bazár, predaj, inzercia, predám

Dom s výhľadom, Banská Belá

Kategória: Domy

Ponúkame na predaj útulný dvojdom v obci Banská Belá vhodný na chalupu ako základňa pre vaše aktivity v tomto zaujímavom regióne. Chalupa je vhodná pre nenáročných ľudí alebo na rekonštrukciu. Pozemok pri chalupe je malý, ale oproti chalupe cez cestu je ešte záhradka. Prístupová cesta vedie až k chalupe, s parkovaním je menší problém (viac po telefóne). Záhradka pod cestou by sa dala prerobiť na parkovisko.
Chalupa sa skladá z chodby, dvoch obytných izieb, kuchyne, kúpeľne  a suchého wc. V podkroví je jedna izba, do ktorej je vstup zvonku. Súčasťou domu je väčšia miestnosť využívaná na sklad náradia. Dom je vykurovaný plynom, no dá sa v kuchyni zakúriť aj drevom.
V obci sa nachádza základná aj materská škola, malý obchod s potravinami, futbalové ihrisko využívané aj ako cvičisko pre psy. Sú tu dve jazerá vhodné na rybolov. Obec je kúsok od krásneho historického mesta Banská Štiavnica.
Okolie  ponúka relax a potešenie zo športu  napríklad príjemné osvieženie v rôznych tajchoch Banskej Štiavnice, prípadne turistika alebo len prechádzka Banskou Štiavnicou. Blízko mesta nájdete lyžiarske stredisko Salamander.

Obytná plocha: 100 m2
Plocha parcely: 200 m2
Elektrina: 220/380 V
Plyn: centrálny plynovod
Odpady: bez likvidácie
Voda: vodovod
Kúrenie: ústredné-plynové
Konštrukcia objektu: zmiešaná
Prístupová cesta: asfaltová
Druh stavby: dom
Umiestnenie: -
Rok výstavby: 1950
Rok poslednej rekonštrukcie: 1980
Dom s výhľadom, Banská Belá
Podobné inzeráty
Rodinný dom s veľkým pozemkom 1.100 m2 Banská Belá
Veľký rodinný dom s veľkým pozemkom 1.100 m2 v malebnej obci Banská Belá na predaj. Tento dom predstavuje skvelú príležitosť pre tých, ktorí sa radi pustia do renovácie a vytvorenia vlastného útulného domova. Okrem toho je obec Banská Belá známa aj svojimi tajchmi, čo je ideálne pre milovníkov prírody a outdoorových aktivít. Tajchy sú umelé vodné nádrže, ktoré boli v minulosti využívané na potreby banského priemyslu. Tieto tajchy dnes slúžia ako miesta na oddych, rybolov a turistiku. Dsipozičné riešenie: Na prízemí je vstupná chodba, z ktorej sa vchádza do kuchyne so špajzou, kúpeľne a do obývačky. Obývačka je priechodná do spalne č.1, schody z tejto izby vedú na poschodie, kde sú ďalšie dve izby. Kuchyňa je priechodná do spálne č. 2. Na dvore sa nachádza hospodárska budova pozostávajúca z maštale, letnej kuchynky a drevárne. Za drevárňou sa ešte nachádza udiareň a veľká pivnica 3 x 6m. Dom je postavený z kameňa, prístavba je vybudovaná z pálenej tehly. Strešná krytina je eternit. Medená elektroinštalácia je v prístavbe a v starej časti, kde sa prerábala kúpelňa a špajza. V kuchyni a v jednej izbe je hliníková inštalácia. V dome je zavedené plynové ústredné kurenie. V roku 2019 vymenený kondenzačný kotol na vykurovanie a ohrev vody. Dom je napojený na obecný vodovod a kanalizáciu. Na pozemok o rozlohe 1.100 m2 s domom sa nachádza v centre obce a celý deň naň svieti slnko. Tento dom predstavuje skvelú príležitosť pre tých, ktorí hľadajú projekt, kde môžu vytvoriť si vlastný unikátny domov v obci Banská Belá. Nechajte sa inšpirovať a vytvorte si svoje vysnívané bývanie. Pre viac informácií alebo na obhliadku nehnuteľnosti prosím kontaktujte priamo MAJITEĽOV na alebo . Kúpna cena je 160.000 € s možnosťou dohody. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť! Počet poschodí: 2 Počet izieb: 6 Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: verejný vodovod El. napätie: 230/400V Plyn: áno Kanalizácia: áno Kúpeľňa: sprchovací kút Vykurovanie: vlastné - plyn Balkón: áno Pivnica: áno Parkovanie: áno Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla Zateplený objekt: nie Strecha: pôvodná Energetický certifikát: B Okná: drevené Terén: rovina Prístupová cesta: asfaltová cesta
