bazár, predaj, inzercia, predám

Dom v centre obce Stupné

Kategória: Domy

LUHOVA reality Vám výhradne ponúka na predaj rodinný dom s úžitkovou výmerou cca 162m2. Dom sa nachádza na 708m2 slnečnom a rovinatom pozemku a situovaný je v krásnej podhorskej oblasti Javorníkov v centre obce Stupné.

Dispozičné riešenie:
Suterén: čiastočné podpivničený
Prízemie: vstupná chodba, kúpeľňa, komora, kuchyňa, spálňa, izba, sklad, garáž
Poschodie: schody, kuchyňa s výstupom na terasu, obývačka, detská izba, detská izba, WC a špajza

Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Je napojený na obecnú vodu, kanalizáciu a plyn. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom a kotlom na tuhé palivo. Garáž, ktorá je súčasťou domu poteší nejedného domáceho kutila.
Pozemok je krásne upravený, nachádza sa na ňom altánok a zároveň celú atmosféru dotvára potok lemujúci pozemok.

Môj tip:
Dom je vhodný ako na trvalé bývanie, zároveň môže byť využívaný aj ako víkendový dom.

Občianska vybavenosť:
Stupné: MŠ, potraviny, pohostinstvo, ihrisko,
Jasenica (vzdialené 1,8km): pošta, MŠ, ZŠ – 1.stupeň, knižnica, potraviny, ihrisko
Brvnište (vzdialené 2,5km): MŠ, ZŠ, pošta, potraviny
Papradno (vzdialené 4,9km): MŠ,ZŠ, Základná umelecká škola, potraviny, pošta, zdravotné stredisko, lekáreň, reštaurácia,...
Považská Bystrica (vzdialená 12km): kompletná občianska vybavenosť

Lokalita:
Obec Stupné je obľúbená lokalita ako na bývanie ale aj na rekreovanie. Neoceniteľnými výhodami sú nádherná príroda, výborná dostupnosť, lyžovanie, cykloturistika, turistika v okolí, bežkárske trasy, veľa turistických chodníkov a na svoje si samozrejme prídu aj hubári.

Ak hľadáte miesto kam uniknete od rušného mesta – TU! ste na správnej adrese.

Dom sa dá využiť aj na podnikateľské účely nakoľko sa nachádza v centre obce, tak nový majiteľ môže využiť spodné podlažie na kanceláriu/kozmetický salón/kaderníctvo/...

Vzdialenosť od mesta Považská Bystrica 12km
Vzdialenosť̌ od diaľnice BA/ZA cca 12km
Vzdialenosť od mesta Bytča 14km
Vzdialenosť od Bratislavy cca 2 hodiny

Odporúčam vidieť!
V prípade záujmu o obhliadku, prípadne o bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.


