bazár, predaj, inzercia, predám

DOM PRI BANSKEJ ŠTIAVNICI V OBCI PRENČOV NA PREDAJ

Kategória: Domy

V exkluzívnom zastúpení klienta ponúkame na predaj vidiecky dom, s celkovou rozlohou pozemku 539m2. Zastavaná plocha je 84m2 a úžitková podlahová plocha predstavuje 50m2.

Domček je postavený v kombinácii kameňa a tehly. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, ktorá bola pristavaná. Ďalej nasleduje kuchyňa, z ktorej je možné presunúť sa do obývacej miestnosti alebo do kúpeľne spojenej s komorou. V obývacej miestnosti je plávajúca podlaha, kuchyňa má znížené stropy. Kúriť môžete pevným palivom. Pred 15 rokmi prebehla vnútorná aj vonkajšia rekonštrukcia domu. Vonkajšia časť zahŕňala výmenu strešných lát a škridiel. Vo vnútornej časti sa vymenili plastové okná, taktiež aj kompletná rekonštrukcia kúpeľne, samozrejmosťou bolo taktiež stierkovanie a sieťkovanie stien. Na pozemku sa taktiež nachádza pivnica 2,5m x 3m, zapustená do zeme približne 80cm. V zadnej časti domu sa začalo s prístavbou, ktorá ponúka možnosť dokončenia podľa vlastných predstáv, rovnako ako aj altánok.

Nehnuteľnosť je napojená na čističku odpadových vôd. Voda sa využíva obecná, zároveň je možné čerpanie zo studne.

Dedina Prenčov je vzdialená len 12 km od historickej Banskej Štiavnice. Obec ponúka kompletnú občiansku vybavenosť - škola, škôlka, obchod, pošta, cukráreň, Senior park, komunitné centrum. Okolitá príroda ponúka množstvo zaujímavých miest na turistiku a cyklistiku (jazero Počúvadlo, vrch Sitno...). Zaujímavosťou je aj Pamätná izba Andreja Kmeťa (múzeum). Každý rok sa v obci konajú známe Podsitnianske dni hojnosti. 

Cena za nehnuteľnosť je 54 900 €. 

Momentálne prebieha na katastri výmaz vecného bremena - právo doživotného užívania.

V cene sú zahrnuté komplexné služby RK vrátane právneho servisu - vypracovanie všetkých druhov zmlúv potrebných k predaju a štandardných poplatkov spojených s predajom.
Vypracujeme pre vás najlepšiu úverovú ponuku, v prípade záujmu aj znalecký posudok.

Popis nehnuteľnosti, text a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti KARIN & PARTNERS real s.r.o.
DOM PRI BANSKEJ ŠTIAVNICI V OBCI PRENČOV NA PREDAJ
Podobné inzeráty
Rodinný dom s veľkou slnečnou záhradou 1224 m2, Prenčov, okr
KARIN & PARTNERS ponúka na predaj 2 izbový, južne orientovaný, zrekonštruovaný dom v spoločnom dvore s krásnou slnečnou záhradou 1224 m2 a hospodárskou budovou v obci Prenčov, okres Banská Štiavnica. Možnosť zámeny za 2izbový byt v okresoch:ZH,ZC,ZV,LV. Druh: Rodinný dom Počet izieb: 2 Stav: Zrekonštruovaný Úžitková plocha domu: 60 m2 Hospodárska budova: 50m2 Pozemok:  Záhrada 1224 m2 / Spoločný dvor: 570m2 Lokalita: Prenčov / okres Banská Štiavnica Orientácia: Južná Siete: Elektrina / Voda (vlastná studňa + obecná) / ČOV Kúrenie: Elektrina (centrálne) / Krb / Kachľová pec Cena: 85.000€ Slnečný rodinný dom v obci Prenčov je vhodný na trvalé bývanie a ideálny na rekreačné využitie ako chalupa. Na krásnom slnečnom  pozemku s rozlohou 1224 m2 sú zdravé ovocné stromy, vinič, niekoľko záhonov a väčší fóliovník. Pri dome je menšia hospodárska budova z ktorej polovica je využívaná ako komora a zvyšná časť ako dreváreň plus sklad náradia. TECHNICKÉ ÚDAJE:  Rodinný dom je zrekonštruovaný, v dobrom suchom stave, napojený na elektrinu. Vykurovanie je centrálne, riešené elektrickým kotlom a pevným palivom v jednotlivých miestnostiach v kombinácii krb (obývačka) a kachľová pec (izba). Dom je napojený na obecný vodovod, no hlavným zdrojom vody je studňa, ktorá je spoločná s domom v spoločnom dvore. Podobne je to aj s odpadom, ktorý je riešený spoločnou čističkou odpadových vôd (čov) s priľahlým domom. Strecha je zdravá (menená v 2012), podkrovie priestranné s možnosťou zobytnenia, okná plastové, obvodové múry kameň, priečky tehla. DISPOZÍCIA:  Dom má dva vstupy zo spoločného dvora. Vstupuje sa do presklenej a slnečnej predsiene pozdĺž celého domu, z ktorej sa vchádza jedným vstupom do obývacej miestnosti a druhým priamo do kuchyne. Všetky miestnosti sú vnútorne navzájom prepojené. Z obývačky sa prechádza do izby a kúpeľne, z ktorej sa prechádza do kuchyne (Pôdorys vo fotodokumentácii).   POZEMOK:  Pozemok sa skladá z dvoch častí: Záhrada s rozlohou 1224m2 a spoločný dvor o veľkosti 570m2. Do dvora, ktorý je spoločný s priľahlým domom sa vstupuje cez bránu od hlavnej cesty. Medzi bránou a cestou je široký chodník vyložený zámkovou dlažbou, ktorý sa tiahne pozdĺž celej obce Prenčov. Dvor je mierne svahovitý vyložený tiež zámkovou dlažbou. Do záhrady sa vchádza popri studni schodíkmi z dvora. Záhrada je mierne svahovitá, vzhľadom na južnú orientáciu slnečná a poskytuje krásne výhľady na okolitú krajinu Štiavnických vrchov. LOKALITA:  Rodinný dom sa nachádza v prostredí Štiavnických vrchov v obci Prenčov, vzdialenej 15km južne od historickej Banskej Štiavnice. Obec je veľmi pekná, tichá, upravená a disponuje dobrou občianskou vybavenosťou ako je Pošta, Obecný úrad, Materská škôlka, Základná škola, obecná knižnica, komunitné centrum, 2x potraviny, cukráreň, domov dôchodcov, kaderníctvo, katolícky a evanjelický kostol... KONTAKT:  Juraj Ladziansky ,  ,  ladzians
Krásny rodinný dom na predaj v obci Prenčov blízko Banskej Š
