bazár, predaj, inzercia, predám

Dojčiaca podprsenka pre mamičky

Kategória: Ostatné oblečenie

Predám dojčiacu podprsenku pre mamičky odnímateľná z prednej strany. Praktické a rýchle riešenie.

NOVÁ

Číslo vymyslené písať mail.
Dojčiaca podprsenka pre mamičky
Podobné inzeráty
Oblečenie
Dobrý deň mamičky, ponúkam na predaj vecičky po mojich dvojičkách. Balíky sú vo veľkostiach 50,56,62,68,74 sú tam rôzne body,dupačky, overaly, ponožky, podbradníky,kombinézy oblečenie je vhodné pre jesenné až zimne babetka. Cena jedného balíka je 15 eur, ďalej mám krásne zavinovačky s vyberatelnou vložkou cena jednej je 15 eur. Mam aj spacie vaky vhodné od narodenia po šesť mesiacov a aj pre staršie detičky cena jedného vaky je 7 eur , vaky sú minimálne nosené naši v nich nechceli spinkať. V prípade záujmu mam aj vložky do autosedacky na vyvysenie babetka cena jednej je 4 eura, rôzne vankúšiky ktoré neboli vôbec používané. Pre mamičky mam sacky na mliečko od avent , vložky do podprsenky skoro cele balenie a pre drobcov mam niekoľko cumlikov rôznej značky niektoré sú úplne nové niektoré len vysterilizovane. Všetky kúsky su vhodné pre dievčatko a chlapčeka.
Pre moje detičky.
Dobrý deň môžem poprosiť mamičky o pomoc z oblečením pre deti mám 4 dievčatá majú 12 9 5 a 8mesiacov ďakujem
Oblečenie pre dvojičky 86-98
Mamičky ponúkam na predaj oblečenie skoro všetko je nové. Riflové bundy veľ.86 kus 5e Supravy handmade veľ. 86-92 kus 12e Prechodné bundy veľ. 92 kus 5e Mikiny veľ. 92 kus 4e Supravy nohavice košeľa tričko veľ. 92 kus 10e Rifle hm veľ. 98 kus 12e Zimný overal veľ. 98 už iba 1ks cena 12e Na cene sa viem aj dohodnut tak keď budete mať zaujem napíšte mi :)
Detské oblečenie
Hľadám mamičku ( mamičky), ktorým sa hodí detské oblecko dievča 0-2r a chlapec 0-1r.Ode o nosené,no zachovalé oblečenie. Vymením za plienky a pod.
Balík za symbolickú sumu
Všetko veľ. 134 a bez poškodenia. Šaty, kraťasy,sukňa,tričko a športová podprsenka
Trička
2 trička - xs s kotvickami, nikdy neoblecene (zabudla som na neho) a s s krátkym rukávom (prane a nosene) ideálne spolu ???? 20€ plus pošta. + darček nenosena kojo podprsenka