bazár, predaj, inzercia, predám

Dojčenské fľašky

Kategória: Kojenecké potreby

Predám dojčenské fľašky. Rôzne veľkosti, značky Avent, MAM a Dr.Brown. Cena za kus je 1€. K tomu pridám cumlíky, drziak na cumel a hryzatko zadarmo.
Dojčenské fľašky
Podobné inzeráty
Dojčenské fľašky 120ml a 240ml
Na predaj dojčenské fľasky s cumlíkom 120ml cumlík 0 od 0+ a na 240 ml cumlík 1 od 3m+. Iba rozbalený obal. Kúpené nové,nepoužité. Kontaktujte ma iba cez sms,alebo mailom.
Dr.Browns Antikolikove fľašky + cumlíky Dojčenské fľaše a sp
Používané antikolikove fľašky Dr.Browns v dobrom stave. Všetky fľase aj s príslušenstvom sú čisté a vysterilizované. Silikónový držiak na fľašu značky Dr.Brown´s pomôže vašim deťom s prechodom z fľaše na hrnček. Praktický držiak uľahčí deťom držanie fľaše a naučí ich tak samostatnému pitiu. Je vyrobený z mäkkého a odolného materiálu, ktorý vydrží každodenné používanie. Bez poškodenia, ako nový. BPA free. Fľaša redukujúca výskyt kolík. Klinicky dokázané, že redukuje výskyt koliky, grganie, zvracanie a nadúvanie. Prispieva k pokojnejšiemu spánku dieťatka. Použiteľná s alebo bez ventilu. Navrhnutá, aby rástla s dieťatkom. Kompatibilná s väčšinou odsávačiek materského mlieka. Pomáha zachovávať vitamíny C, A, E vďaka preukázane nižšej oxidácii. Patentovaný systém optimálneho prisávania vzduchu, ktorý výrazne znižuje výskyt bolesti brucha, zvracania, odgrgávania a nafukovania. Vnútorný prietokový ventil zabraňuje tvorbe vzduchových bublín v materskom mlieku alebo v inej tekutine. Nedochádza k tvorbe vákua, čo napomáha eliminovať nepríjemný vnútroušný tlak. Svojím tvarom veľmi dobre imituje dojčenie a je ideálny na podávanie mlieka alebo inej tekutiny. Aj keď je odporúčane a pre deti je najlepšie kŕmenie s použitím ventilu, je táto fľaša funkčná aj ako bežné fľaše bez ventilu. Nám fľaše veľmi pomohli pri kolikach a vracani. Veľká fľaša 270ml- 2 €/ks ( 2 modre, 2 ružove) Mala fľaša 150ml - PREDANA Nový ventil - PREDANÝ Nove cumliky-3€/balenie Nový nepoužívaný dávkovač na mlieko - Predany Drziak na flasky-4 € Nová zásterka vhodná na kŕmenie alebo hranie s farbami - 2,50 € Pri kúpe 2 flias 1 nové balenie cumlikov zdarma. V prípade záujmu použité cumlíky zdarma.
Antikolikové fľašky
Predám nové antikolikové dojčenské plastové flašky babyono, 180 a 260ml, jedna je len rozbalená inak nikdy nepoužité. Cena za obidve 8€
Fľašky avent, chicco, babylove
Fľašky spolu za 5€ ❣️avent umelá 125ml, nepoužitá. ❣️avent umelá 260ml, použitá (chyba kruzok) Dá sa použiť z inej fľašky avent. DArujem použitý (vyvareny) dudel Avent na fľašku č.2. ❣️sklenená babylove 240ml. Super stav. Náhradný krúžok aj vrchnák. ❣️sklenená chicco 250ml. Horný vrchnačik nie je. Je k nej 2x uzáver. Plastový aj silikónový. Super stav. Mam aj nove dudle/cumle mam a nuk Hryzatka oball a lyžičky na jedenie. Vid ďalšie fotky. Dudle spolu 4€ Lyžičky s hryzatka spolu 3€. Pri kúpe všetkého je cena 10€+poštovné. Na dobierku neposielam
Elektrická odsávačka mlieka Philips Avent + 2 Avent fľašky
Predám elektrickú odsávačku mlieka značky Philips Avent. Sada obsahuje všetko potrebné na odsatie, uskladnenie mlieka a kŕmenie bábätka. Široký cumlík v tvare bradavky podporuje prirodzené prisatie podobne ako pri bradavke na prsníku, preto dieťaťu výrazne uľahčí kombinovanie dojčenia a kŕmenia z fľašky. Ventil potláčajúci koliku je navrhnutý tak, aby udržiaval vzduch mimo bruška bábätka a pomáhal tak zmierniť koliku a bolesti. Cumlík má výnimočne mäkký povrch, ktorý je navrhnutý tak, aby na dotyk pripomínal prsník. Pri odsávaní sa môžete cítiť uvoľnene vďaka dizajnu, ktorý vám umožní sedieť vzpriamene, bez potreby predkláňania. Poháre na skladovanie mlieka Philips Avent majú veko, ktoré zaručuje bezpečné uchovanie a prenos. K odsávačke darujem ďalšie 2 fľašky Avent – 260 ml + 125 ml.
Fľašky Avent
Predám fľašky Avent 2x 260 ml 2x 125 ml Fľašky sú bez dudlikov Prosím kontaktovať sms