Exkluzívne ponúkame na predaj rodinný dom v obci Prenčov s krásnym slnečným pozemkom a tehlovou udiarničkou. Obec Prenčov je súčasťou Chránenej krajinnej oblasti Štiavnické vrchy , ktorá je vzdialená od Banskej Štiavnice do cca 11 km. Rodinný dom prešiel v roku 2022 kompletnou rekonštrukciou a predáva sa aj vrátane jeho zariadenia. Obytná plocha domu ma výmeru 124 m2 a pozostáva z 3 obytných izieb, centrálnej kuchyne a kúpeľne s toaletou. Rodinný dom je možné ešte zväčšiť o 1 izbu, takže z 3 izbového je možné urobiť pekný 4 izbový dom. Ďalšia izba by zväčšila podlahovú plochu domu o cca 23 m2. Kúrenie v dome je možné 2 spôsobmi a to prostredníctvom pevného paliva a elektriky. Dom je napojený na obecný vodovod a kanalizáciu, na pozemku sa nachádza aj studňa s ktorou je možné zalievať prípadnú záhradku alebo trávnik na pozemku. Na pozemku sa nachádzajú viaceré hospodárske budovy, ktoré môžu byť využívané rôznymi spôsobmi, či už ako odkladací priestor, garáž na auto, pivnica na potraviny, udiareň a ktoré svojou polohou a v nadväznosti na hlavnú stavbu vytvárajú dokonalé súkromie od susedných domov. Dom sa nachádza v tichej lokalite obce, čo mu dáva navyše potenciál využívať ho aj rekreačne ako chalupu, ak hľadáte miesto na oddych, preč z hlučného a rušného mesta. Celková výmera pozemku vrátane zastavanej plochy je vo výmere 1024 m2. Dom je voľný k užívaniu okamžite a vzhľadom k tomu, že sa predáva aj s jeho vnútorným zariadením, tak k nasťahovaniu Vám bude stačiť priviesť si len svoje osobné veci. S financovaním kúpy tejto nehnuteľnosti Vám taktiež radi a ochotne pomôžeme, tak neváhajte a okúste život blízko štiavnických jazier v malebnej dedinke Prenčov. Pri rýchlom jednaní možnosť výraznej zľavy !!!!!
HALO reality - Predaj, rodinný dom Prenčov, bungalov - IBA U
Ponúkame na predaj štvorizbový zateplený rodinný dom bungalov v stave holodom s komorou z kameňa v obci Prenčov, vzdialenej 13 km od Banskej Štiavnice postaveného na slnečnom rovinatom pozemku o výmere 621 m2. V dome boli prevedené práce: zateplenie, potery, stierky, stropy, bez dlažieb, obkladov a sanity (okrem WC), vymaľované na bielo. Nové základy, nové priečky z porfixu, nové vápennocementové omietky, nové Infrakúrenie Caleo zaliate anhydridovým poterom, každá izba má vlastný termostat ( možnosť ovládať cez internet ), liatinové krbové kachle na drevo, v izbách 1,2,3 je rozvod teplého vzduchu od krbovej pece, nový odpadový systém zakončený čističkou pre 6 osôb (kolaudácia sa vybavuje), nové rozvody vody, osadené 1ks WC z umývadlom, ohrev teplej vody(TUV) el. bojler (bude osadený podľa dohody), nový krov, nová krytina Maslen škridplech, nové zvody vo farbe strechy odvedené z pozemku, sadrokartónové stropy, dom je zateplený isover 100mm, podlahy odizolované isover 100mm, stropy sú izolované 250mm striekanou PURpenou + hygienický certifikát, okná + dvere sú z profilu SALAMANDER Biele/Antracit – izolačné trojsklo, v kuchyni príprava na elektrickú varnú dosku, kúpeľňa bude vykurovaná elektrickou rohožou ovládanou termostatom ktorá bude osadená pod dlažbu, predpríprava na elektrické vonkajšie žalúzie, predpríprava na kamerový systém, možnosť internetovej prípojky stĺp pred domom, zámková dlažba popri dome + parkovanie auta vo dvore cca 70m2, nová elektroinštalácia s revíznou správou, nový hromozvod s revíznou správou, energetické hodnotenie budovy A0, kolaudačné rozhodnutie (vybavuje sa),geometrický zámer bude zapísaný po kolaudácii, kompletná dokumentácia k stavbe Inžinierske siete: verejný vodovod, elektrika 220/380 V, čistička odpadových vôd. Dispozícia domu : chodba, vpravo izba 1, izba 2, vľavo wc, kúpelňa + wc, terasa ,kuchyňa s obývačkou, vľavo izba 3 + komora z kameňa: 5,1m x 3,5m = 18m2 Chodba : 3,8 m2 (1,6mx2,4m),Obývačka a kuchyňa : 36 m2 (7,3mx5,1m) Izba 1 : 22 m2 (4,6mx4,8m), Izba 2 : 18,5 m2 (4,7mx3,9m), Izba 3 : 18 m2 (3,5mx5,1m) Kúpeľňa s WC : 7,0 m2, WC : 1,0 m2, Terasa : 18,5 m2 (4,6mx4,1m). Úžitková plocha domu 108 m2 + terasa 18,5 m2. V obci je 100m od domu obchod, obecný úrad, základná škola, materská škola + autobusová zastávka. Doporučujem obhliadku Energetická trieda A. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: BS-61960. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
Predaj rodinný dom Prenčov, okres Banská Štiavnica
XEMAR (kristina.jurgova@ alebo ), ponúka na predaj rodinný dom v obci Prenčov, okres Banská Štiavnica. Dom je postavený na pozemku o celkovej rozlohe 1450m2 .  Vhodný je najmä pre ľudí so slabosťou pre pôvodné gazdovské domy, pre chalupárov, či milovníkov Banskej Štiavnice a okolia, s osobitým charakterom tejto lokality.  Rodinný dom: - RD postavený cca pred r. 1920 - pôvodne z kameňa, suchý - fasáda čiastočne rekonštruovaná - ponechané pôvodné drevené okná aj dvere - strešná krytina taktiež pôvodná škridlová – nevyhnutná rekonštrukcia - krov kombinovaný dub a smrek, relatívne zdraví a suchý Obytná časť: - menšia predsieň s pôvodnou kamennou dlažbou - kúpeľňa s toaletou - potrebné dorobiť obklad a sanitu - technická miestnosť – možnosť prebúrania vchodu do vedľajšej miestnosti domu (do skladu), prípadne vybudovania  schodiska do podkrovia - nová kuchynská linka s elektrickým sporákom, umývačkou riadu, chladničkou (ponechané po dohode) - obývacia časť prepojená s jedálenským kútom, vybavená pieckou na tuhé palivo - samostatná spálňa - nové stierky - voda pripojená z pôvodnej kamennej studne – zaujímavosťou je, že voľakedy z nej chodili vodu čerpať ľudia z celej dediny - je možné sa pripojiť aj na obecný vodovod - elektrina nová takmer v celom dome, čiastočne potrebné dorobiť podľa potreby - odpad vybudovaný úplne na novo - plyn a ani prípojka k domu nie je Ostatné miestnosti: - dielňa vhodná aj ako ďalšia obytná miestnosť (cca 10mx6m) - v dielni sa nachádza pec na tuhé palivo - možnosť potiahnuť komín do dvora na terasu so zámerom vybudovania kamennej pece na pečenie - ďalšie dve samostatné miestnosti slúžiace ako sklad, s možnosťou prerobenia na ďalšie obytné miestnosti Pozemok: - pozemok rovinatý, veľmi slnečný o rozlohe 1450m2 - východ slnka od prednej časti domu, západ slnka k zadnej časti domu - pôda veľmi dobre vsakuje - podložie piesčité a kamenité - úrode sa nadmieru darí - možnosť vybudovania ďalšieho domu, prípadne altánku, garáže a pod. Cena nehnuteľnosti je 118.000,-EUR. V prípade záujmu ma kontaktujte: kristina.jurgova@ / .
Exkluzívne na predaj  rodinný dom v Banskej Hodruší
Exkluzívne Vám ponúkam na predaj rodinný dom s pozemkom 1327 m2, v Banskej Hodruši, okres Žarnovica ZÁKLADNÉ ÚDAJE : * lokalita : Hodruša Hámre, časť : Banská Hodruša, okres : Žarnovica * rozloha pozemku : 1327 m2 * obytná plocha : 51,06 m2 * prístupová cesta : asfaltová štátna komunikácia v zimných mesiacoch udržiavaná obcou, k domu vedie chodník z obecnej cesty * sklon pozemku : prevažne svahovitý terén, terasovito upravený * nadmorská výška v strede obce : 450 m * stavebný materiál : zmiešaný, prevažne kameň * orientácia : J/Z * inžinierske siete : elektrina – 230 V, voda – vlastná studňa, odpad - trativod * energetická náročnosť : kúrenie na pevné palivo – krbová pec, kuchyňa – el. sporák, kúpeľňa – el. bojler – 80 L * spojenie : SAD, cesta 1. Triedy, dostupnosť na rýchlostnú komunikáciu R 1 – v Žarnovici, výjazd smer : Nitra – Bratislava, smer : Zvolen - Banská Bystrica * pozemok s RD sa nachádza v zastavanom území obce POPIS NEHNUTEĽNOSTI : * jedná sa o menší klasický kamenný banícky rodinný dom v pôvodnom stave so sedlovou strechou, strešná krytina – škridla. Pozostáva z jednej obytnej miestnosti, kuchyne a kúpeľne so sprchovým kútom a spoločnou toaletou. Okná sú pôvodné – drevené, podlahy : kúpeľňa keramická dlažba, kuchyňa – betónový poter, izba – drevená podlaha, v tejto miestnosti je priznaný klasický drevený