Obytná plocha: 162m²
Rozloha pozemku: 708m²
Úžitková plocha: 162m²
Dom v centre obce Stupné
Podobné inzeráty
Ponúkam na predaj rodinný dom v centre obce Pohranice, …
Ponúkam na predaj rodinný dom v centre obce Pohranice, v bočnej uličke, 566 m2. Popis: Ponúkam na predaj rodinný dom v centre obce Pohranice, v bočnej uličke, 566 m2. Ponúkam na predaj 3-izbový rodinný dom + kuchyňa, WC a kúpeľňa, v zachovalom pôvodnom stave. Vhodný na chalupu alebo po rekonštrukcii aj na trvalé bývanie. Dom sa nachádza v centre obce, takže na pár krokov máte obchody, úrad, materskú a základnú školu, lekáreň, reštauráciu a zároveň ste v bočnej uličke, ktorá vám poskytne dostatok súkromia a pokoja. Výhody nehnuteľnosti: + Obec Pohranice je len 10km od okresného mesta Nitra + Bočná ulička a pritom centrum obce + Dom v zachovalom pôvodnom stave + Na prvom poschodí je vstupná chodba, 2 izby, kuchyňa, WC, špajza, komora, schodisko Na druhom poschodí sa nachádza 1 veľká izba, kúpeľňa a povala. + Podpivničený z cca 3/4 + Dom je postavený z pálenej tehly + V roku 2012 bola robená údržba strechy + elektrina, mestská voda, plyn (aktuálne odpojený), kanalizácia + Kúrenie je pomocou plynového kotla a radiátormi, ohrev vody bojlerom + Na pozemku je letná kuchynka + Pozemok o výmere 566m2, z toho záhrada 446m2 + Ihneď voľný Ak ste sa dočítali až sem, zrejme vás na tomto dome niečo zaujalo. Preto vám navrhnem jediné, zavolajte mi a dohodneme si osobnú obhliadku. Uvidíte, aký dojem na vás spraví samotný dom. Môžete ma kontaktovať na tel: alebo ak radšej píšete, napíšte mi mail na: s.repasky@ Cena nehnuteľnosti je 110 000 eur Cena je vrátane kompletného právneho servisu. Samozrejmosťou pre nás je pomoc pri vybavovaní hypotekárnych úverov u našich hypotekárnych špecialistov. Pri kúpe tohto domu vám darujem aj knihu pre deti Kristínka a svet fantázie s podpisom a osobným venovaním od autora. Počet izieb: 3.izbový Celková úžitková plocha m2: 140 Plocha obytnej časti m2: 110 Výmera pozemku m2: 556 Zastavaná plocha m2: 120 Pozemok: Rovinatý Rozmery pozemku m: 26m x 20m Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Áno čiastočne Skolaudovaný v roku: 1960 Rok poslednej rekonštrukcie: Inžinierske siete: Elektrina,Plyn,Kanalizácia,Verejný vodovod Kúrenie: Plynové Počet nadzemných podlaží: 2 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Nie Počet bytov v dome: Vybavenie domu: ,,,,,, Rekonštrukcie: ,,,,,,,, Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Turistika Možnosti využitia: Trvalé bývanie,Rekreácia Typ strechy: Sedlová Link na stránku projektu: Obhliadky a ďalšie informácie: Stanislav Repaský s.repasky@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Exkluziv Adresa: Párovská 42, 949 01 Nitra Telefón:
Ponúkame na predaj klasický vidiecky dom na peknom rovinatom
Na predaj pekný vidiecky 5-izbový dom , 159 m², ALTERNATÍVA K BYTU - VIDIECKY, VEĽMI DOBRE ZACHOVALÝ DOM Vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj samostatne stojaci rodinný dom v centre obce Horná Kráľová rodinný dom v centre obce Horná Kráľová, 20 km od Nitry, 24 km od Galanty,17km od Serede a 14km od Šale.R1 je vzdialená10km Jedná sa o prízemný 1-izbový dom s úžitkovou plochou 159 m2, ktorý sa nachádza v spol na pozemku vo výmere celkom 749 m2. Z toho záhradka v zadnej časti pozemku (patriaca výlučne k tejto nehnuteľnosti) tvorí 141 m2. Pri záhradke sa nachádza aj menší záhradný domček aj prístrešok . Dom sa predáva čiastočne zariadený. Dom bol postavený okolo roku 1920, no je veľmi dobre udržiavaný v pôvodnom štýle a prešiel viacerými rekonštrukciami – posledná kompletná rekonštrukcia bola v r. 2010. Popis nehnuteľnosti : - povodná fasáda, strecha (škridlová), repasované pôvodné drevené okná , Ďalšie technické vybavenie a špecifikácie: - napojenie na všetky inžinierske siete - podlahy: laminátové parkety v izbe, dlažba v kuchyni a kúpeľni - pôvodné drevené trámové stropy - možnosť využitia podkrovia - krbové kachle/piecka na drevo - plynový kotol na kúrenie a ohrev vody - kuchynská linka v drevodekore, . Dom má výbornú polohu, nachádza sa 300m od centra obce Kúpu je možné financovať prostredníctvom HÚ. V cene nehnuteľnosti je zahrnuté aj hypotekárne poradenstvo – DISPOZÍCIA DOMU Dom je dispozične rozdelený na 5 samostatných izieb, vstupnú predsieň, jedáleň, kuchyňu, kúpeľňu, 2x samostatné WC, špajzu. K bytu prislúcha aj pivnica s rozlohou 19 m². Na vonkajšiu terasu je vstup z obývacejizby s kuchyňou. Celková rozloha bytu 179 m² REKONŠTRUKCIA A VYBAVENIE BYTU Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou v r.2010. Má nové elektrické rozvody, predné plastové okná, zárubne sú z masívu. Podlahy v izbách sú plávajúce. V ostatných miestnostiach ako vstupná chodba, chodba, kuchyňa, kúpeľňa, WC je dlažba. Na všetkých oknách sú žalúzie a sieťky. V predsieni je vstavaná skriňa. LOKALITA Dom sa nachádza v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou – školy, škôlky, obchody, Z NÁŠHO POHĽADU Ak hľadáte 5-izbový dom,s klasickým dispozičným riešením so všetkými IS a veľkým dvorom, ktorý je kompletne zrekonštruovaný a nachádzajúci sa v dlhodobo vyhľadávanej lokalite máme pre Vás túto jedinečnú ponuku. CENA Cena bytu je vrátane provízie, kompletného kvalitného právneho servisu a poradenstvom a bezplatného vybavenia najvýhodnejšieho HÚ.
Lukratívna novostavba v obci Geča
Ako majitelia ponúkame na predaj 5 ročnú novostavbu (kolaudácia január 2018) v novovybudovanej lokalite obce Geča.Ide o dom - priestranný 4 izbový bungalov so zastavanou plochou 185 m2, ktorý je postavený na 6 árovom priestrannom pozemku.Úžitková plocha domu vo vnútri je 145 m2.Dom je tehlový, postavený z tých najkvalitnejších materiálov. Strecha je sedlová (betónová škridľa). Bungalov je pekne nadčasovo farebne zladený, strecha, podhľady, stĺpy, plastové okná z vonku, spodné lemovanie domu, dlažba na terase a schodoch sú vo farbe antracit, pričom samotné steny domu sú v bielej farbe, ide o farebnú samočistiacu kvalitnú silikónovú omietku. Dom disponuje veľkou cca 40 m2 terasou, ktorá je do polovice zastrešená, pričom strecha je súčasťou domu. Pri dome sa nachádza ešte jedna terasa cca 20 m2 s peknou drevenou pergolou.Pri dome sa nachádza aj pekný drevený priestranný sklad na náradie a veľký prístrešok pre 2 autá.Dom je štvorizbový-kuchyňa spojená s obývačkou, v ktorej sa nachádzajú veľké francúzske presklenné posuvné dvere s výstupom na terasu.Okrem toho dom disponuje ešte 3 samostatnými izbami, pričom z jednej z nich sú taktiež veľké presklenné dvere s výstupom na terasu. Kuchynská linka je v tvare písmena ,,U,, s barovým pultom zhotovená na mieru v Decodome so zabudovanými spotrebičmi zn. Bosch.Postele v izbách, veľké vstavané skrine v izbách, interiérové dvere,ako aj ďalší nábytok, sú taktiež zhotovené stolárom na mieru.V kúpelni sa nachádza rohová vaňa, priestranný sprchovací kút, umývadlo so skrinkou a WC zn Geberit.Okrem toho má dom ešte jedno samostatné WC (zn. Geberit) s umývadlom a skrinkou.Dom má elektrické podlahové kúrenie(elektrický kotol) a ohrev vody prostredníctvom bojleru-umiestnené v samostatnej technickej miestnosti.V obývačke sa nachádza aj štýlový krb,ktorý vyhreje celý dom.V podkroví sa ešte nachádza veľký úložný priestor.Dom má vlastnú vŕtanú cca 17 metrovú výdatnú studňu.Už čoskoro sa bude v novovybudovanej lokalite, kde dom stojí, realizovať na náklady obce prípojka na obecný vodovod a kanalizáciu.Dom je zateplený a má teda nízke náklady na bývanie, mesačne cca 150 eur.Dom je postavený v novovybudovanej lukratívnej lokalite a je to navyše aj posledný dom v slepej tichej ulič: voda - vlastná studňa,elektrina,10 m3 žumpa,optický internet.Už čoskoro bude dobudovaný obecný vodovod a kanalizácia na náklady obce.Realitné kancelárie volať iba v tom prípade, ak už budete mať konkrétneho záujemcu na kúpu domu.Dom sa predáva kompletne so všetkým vnútorným a vonkajším zariadením (pozri foto), ako aj so všetkým potrebným vybavením, ktoré je nevyhnutné na údržbu a prevádzku rodinného domu.Už len sa nasťahovať a bývať v slepej tichej uličke v krásnom priestrannom bungalove na lukratívnom mieste v blízkosti centra Košíc(11 km k Auparku).Rozumná dohoda na cene je možná.Dom nie je zaťažený hypotékou, takže je ho možné bez problémov financovať cez hypotekárny úver.Na dome nie sú žiadne ťarchy a ani vecné bremená.Len vážny záujem.
Rodinný dom - Chalupa v Telgárte - Oddych, Relax, Príroda
REALITY TATRY - Výhradne iba u nás ponúkame na predaj rodinný dom v štýle chalupy v obci Telgárt. Jedinečná príležitosť na bývanie a rekreáciu s možnosťou relaxu a oddychu v nádhernej okolitej prírode v dosahu rekreačných možností a to za priateľnú cenu. Samotný dom je situovaný v centre obce orientovaný na južnú slnečnú stranu s veľmi pekným dvorom, altánkom, drevárňou a garážou. Dom pozostáva z 5 izieb, slnečnej oddychovej miestnosti, dvoch kuchýň, predsiene, špajze, 2 kúpelní, WC a pivnice. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou a je v dobrom technickom stave. Je to murovaný dom so zateplenou severnou stranou domu 10 cm izoláciou. Strecha je kvalitný poctivý plech s novým náterom bez ďalších investícií. Okná sú vymenené za plastové podlahy kombinácia drevo, linoleun, koberce a keramická dlažba. Kúrenie v dome je centrálne ústredné radiátormi vyhrievané splynovacím kotlom na peletky s dávkovacím mechanizmom a zásobníkom na 3 až 4 dni. V dome sú aj ďalšie dve samostatné pece na drevo a jedna kachľová pec. Ohrev vody je zabezpečený kotlom a zásobníkom vody so solárnym ohrevom s dvoma panelmi. Dom je jednopodlažný čiastočne podpivničený. Zastavaná plocha domu a príslušenstva je vo veľkosti cca 250 m2, Celková úžitková plocha je cca 160 m2. Pozemok má celkovú výmeru 670 m2. Súčasťou domu je dreváreň, garáž, kotolňa, letná kuchyňa s izbou. Dom je napojený na miestny vodovod a má vlastný septik. Elektrika v dome je 230/380 V. Dom sa predáva zariadený. V súčasnosti je plne využívaný a udržiavaný. Táto nehnuteľnosť ponúka rôznorodé využitie ako dvojgeneračný dom na trvalé bývanie, či rekreáciu, ale aj ako investícia na prenájom s možnosťou pohodlného ubytovania pre 10 ľudí. OKOLIE: Krása okolitej prírody je jedinečná, o čom svedčí aj to, že v chotári Telgártu sa nachádzajú tri národné parky. Nízkotatranský národný park, Muránska planina a Slovenský raj. V rámci týchto parkov sa na chránené územia v katastri obce vzťahujú stupne ochrany prírody I.- V. Okolie ponúka turistické chodníky v podhorí Kráľovej Hole, možnosti horskej cykloturistiky, ihličnaté lesy plné hríbov a lesných plodov. Čisté prostredie horských riečok, lúk a pasienkov s možnosťou zomnej lyžovačky na vyhľadávanom lyžiarskom vleku aj so zasnežovaním. Všetky ďalšie a bližšie informácie získate a obhliadku dohodnete v našej realitnej kancelárii REALITY TATRY na tel. čísle 0903 99 30 99 CENA: 129 000,- Eur Nepremeškajte túto ponuku a dohodnite si obhliadku ešte dnes !!! Ďalšiu aktuálnu ponuka nájdete na našej stránke: alebo © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Reality Tatry.
4i Moderný bungalov triedy A 0. 173 m2, centrum obce Horné S
