bazár, predaj, inzercia, predám

Domáci stolný telefón Maxcom MM41D

Kategória: Ostatné drobné

NOVÝ

Stolný telefón MaxCom Comfort MM41D so sebou prináša pohodlné použitie vďaka 1 000 mAh batérii, ktorá na jedno nabitie vydrží až 2 hodiny nepretržitého telefonovania, alebo 100 hodín v pohotovostnom režime. Na spustenie do neho stačí vložiť SIM kartu a ihneď môžete začať volať a užívať si všetky výhody technológie VoLTE využívajúcej modernú LTE 4G sieť.

Až 300 kontaktov
Tento model má vlastný telefónny zoznam, do ktorého si môžete uložiť až 300 kontaktov. Aby sa vám čo najlepšie ovládal, je vybavený veľkým, 2,8–palcovým displejom a veľkými tlačidlami s podsvietením. Iste oceníte aj programovateľné klávesy pre rýchle volanie tých najdôležitejších kontaktov. Môžete z neho posielať aj SMS.

Poslúži ako router
Súčasťou balenia je anténa, ktorá v okamihu premení zariadenie na ďalší router vo vašej domácnosti. Všetky funkcie bežia vďaka modernému operačnému systému Android.


Kľúčové vlastnosti:
Bezdrôtový telefón MaxCom vydrží na jedno nabitie až 2 hodiny telefonovania
Do telefónneho zoznamu sa zmestí až 300 kontaktov
Veľký displej a podsvietené tlačidlá
Programovateľné klávesy pre rýchle vytáčanie
Možnosť úpravy na router
Domáci stolný telefón Maxcom MM41D
Podobné inzeráty
Predam Ventilátor stolný ROHNSON R-837 - v zaruke, novy
Predam Ventilátor stolný ROHNSON R-837 - v zaruke, novy , nerozbalena krabica Kupovany na . Zaruka do 09.06.2024, v krabici + faktura novy stoji 23.90€ ponukam, za 15€ parametre: ROHNSON R-837 Najmä počas sparného leta, keď sa nedá poriadne vyvetrať v byte, dome aj kancelárii, bude nenahraditeľným parťákom stolný tichý ventilátor do bytu ROHNSON R-837. Slušný výkon 50 W v okamihu garantuje tak žiadané osvieženie. Na účinnejšie rozprúdenie vzduchu po miestnosti môžete použiť funkciu oscilácie. Rýchlosť cirkulácie vzduchu si nastavíte tým, že si vyberiete preferovanú hodnotu z 3 dostupných tlačidiel rýchlosti. Lopatky majú priemer 40 cm. Ventilátor do izby Rohnson má pri prevádzke hlučnosť 52 dB. Kľúčové funkcie ventilátora ROHNSON R-837 Typ ventilátora Rohnson: stolný Ventilátor má 3 nastavenia rýchlosti Hlučnosť: 52 dB Môžete počítať s výkonom 50 W Vo výbave má lopatky s priemerom 40 cm Farba ventilátora: čierna Funkcie ventilátora ROHNSON R-837 Zároveň s osciláciou sa dá pohodlne na ROHNSON R-837 upraviť aj žiaduci smer sklonu, kadiaľ si prajeme nechať vzduch cirkulovať.
Domáci telefón DT 93 s 1 tlačidlom protistanice - 4FP 210 52
Predám takmer nový domáci telefón DT 93 s 1 tlačidlom protistanice - 4FP 210 52 . Telefón je úplne ako nový, plne funkčný, bez originálnej krabice. Bol dva mesiace namontovaný. Predávam ho z dôvodu, že sa v bytovke menili komplet všetky telefóny a zvonce za iné typy. Podrobné parametre s plnou predajnou cenou nájdete v tomto linku:
Fitnes náramok MAXCOM fit FW20 SOFT
Na predaj mám fitnes náramok MAXCOM fit FW20 SOFT. Meria všakovaké parametre ako tep, tlak, okysličenie krvi a pod. Ako nový, nepoužívaný. V prípade záujmu prosím volajte alebo píšte e-mail. Ďakujem.
Domaci telefon
Predam domaci telefon: SMART AUDIO TERMINAL, BLACK, link na stiahnutie manualu:
Domáci,  bytový telefón
Predám používaný domáci , bytový telefón , v dobrom stave , funkčný bez poškodenia Pošlem aj na dobierku poštou alebo zasielkovna
Predam domaci telefon.
Predam novy nepouzity domaci telefon Commax DP-SS za symbolicku to nahrada za DT-85. Ma tlacitko na otvaranie dveri (elektricky vratnik).