strop – hrady, omietky vo všetkých miestnostiach – vápenné. Parkovanie na verejnom priestranstve pod rodinným domom, pozemok je prevažne svahovitý, prispôsobený terénu, terasovito upravený, k domu vedie chodník, cca – 35 m dlhý. * Banská Hodruša je súčasťou územia, ktoré bolo v roku 1993 zapísané do Zoznamu svetového dedičstva UNESCO. Zachovaný súbor stavieb v Banskej Hodruši bol v roku 1998 vyhlásený za pamiatkovú zónu. OKOLIE NEHNUTEĽNOSTI : * krásna príroda v okolí obce a Banskej Štiavnice poskytuje mnohé možnosti trávenia voľného času aktívnym oddychom - pešia turistika, kúpanie – Hodrušské, Štiavnické jazerá, / tajchy / cykloturistika, hubárčenie. V zimných mesiacoch – dostupnosť zjazdového lyžovania, Salamandraresort pri Banskej Štiavnici. Viac o turistike a aktívnom oddychu nájdete na alebo Obec poskytuje základnú a okresné mestá Žarnovica a Banská Štiavnica kompletnú občiansku vybavenosť. CENA A PLATBA : * cena nehnuteľnosti : 59.500,-eur * nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve * platba v hotovosti, alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru, pomôžeme Vám s jeho vybavením * cena zahŕňa kompletný právny a katastrálny servis spojený s prevodom nehnuteľnosti až po odovzdanie novému majiteľovi s prepisom energií V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať : Eva Matejová RSc. : + 706, alebo emailom : matejov.eva@
Exkluzívne na predaj slnečný rodinný dom v Banskej Štiavnici
•Link na videoprehliadku: •Popis nehnuteľnosti: V meste baníkov, obklopený históriou a krásnou prírodou sa nachádza príjemný, slnečný rodinný dom s rovinatým pozemkom, ktorý môže byť Váš. Vo vyhľadávanom meste Banská Štiavnica nájdete dom v pôvodonom, ale mimoriadne zachovalom stave, ktorý ponúka dosť priestoru či už na trvalé bývanie, alebo na rekreáciu. Má priestranné, svetlé izby a veľkú kuchyňu s drevenými podlahami. Kúpeľňu s vaňou, wc, špajzu a kumbál. Je podpivničený, pivnica pod domom je suchá a vhodná aj na iné účely. Má však aj samostatnú vlhkú pivnicu vhodnú na skladovanie ovocia a zeleniny. Možnosť zobytniť podkrovie a čiastočne aj suterén. Dom je suchý s dobrou škridlovou strechou. Sú zavedené všetky siete, obecná voda, kanalizácia a satelit. Kúrenie plynom, alebo tuhým palivom. Rovinatý pozemok je niečo čo v Banskej Štiavnici len tak ľahko nenájdete. Živý plot pre pocit súkromia. V záhrade sa nachádzajú aj tri menšie hospodárske budovy a vlastná garáž. •Základné údaje: Druh stavby: rodinný dom, chalupa Lokalita: Banská Štiavnica Rozloha pozemku: 688 m2 Orientácia: juhovýchod Voda: obecná Elektrika: 220/380V Kúrenie: Plyn, príp. tuhé palivo Odpady: kanalizácia Vlastníctvo: osobné Prístupová cesta: asfaltová •Okolie nehnuteľnosti: Dom sa nachádza v mestskej časti Povrazník, ktorá ma výbornú občiansku vybavenosť. Sú tu potraviny, benzínka, základná škola, autobusové zástavky, obchody ale zároveň tu nie je ruch ako v meste. Do historického centra je to iba 5 minút autom. •Celkový dojem makléra: Nehnutelnosť s dobrou energiou. Slnečný, rovinatý pozemok. Presvetlené miestnosti. Mimoriadne zachovalý stav. Dobrá obč. Vybavenosť. Blízkosť prírody a historického centra sú len niektorými z mnohých výhod tejto ponuky. •Cena a platba: Cena nehnuteľnosti: 134 900 Platba v hotovosti alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru (Pomôžem s jeho vybavením) Táto inzercia nie je verejnou ponukou na uzavretie zmluvy. Vlastník si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých dojednaných podmienok prevedie svoje vlastnícke právo. Pri tejto ponuke je možné licitovať kúpnu cenu podľa všeobecných podmienok licitácie v sieti Winners reality uverejnených na: