierku nezasielam,peniaze vopred prevodom na účet,po pripísaní ihneď zasielam,možný osobný odber v pracovné dni v Trenčíne po 15:00 hodine,pri kúpe viacero kníh dohoda možná.Telefon neplatný,prvotný kontakt cez formulár.
knižky rôznych žánrov krimi, román, cestopis
John Galsworthy - Moderná komédia → 1€ František Mandát - Vrah uteká k hranici → 1€ Ján Michal - Privedte svedka → 1€ Ľudo Zúbek- Štvrtá stena ( Mladé letá 1971) → 1,50€ Fred Unger - Zakázaná komnata → 1€ Paul Féval-Hrbáč čiže malý Parížan (Bratislava 1969) →1€ Josef Nesvadba - Prvný správa z Prahy → 1€ Štefan Hajdin - Ej, Macejku, Macejku → 1,50€ Christopher Hyde - Vlna (1979) →1,50€ Teresio Bosco, Alarico Gattia - Ukradli ste mi srdce ( slovenský ústav svätého cyrila a metoda v ríme 1989 - Moderná komiksová knižka → 2€ Štúdia v červenom Pes Baskervillsky Sir a. conan doyle (Sherlock Holmes) - 2€ ( Pri odbere viacerých dohoda možná)
Predám knizky
Vera Tossová - Ľúbim koho chcem → 1,50€ R.D.Blackmore - Lorna Doonová → 2€ Maurice Druon - Prekliati králi -železný kráľ →1€ Charlotte Bronteová - Villette I. → 2€ Tibor Michal, Ivan Szabó Keď prehovorí mŕty → 1€ Hans Baumann - Šiel som s hannibalom (mladé letá) - 1,50€ Zdenek Míka - Dejiny prahy v datech Panoráma - 1€ Rigest digest - 2€ zbierka 4 samostatných diel Love story Theresa Gladden Tyler ľúbim ťa - 0,50€ Harlequin česť Lorda Bartóna - 0,50€ Nick Joaquín - Žena s dvoma pupkami (tvorba národov) → 2€ Pri odbere viacerých dohoda možná.