REZERVOVANÉ Ponúkame Vám exkluzívne na predaj rodinný dom p
Ponúkame Vám exkluzívne na predaj rodinný dom po kompletnej rekonštrukcií, v obci Banská Belá. Viac sa dozviete na Základné informácie •lokalita: Banská Belá •Rozloha pozemku: 778 m2 •Obytná plocha domu: 67,7 m2 •Pozemok je komplet oplotený •Bezpečnosť: vlastný kamerový systém •Orientácia: čelo domu na sever •inžinierske siete: áno •Mesto Banská Štiavnica: cca 4 km Popis nehnuteľnosti Rodinný dom pozostáva zo vstupnej chodby, ktorá sa nachádza približne v strede nehnuteľnosti. Po pravej strane je samostatná izba využívaná ako spálňa s kachľovou pecou a po ľavej je komplet vybavená kuchyňa a obývacia izba. Z kuchyne je vstup do kúpeľne s toaletou a vaňou. Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou ako je nová strecha, ktorú je možné zobytniť z rozlohou viac ako 40 m2 , ďalej nové elektrické rozvody, podlahy, stierky, plastové okná, vchodové dvere, stropné drevené trámy a pod. . Kúrenie je plynové a v obývacej izbe je pec na pevné palivo. Na pozemku sa nachádza pivnica a hospodárska budova rozdelená na dve samostatné garáže s bránou a jednu väčšiu miestnosť využívanú ako dreváreň či sklad. Celkový dojem makléra Jedná sa o nehnuteľnosť ktorá prešla kompletnou rekonštrukciou, kde je možné ešte zvýšiť jeho obytnú plochu podkrovím. Vhodná na celoročné ale aj rekreačné účely, koncová ulica, pokojná lokalita v blízkosti prírody. V cene nehnuteľnosti sú aj plastové okná na podkrovie a tiež materiál na chodníky a terasu. Cena a platba •cena nehnuteľnosti: dohodou •dom je dostupný august/september •bez akýchkoľvek tiarch •energetický certifikát: nie je •platba v hotovosti alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru •Táto inzercia nie je verejnou ponukou na uzavretie zmluvy. Vlastník si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých dojednaných podmienok prevedie svoje vlastnícke právo. •Pri tejto ponuke je možné licitovať kúpnu cenu podľa všeobecných podmienok licitácie v sieti Winners reality uverejnených na: Okolie nehnuteľnosti Nehnuteľnosť sa nachádza vo výbornej lokalite kde v okruhu cca 5 minút pešo je kompletná občianska vybavenosť ako sú potraviny, škola, škôlka, autobusová zástavka. Centrum mesta Banská Štiavnica je 10 minút autom, kde sú kaviarne, banky, reštaurácie a pod. V okolí je krásna príroda s množstvom turistických a cyklistickým trás a voľný čas je možné si vyplniť prechádzkou či plávaním v jazere Belian, ktoré je v blízkosti nehnuteľnosti. Viac o podujatí a života v okolitej lokalite sa dozviete na
HALO reality - Predaj, rodinný dom Spišská Belá, Strážky - N
Túžite sa každé ráno zobúdzať do tichého rána s nádherným výhľadom na Vysoké Tatry a vôňou sviežeho podtatranského vzduchu? Ak áno, presne pre Vás máme exkluzívne v ponuke na predaj - NOVOSTAVBU - samostatne stojaci rozostavaný rodinný dom atypického tvaru v OV v novovytvorenej obytnej zóne v meste Spišská Belá-časť Strážky, okres Kežmarok. Bývanie v tejto lokalite zaručuje kľudné a tiché bývanie plné relaxu pre tých, ktorí túžia žiť mimo hektického a rušného mestského života. Zároveň je cesta za prácou, zábavou, spoločenským, športovým a kultúrnym životom na skok: vzdialenosť do centra mesta Spišská Belá cca 4 km, Kežmarok 5 km, Poprad cca 20 km, Vysoké Tatry cca 13 km. Novostavba je dvojpodlažná (prízemie a podkrovie) s dvomi balkónmi a terasou, orientovaná na JV/SZ a nie je podpivničená. Situovaná je v kľudnej, tichej, slepej ulici. Prístup k domu je zo spevnenej miestnej komunikácie, ktorá sa napája na štátnu cestu I. triedy. Pozemok vo výmere 589 m2 je z 2/3 mierne svahovitý, zadná časť pozemku za stavbou je vhodná k vybudovaniu kaskádovitej záhrady, z ktorej je krásny a nerušený výhľad na Vysoké Tatry. DISPOZÍCIA I.NP (prízemie): - zádverie, chodba, hala so schodiskom do podkrovia, hala so vstupom na prekrytú terasu, kuchyňa s jedálenským kútom, samostatné WC, kúpeľňa s WC, technická miestnosť, kumbál. DISPOZÍCIA II.NP (podkrovie): - chodba so schodiskom, tri samostatné izby (z toho dve izby s balkónmi s výhľadom na Vysoké Tatry a Kaštieľ Strážky), šatník, kúpeľňa s WC situovaná netradične - v strede podkrovia. TECHNICKÉ ÚDAJE: - rok výstavby 2007 - 2009, - konštrukcia: obvodové murivo - murovaná tvárnica YTONG 370 mm, vnútorné priečky - murovaná tvárnica YTONG hrúbky 100 mm a 250 mm, - stavba je založená na betónových základoch s betónovou podmurovkou do 50 cm, - stavba má vodorovnú izoláciu, - stropná konštrukcia: železobetónová rovná so sadrokartónovým podhľadom, - strecha atypického tvaru pokrytá plechom, - stavba je napojená na všetky inžinierske siete, - vykurovanie miestností a ohrev vody: ústredné podlahové teplovodné napojené na plynový kondenzačný kotol so zásobníkovým ohrievačom vody, plánované doplnkové vykurovanie krbom v hale (v predpríprave), - elektroinštalácia: svetelná a motorická vo forme kompletných vnútroomietkových rozvodov s rozvodmi internetu (optický kábel Telecom), - okná: plastové s izolačným trojsklom. PLOCHA POZEMKU: 589 m2 (rozmery cca 34 m x cca 18 m) ZASTAVANÁ PLOCHA: 111 m2 ÚŽITKOVÁ PLOCHA: 210 m2 OBYTNÁ PLOCHA: cca 90 m2 K dispozícii je kompletná projektová dokumentácia a predĺžené stavebné povolenie s platnosťou do 12/2023. Nehnuteľnosť nie je skolaudovaná, je bez akejkoľvek ťarchy. DOHODA NA CENE MOŽNÁ. VÝHODY: - dokončenie podľa vlastných predstáv, vkusu a náročnosti, - tiché a kľudné bývanie s nádherným výhľadom na Vysoké Tatry a Kaštieľ Strážky, - blízkosť miest Spišská Belá, Kežmarok, Poprad.
Priestranný rodinný dom v tichej dedinke Belá blízko Š
Tento priestranný poschodový rodinný dom sa nachádza v malebnej dedinke Belá, blízko krásneho kaštieľa Château Belá, najromantickejšieho historického hotela v Európe. Stojí na pozemku veľkosti vyše 1400m2. Je to dom v pôvodnom, ale veľmi zachovalom stave. Pozostáva z dvoch podlaží a je kompletne podpivničený. Na prvom poschodí sa nachádza predsieň, toaleta, dve izby a pristavaná kuchyňa. Na druhom poschodí sa z centrálne umiestnenej chodby dá dostať do ďalších troch izieb a do kúpeľne s WC a šatníkom. Jedna izba disponuje aj balkónom s výhľadom na obec a kostol, ktorý je súčasťou kaštieľa. Suterén pozostáva z 3 miestností, kotolne a ďalších skladových miestností. Na dvore sa nachádzajú drevené a murované hospodárske miestnosti, garáž a zachovalá kopaná studňa. V záhrade vo veľkosti vyše 600 m2 sa nachádza fóliovník a rôzne ovocné stromy. Malinká obec Belá je známa svojim tichom a kľudom, ktoré tu prevláda. A taktiež produkciou skvelého vína, pretože miestne podmienky vyhovujú pestovaniu teplomilných rastlín. To všetko spolu s krásne zrekonštruovaným historickým kaštieľom vytvára jedinečný pocit romantiky. Obchodík s potravinami sa nachádza len na skok od domu a centrum obce s parkom a kaštieľom je vzdialené len 500 m od domu. Okolie ponúka množstvo zaujímavých miest na rekreáciu a oddych. Len 12 km od domu sa nachádza termálne kúpalisko a wellness centrum Vadaš Štúrovo, s ktorým priamo susedí historické maďarské mesto Ostrihom, rozprestierajúce sa na druhej strane rieky Dunaj. V okolí je tiež možnosť aktívneho trávenia voľného času, a to na turistických trasách národného parku Kováčovské kopce, ktoré sa nachádza kúsok od mesta. Nekonečné štrkovo piesočnaté pláže sú ideálnym miestom na oddych. Hlavné mesto Maďarska, Budapešť leží len 80 km od obce. Obytná plocha: 225 m2 Plocha parcely: 1447 m2 Elektrina: 220/380 V Plyn: zavedený-nepripojený Odpady: žumpa bez prepadu Voda: studňa a vodovod Kúrenie: ústredné-tuhé palivá Konštrukcia objektu: pórobetónová Prístupová cesta: asfaltová Druh stavby: dom Umiestnenie: kľudná časť obce Rok výstavby: 1974
NA PREDAJ Priestranný rodinný dom Štefánikova / Piešťany
