bazár, predaj, inzercia, predám

Dojčenské fľašky 120ml a 240ml

Kategória: Kojenecké potreby

Na predaj dojčenské fľasky s cumlíkom 120ml cumlík 0 od 0+ a na 240 ml cumlík 1 od 3m+.
Iba rozbalený obal.
Kúpené nové,nepoužité.
Kontaktujte ma iba cez sms,alebo mailom.
Dojčenské fľašky 120ml a 240ml
Podobné inzeráty
Yoomi samoohrievaciu flasu 240ml + ohrievace
Predam 1 uplne novu 240ml flasu s 2 uplne novymi cumlikami. + 5KS ohrievacov + 2KS nabijacku na ohrievac + par x pouzitu 240ml flasu. Cena 30 eur za vsetko.
Termoobal na flasu Canpol babies + flasky
Predam termoobal na flasku zn. Canpol babies po dcerke, taktiez 2ks plastove flasky 120ml a 240ml zn. Canpol a tiez nahradny uplne novy nerozbaleny cumlik na ne (nestihli sme vyuzit). Postou posielam iba doporucene, alebo teda osobny odber Zilina.
Fľašky avent, chicco, babylove
Fľašky spolu za 5€ ❣️avent umelá 125ml, nepoužitá. ❣️avent umelá 260ml, použitá (chyba kruzok) Dá sa použiť z inej fľašky avent. DArujem použitý (vyvareny) dudel Avent na fľašku č.2. ❣️sklenená babylove 240ml. Super stav. Náhradný krúžok aj vrchnák. ❣️sklenená chicco 250ml. Horný vrchnačik nie je. Je k nej 2x uzáver. Plastový aj silikónový. Super stav. Mam aj nove dudle/cumle mam a nuk Hryzatka oball a lyžičky na jedenie. Vid ďalšie fotky. Dudle spolu 4€ Lyžičky s hryzatka spolu 3€. Pri kúpe všetkého je cena 10€+poštovné. Na dobierku neposielam
Dojčenské fľašky
Predám dojčenské fľašky. Rôzne veľkosti, značky Avent, MAM a Dr.Brown. Cena za kus je 1€. K tomu pridám cumlíky, drziak na cumel a hryzatko zadarmo.
Dr.Browns Antikolikove fľašky + cumlíky Dojčenské fľaše a sp
Používané antikolikove fľašky Dr.Browns v dobrom stave. Všetky fľase aj s príslušenstvom sú čisté a vysterilizované. Silikónový držiak na fľašu značky Dr.Brown´s pomôže vašim deťom s prechodom z fľaše na hrnček. Praktický držiak uľahčí deťom držanie fľaše a naučí ich tak samostatnému pitiu. Je vyrobený z mäkkého a odolného materiálu, ktorý vydrží každodenné používanie. Bez poškodenia, ako nový. BPA free. Fľaša redukujúca výskyt kolík. Klinicky dokázané, že redukuje výskyt koliky, grganie, zvracanie a nadúvanie. Prispieva k pokojnejšiemu spánku dieťatka. Použiteľná s alebo bez ventilu. Navrhnutá, aby rástla s dieťatkom. Kompatibilná s väčšinou odsávačiek materského mlieka. Pomáha zachovávať vitamíny C, A, E vďaka preukázane nižšej oxidácii. Patentovaný systém optimálneho prisávania vzduchu, ktorý výrazne znižuje výskyt bolesti brucha, zvracania, odgrgávania a nafukovania. Vnútorný prietokový ventil zabraňuje tvorbe vzduchových bublín v materskom mlieku alebo v inej tekutine. Nedochádza k tvorbe vákua, čo napomáha eliminovať nepríjemný vnútroušný tlak. Svojím tvarom veľmi dobre imituje dojčenie a je ideálny na podávanie mlieka alebo inej tekutiny. Aj keď je odporúčane a pre deti je najlepšie kŕmenie s použitím ventilu, je táto fľaša funkčná aj ako bežné fľaše bez ventilu. Nám fľaše veľmi pomohli pri kolikach a vracani. Veľká fľaša 270ml- 2 €/ks ( 2 modre, 2 ružove) Mala fľaša 150ml - PREDANA Nový ventil - PREDANÝ Nove cumliky-3€/balenie Nový nepoužívaný dávkovač na mlieko - Predany Drziak na flasky-4 € Nová zásterka vhodná na kŕmenie alebo hranie s farbami - 2,50 € Pri kúpe 2 flias 1 nové balenie cumlikov zdarma. V prípade záujmu použité cumlíky zdarma.
Antikolikové fľašky
Predám nové antikolikové dojčenské plastové flašky babyono, 180 a 260ml, jedna je len rozbalená inak nikdy nepoužité. Cena za obidve 8€