SaleA váš partner v realitách vám prináša exkluzívne do ponuky rodinný dom typu bungalov projekt dvojdom. Dom bol postavený s vysokým dôrazom na súkromie. Dom sa nachádza na pozemku o rozlohe 527m2, pričom zastavaná plocha domu je 172,83m2, úžitková plocha domu je 125m2. Plus k domu prináleží terasa o rozlohe 18m2. Dom bol skolaudovaný ako holodom, nízkoenergetická stavba triedy A0. Nnízke náklady na energie vám zabezpečí krb a rekuperačná jednotka. Vykurovanie a ohrev teplej vody zabezpečuje elektro kotol značky Protherm. Kúrenie je podlahové teplovodné. Dom má pred prípravou na alarm, video vrátnika a na elektrické žalúzie. Dom je napojený na všetky inžinierske siete (elektrina, voda, kanalizácia, optický internet). Po dohode je možné dokončiť dom podľa vlastných predstáv do plne obývateľného stavu. Tento krásny priestranný rodinný dom vám ponúka vysoký komfort. V každej izbe sa nachádza murovaný šatník. K priestrannej kuchyni prináleží veľká komora. Kúpeľňa disponuje toaletou, vaňou ale aj sprchovým kútom. V dome sa nachádza aj samostatné WC. Technická miestnosť slúži na odkladanie náradia dennej potreby. Keďže vám dom ponúka tieto skryté zákutia, kde sa schová všetko vaše oblečenie a náradie, Váš dom bude stále vyzerať čistý a uprataný. Exteriér : Na pozemku boli vykonané terénne úpravy a boli vybudované parkovacie státia, chodníky, krytá terasa taktiež studňa . Pozemok je kompletne oplotený bariérovým oplotením a uzavretý bránou a bránkou, čím si vysoko zachováva súkromie. Rodinný dom je situovaný v priamom centre obce Horné Saliby na konci slepej ulice. Obec leží 8 km južne od okresného mesta Galanta a 8km od okresného mesta Šaľa. Obec má obrovský potenciál pre rozvoj cestovného ruchu a turistiky. Na území obce medzi okresnými mestami Galanta a Šaľa sa totiž nachádza termálne kúpalisko. Obec disponuje všetkými sociálnymi vymoženosťami ako sú základné školy s vyučovacím jazykom slovenským aj maďarským, materské školy, zdravotné strediská pre dospelých aj pre deti, domov dôchodcov, nákupné strediská, reštaurácie a iné Benefit : Pri realizácii celého projektu sa kládol veľký dôraz na súkromie. V uličke je vybudovaných 12 domov, všetky sú prízemné bungalovy. Výstavba domov je dokončená. Konkretny dom je posledný na predaj. Po prípadnej dohode medzi majiteľmi 12 –ich domov by bolo možné vybudovať uzáveru, čím by vznikla uzavretá zóna. Ak Vás oslovila táto nehnuteľnosť, prípadne mate ďalšie otázky môžete ma kontaktovať na Info : bartikova@ Mojou prioritou je vaša spokojnosť. Zabezpečujeme kompletný právny servis a pomoc s financovaním a vybavením HU. S nami máte svoje nové bývanie bez starostí a za najlepších podmienok!
Rodinný dom v centre obce s veľkorysím pozemkom
Ponúkame na predaj rodinný dom v pôvodnom stave, nachádzajúci sa v srdci obce Bašovce. Dom sa nachádza na krásnom slnečnom pozemku o výmere 1183m2. Na pozemok je možný prístup z dvoch strán. Na pozemku sa nachádza rodinný dom o výmere cca 100m2, 2 hospodárske budovy a taktiež sú vyvŕtané 2 studne. Dom je napojený na elektriku, plyn a je možné ho napojiť na jestvujúcu obecnú kanalizáciu. Predmetná nehnuteľnosť sa predáva v stave, ako je na fotkách. Dispozícia: Rodinný dom disponuje obytnou plochou cca 100m2. Dom je do tvaru písmenka "L" a má 2 spacie izby, obývaciu izbu, kuchyňu, kúpeľňu s WC a skladovaciu komoru, domček je aj z časti podpivničený. Nakoľko je dom priechodný, tak je možné do interiéru vstúpiť z hlavného vchodu pri vstupe cez hlavnú bránu alebo aj z dvora. Kúrenie je cez plynový kotol, taktiež sa nachádza v kuchyňi piecka na tuhé palivo. Lokalita: Nehnuteľnosť sa nachádza priamo v centre malebnej obce Bašovce, hneď oproti materskej škole. Najbližšia Základná škola sa nachádza vo vedľajšej obci Veľké Orvište alebo Malé Orvište, obe obce sú vzdialené 2km a premáva tam pravidelný autobusový spoj. Najbližšie mesto k obci Bašovce je kúpeľné mesto Piešťany, vzdialené len 7 km. Cena nehnuteľnosti je 124 900 € v cene je rekuperácia rodinného domu. V prípade otázok alebo záujmu o osobné stretnutie, ma neváhajte kontaktovať. Túto nehnuteľnosť je možné zakúpiť prostredníctvom hypotekárneho úveru s vybavením ktorého Vám radi pomôžeme. David Otajovič otajovic@