Typ: Rodinný dom Ulica: Štefánikova Obec: Piešťany NA PREDAJ: rodinný dom s 3 bytovými jednotkami Štefánikova / Piešťany   Na predaj kvalitná stavba rodinného domu v super lokalite   VÝMERA: úžitková plocha je cca 150 m2 a výmera pozemku 727 m2   DOM: - tehla  - pálená škridla - na jednej stene domu sa nachádza prasklina, ideálne pri obhliadke pozrieť z povale domu - dom je rozdelený na 3 bytové jednotky so samostatnými vchodmi zo záhrady - 3 izboý dom s výhľadom do ulice, 2 izbový dom v výhľadom do záhrady, 1 izbový dom s výhľadom do záhrady. - dom disponuje manzardkou - obytnou miestnosťou nad chodbou (platí sa daň za dom za 2 podlažný rodinný doma práve pre túto izbu) - pripojenie na všetky inžinierske siete: voda, plyn, elektrina, kanalizácia, na záhrade sa nachádza studňa na polievanie   VYBAVENIE: - plávajúca podlaha / keramická dlažba - plynový kotol na kúrenie spoločný pre všetky jednotky - elektrický bojler na ohrev vody - kuchynská linka vo všetkých jednotkách - dom je udržiavaný, suchý, nevlhne - dom je pripravený na rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa - aktuále sú 2 jednotky ešte obývané - veľkou výhodou je veľká záhrada , kde je umiestnený aj prístrešok na grilovanie, zeleň na oddych a spoločné chvíle s rodinou, terasa pozdĺž domu - na konci záhrady sa nachádza dieľna   DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: 1. dom: prízemie – vstupná chodba s jedálňou, kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC,  obývacia miestnosť, pracovňa, spálňa 2. dom: chodba, kuchyňa, 2x izba, kúpeľna , WC 3. dom - kuchyňa , izba, kúpeľna s WC  dom je čiastočne podpivničený + celá povala môže slúžiť ako úložný priestor   LOKALITA: Dom sa nachádza v pôvodnej výstavbe domov na štefánikovej ulici. Celá obytná oblasť je zasadená do tichého prostredia mesta. do 10 minút pešo je v dosahu kompletná občianska vybavenosť CENA: 225 000€ V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 727 m2 Úžitková plocha: 150 m2 Zastavaná plocha: 314 m2 Počet izieb: 6 Kúpeľňa: áno Voda: studňa a vodovod Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: áno Materiál: tehla Zateplený objekt: nie Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: áno Pivnica plocha: 20 m2
Rodinný dom/ chalupa pri Banskej Belej v krásnej prírode
Ponúkame na predaj rodinný dom na pozemku o celkovej výmere 1776 m2 z čoho dom o výmere 154 m2 v časti obce Banská Belá, Banská Belá Dolina. Rodinný dom prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2000 a to výmena stropov za keramické, fasáda, elektroinštalácia (220/380), omietky, podlahy, Rozvody vody, kúrenie, odpady, komplet nová škridlová strecha aj s krovom (zachované boli len pôvodné múry kameň + nová prístavba porobetón). V roku 2017 sa nanovo rekonštruovalo kúrenie výmenou rozvodov a novými radiátormi s doplnením o akumulačnú nádobu, tiež sa vybudoval nový krb. V dome sa realizovali hlinene omietky a vymenili sa okná. Dom pozostáva zo, vstupnej chodbičky, kúpeľne s vaňou, špajze, štyroch izieb a kuchyne. Dom je z polovice podpivničený kde je veľa ďalšieho úžitkového miesta a tiež sa tu nachádza kotolňa. Podkrovie nie je obývateľné, ale ponúka možnosť zrealizovať si ho podľa vlastného uváženia. Podlaha v kuchyni a chodbe je dlažba. V izbách sú dubové parkety. Kúrenie centrálne na drevo a v obývacej časti krb na drevo s núteným vetraním do ostatných izieb . Odpad riešený ČOV. Voda úžitková rezervoár a studňa. V zadnej časti pozemku je altánok s krbom, jazierko, klenbová pivnica z kameňa s drevárňou a prístreškom kde je možné uskladniť cca 40 m3 dreva. Vzdialenosť od Banskej Štiavnice 6 km. V okolí nádherná príroda, tajchy. Nehnuteľnosť je ideálna na oddych ako chalupa, prenájom alebo aj celoročné bývanie. Inzerujeme ako majitelia. Dohoda možná. Viac fotiek na Video tu: