bazár, predaj, inzercia, predám

Domček ako stvorený pre oddych Bátovce - Žemberovce

Kategória: Domy

☎️Realitná agentúra Royal-Impress dáva exkluzívne do ponuky rekreačný domček v pôvodnom veľmi zachovalom stave či už na trvalé bývanie alebo rekreačné využitie. Samotný domček je udržiavaný, priechodný, bez vlhkosti. Hlavným benefitom je samotný krásny pozemok a samotná lokalita. Nachádza sa v tesnej blízkosti obce Bátovce a taktiež Žemberovce. Nachádza sa v okrajovej časti čo Vám zaručí ticho a kľud. Cesta nie je frekventovaná čo je veľká výhoda. Tesná blízkosť obce Bátovce Vám zaručí kompletnú občiansku vybavenosť od bežných potrieb po rekreačné aktivity. Vykurovanie a ohrev vody plynom. Momentálne je domček dlhšie neobývaný avšak stále udržiavaný. Cez zimu vykurovaný. Predáva sa zariadený ako na fotkách.

✅Domček pozostáva:
✨Chodba s kuchyňou
✨Obývacia miestnosť
✨Spálňa
✨Kúpeľňa s WC
✨Samostatná komora so vstupom do pivnice

✅Pivnica pozostáva:
✨1x miestnosť

✅Nádvorie:
✨Staršia hospodárska budova

✅Záhrada:
✨Obrovská, kaskádovitého pôdorysu.

✅Zavedené inžinierske siete a ďalšie:
✨Obecná voda
✨Elektrická energia 380v
✨Odpad riešený žumpou
✨Zavedený plyn

✅Občianska vybavenosť: Veľmi dobrá.
V blízkom okolí sa nachádza: Predajňa potravinárskeho tovaru, Pohostinské odbytové stredisko, Predajňa nepotravinárskeho tovaru, Kúpalisko umelé alebo prírodné, Telocvičňa, Ihrisko pre futbal (okrem školských), Knižnica, Pošta, Verejný vodovod, Verejná kanalizácia, Kanalizačná sieť pripojená na ČOV, Rozvodná sieť plynu, Komunálny odpad, Využívaný komunálny odpad, Zneškodňovaný komunálny odpad, Základná škola, Materská škola

✅Výmera domčeku:
✨Pozemok: 1700 m2 z čoho tvorí 281 m2 zastavaná plocha a nádvorie a 1419 m2 tvorí záhrada.

✅Dom jednoznačne odporúčame:
✨Výborná oddychová lokalita v tesnej blízkosti Bátoviec a Žemberoviec.
✨Široká možnosť rekonštrukcie
✨Vynikajúca občianska vybavenosť
✨Osobné vlastníctvo bez TIARCH
✨Možná dohoda pri serióznom záujme

☎️Pre serióznych záujemcov je možná dohoda na cene istá :)
☎️V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.
✨V prípade záujmu vieme zabezpečiť pre nového majiteľa vizualizáciu rekonštrukcie na mieru v spolupráci s interié
Domček ako stvorený pre oddych Bátovce - Žemberovce
Podobné inzeráty
HALO reality - Predaj, rodinný dom Žemberovce, vhodný aj pre
Ponúkame vám na predaj zachovalý vidiecky dom s letnou kuchyňou a priestranným pozemkom v obci Žemberovce, okres Levice. Rodinný dom sa nachádza na pozemku s rozlohou 875 m2 (orientačne š29 x d30 m), zastavaná plocha domu s prístreškom je približne 130 m2, zastavaná plocha letnej kuchynky je 67 m2. Celková rozloha zastavanej plochy pozemku je 556 m2. Zvyšná plocha pozemku je charakterizovaná ako záhrada. Stavba je zhotovená z kameňa a čiastočne tehly, strecha valbová so zdravým krovom dostala v r. 2019 novú plechovú krytinu. Letná kuchynka bola postavená z kameňa, strecha sedlová s novou plechovou krytinou. Dispozícia rodinného domu: - 2 samostatné vchody do domu, obidva z bočnej časti domu - presklená pavlačová chodba, 1 nepriechodná spálňa, 1 priechodná izba, ďalšia izba s vlastným vstupom z exteriéru - pôvodne komora s možnosťou prepojenia s ostatnými obytnými miestnosťami, ďalšia miestnosť pôvodne slúžiaca ako stajňa, ktorú je taktiež možné v prípade záujmu alebo potreby zobytniť. V zadnej časti domu bola pristavená prístavba s prestrešením, ktorá môže poslúžiť na parkovanie vozidla, príp. ako úložný priestor náradia alebo záhradnej techniky. Dispozícia letnej kuchynky: - vstupná chodba, 1 izba, kúpeľňa s vaňou, priestranná komora s oknom a výstupom na povalu využiteľná aj ako samostatná izba. K letnej kuchynke bol pristavený murovaný prekrytý altánok. Letná kuchynka je podpivničená - 1 miestnosť. Interiér domu je v pôvodnom stave, dom je suchý a zdravý, drevené dvojokná, pôvodné omietky na stenách, príp. bez omietok, krásne zdravé drevené podhľady. IS - dom nie je momentálne napojený na žiadnu z inžinierskych sietí, prípojky sú ale v tesnej blízkosti domu na pozemku. Letná kuchynka je napojená na elektrinu a obecný vodovod. Prípojka plynu sa nachádza pred pozemkom. Zdrojom úžitkovej vody je studňa na pozemku. Odpad je riešený žumpou, v dohľadnej dobe sa v obci plánuje kanalizácia. Vykurovanie domu zabezpečovali v čase užívania kachle na pevné palivo. Vykurovanie letnej kuchynky takisto zabezpečujú kachle na pevné palivo. Ohrev teplej vody zabezpečí bojler. Vedľa letnej kuchynky sa nachádza krásny zatrávnený a udržiavaný pozemok, ktorý dotvára veľmi pekný dojem z celej nehnuteľnosti. Dom, ako aj letná kuchynka budú pred kúpou kompletne vypratané. Nehnuteľnosť je vo vlastníctve jedného majiteľa a bude pre predaj voľná podľa dohody. Mesačné náklady na prevádzku domu závisia len od spotreby budúceho majiteľa, vykurovanie taktiež podľa spotreby dreva. Príjazdová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k RD ako aj parkovanie, pred bránou domu zaparkuje 1 vozidlo, vo dvore pohodlne až 4 vozidlá. Obec Žemberovce disponuje takmer kompletnou občianskou vybavenosťou, nájdete tu potraviny, pohostinstvá, obecný úrad, poštu, materskú školu, základnú školu, zdravotné stredisko. Kompletnú občiansku vybavenosť zastreší mesto Levice, vzdialen
RD v Bátovciach
Turisti, hubári, milovníci cyklistiky, rybári pozor !!!!!! V okrese Levice, v obci Bátovce, máme pre Vás zaujímavú ponuku predaja RD ako chalúpku, resp. na celoročné bývanie. RD sa nachádza v dolnej časti námestia obci, má nevšednú architektúru s krásnym výhľadom na okolie. Dom má tvar L vo výmere 110 m2. V dome sa nachádza predná izba, kuchyňa s vchodom do veľkej komory a ďalšej izby. Z gánku je vchod do ďalšej komory a letnej kuchynky. Na dvore sa nachádza jedna hospodárska budova, ktorú môže nový majiteľ využiť na rôzne účely. Jedna z komôr sa môže využiť na vybudovanie novej kúpeľni a nového WC. Kratšia časť domu je podpivničená. Vo dvore sa nachádza prístavba so samostatným vchodom z ulice aj z dvora, ktorá v minulosti slúžila ako holičstvo. Prístavba má 20 m2. Nový majiteľ ju môže využiť ako hosťovskú izbu, za účelom podnikania resp. ako kanceláriu. Dvor má výmeru 242 m2. V súčasnosti robí pôvodný majiteľ revitalizáciu domu. Je spravená nová elektrická prípojka, nová prípojka na novú kanalizáciu. Vybavené je povolenie na novú prípojku na obecný vodovod. Pred domom je pripravená prípojka na plyn. Celý dvor z ulice je ohradený masívnym murovaným plotom, čo vytvára súkromie. Na vyvýšenom gánku s veľkou priľahlou terasou vo výmere 20 m2 je krásne miesto na oddych s výhľadom na okolie. RD sa nachádza v pamiatkovej zóne obce. Od Pamiatkového úradu je vybavené povolenie na rekonštrukciu domu. Obec Bátovce má úplnú občiansku vybavenosť, OÚ, poštu, lekára, lekáreň, dva kostoly, detské ihrisko, viaceré obchody, trh, autobusová zastávka, Pizzeria, reštaurácia. Bátovce sa nachádzajú v Bátovskej doline a chránenej oblasti južných svahov Štiavnických vrchov, 12 km severovýchodne od Levíc a 25 km juhozápadne od Banskej Štiavnice, v severnej časti Ipeľskej pahorkatiny. V obci sa nachádza východisko zelenou označenej turistickej trasy, pozdĺž nádrže Lipovina až do obce Dekýš, odtiaľ k jazeru Počúvadlo a na Sitno. Táto ponuka je zaujímavá polohou domu, cenou, možnosťou využitia a prerábky podľa vlastného vkusu. Doporučujeme vidieť! Pokiaľ by Vás naša ponuka zaujala, radi Vás prevedieme celým obchodom od obhliadky, vypracovania kúpnej zmluvy, overením podpisov, overením a podaním návrhu na kataster. Ak uvažujete o kúpe na HÚ, bezplatne Vám vypracujeme podklady pre banku a pomôžeme s vybavovaním financií. V prípade potreby zabezpečíme znalca. Na žiadosť majiteľa sa fotografie neuvádzajú. Tento inzerát sa uverejňuje so súhlasom majiteľa nehnuteľnosti. Cena je odsúhlasená majiteľom nehnuteľnosti.
Chalupa, alebo vidiecky dom v obci Žemberovce? 041-12-DUJU
041-12-DUJU Ponúkame Vám na predaj rodinný dom, chalupu, vidiecky dom s ďalšou budovou (letná kuchyňa, drobná výrobňa) v obci Žemberovce. Podlahová plocha domu je 100 m2, zastavaná 231 m2 a rozloha pozemku 1307 m2. Dom aj letná kuchyňa sú v dobrom, pôvodnom stave, s pôvodným, zdravým krovom a vymenenou strešnou krytinou, zvodmi dažďovej vody. Dom je bez kúpeľne a wc, v letnej kuchyni je kúpeľňa s klasickou vaňou. V dome je nepriechodná izba, priechodná izba, izba so samostatným vchodom a štvrtá miestnosť pôvodne využívaná ako stajňa je tiež po rekonštrukcii obývateľná. K domu pristavený, prestrešený prístrešok, v zadnej časti, je možné využívať na uskladnenie náradia, záhradnej techniky, alebo parkovanie auta. Okná sú pôvodné, drevené. Podlaha je z dlážkoviny. Na stenách sú omietky, na stropoch veľmi pekné, zachovalé, drevené podhľady. V dome aj letnej kuchyni je zavedená elektrina, v letnej kuchyni aj voda. Plyn je pred pozemkom. Kúrenie je zabezpečené kachlami na tuhé palivo, ohrev vody v letnej kuchyni bojlerom. V dohľadnom čase bude dom pripojený na kanalizáciu. Dom a letná kuchyňa sú postavené z kameňa a nepálenej tehly. V letnej kuchyni je dlažba. Letná kuchyňa je využiteľná aj ako drobná, domáca výrobňa. Je podpivničená, má jednu väčšiu a jednu menšiu miestnosť, kúpeľňu a pristavený, prestrešený altánok. Pozemok je rovinatý, dvor aj záhrada. Prístupová cesta je asfaltová. V obci Žemberovce je takmer kompletná občianska vybavenosť. Sú tu obecný úrad, pošta, potraviny, pohostinstvá, materská a základná škola, zdravotné stredisko. Mesto Levice s úplnou občianskou vybavenosťou je vzdialené 13 km, kúpeľné mesto Dudince 17 km. Nehnuteľnosť vlastní výhradne jediný majiteľ, je voľná a po predaji vyprataná ihneď, prípadne podľa dohody. Cena 87 900 € s menším pozemkom ešte možná dohoda Pre viac informácií ma môžete kontaktovať prostredníctvom mailovej adresy justus@, alebo na čísle Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľností. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.
Na predaj veľký dvojpodlažný rodinný dom- Žemberovce (N011-1
N011-12-FRAD Ponúkam na predaj veľký dvojpodlažný rodinný dom v obci Žemberovce 12 km od okresného mesta Levice s pozemkom 1073m2. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou v roku 2012. Je zateplený s novou fasádnou omietkou a s rekonštruovanou strechou. Na prízemí sa nachádza priestranná kuchyňa prepojená s obývačkou v ktorej je krásna keramická piecka na tuhé palivo. Na prízemí ešte nájdete špajzu, veľkú kúpeľňu a samostatnú toaletu. Na poschodí sa nachádzajú štyri samostatné izby z toho dve izby disponujú s balkónom. Dom je kompletne podpivničený, v suteréne domu sa nachádzajú okrem iných, aj technické miestnosti, kde je umiestnený plynový kotol so zásobníkom na teplú vodu, splyňovací kotol na pevné palivo, a samostatný elektrický bojler na ohrev teplej vody.Kúrenie je kombinované, zabezpečené radiátormi, na pevné palivo a plyn. Voda je obecná, na pozemku sa nachádza aj vlastná studňa. Odpad je riešený žumpou, ale pred domom je možnosť napojenia sa na kanalizáciu. Na dvore sa nachádza sklad, garáž a hospodárska budova s letnou kuchyňou, ktorý je prepojený s prístreškom k domu. Parkovanie je bezproblémové aj pre viacero áut vo dvore. Rodinný dom je nadštandardnom stave a vhodný na okamžité nasťahovanie. Žemberovce disponujú kompletnou občianskou vybavenosťou, nachádzajú sa iba 17 km od kúpeľného mestečka Dudince. Cena 200 000 € Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľností. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.
REZERVOVANÉ Na predaj dom v obci Bátovce okr. Levice
Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Bátovce. Podlahová plocha domu je 180m2 pričom na bývanie je približne 110m2. Dom má 3 izby, kuchyňu, kupelňu s wc. Je napojený na inžinierske siete. Kúrenie je lokálne v kachlovej peci v každej izbe. Pozemok je rovinatý a má celkovu rozholu 1005m2. Dom je vyprataný, kúpou ihneď volný. Obec Bátovce sa nachádza v blízkosti Štiavnických vrchov, pričom Banská Štiavnica je vzdialená cca 25 km jazdy autom a ponúka historické, turistické a športové vyžitie pre všetky vekové kategórie. Na pár minút prechádzky od domu nájdeme vodnú priehradu Lipovina, ktorá je obľúbeným miestom milovníkov rybárčenia a relaxovania pri vode. Pre milovníkov a majiteľov koní je k dispozícii Palomino ranč v obci Bohunice (4 km od Bátoviec), ktorý poskytuje jazdy na koňoch a organizuje aj parkúrové súťaže. Významnou turistickou atrakciou je aj Vodný mlyn Bohunice – technická pamiatka ľudového staviteľstva, zachovaná na pôvodnom mieste. Pri kúpe nehnuteľnosti cez našu realitnú kanceláriu Vám zabezpečíme: Vyzdvihnutie listu vlastníctva na právne účely z katastra nehnuteľností Potvrdenie o veku stavby (ak je potrebné) Bezplatné vypracovanie návrhu kúpnej zmluvy, prípadne rezervačnej zmluvy Bezplatné vypracovanie návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností Podanie návrhu na vklad vlastníckeho práva a návrhu na vklad záložného práva do katastra nehnuteľností Úradne overenie podpisov predávajúcich na prevodných zmluvách Vyzdvihnutie potvrdenia bytového spoločenstva o vysporiadaní záväzkov Vypracovanie zápisnice o odovzdaní a prevzatí nehnuteľnosti Asistenciu pri prehlásení energií (elektrina, plyn) z pôvodného vlastníka na nového Finačné poradenstvo v prípade financovania hypotékou Poistenie nehnuteľnosti Realitná kancelária Amicus Reality Námestie SNP 21 966 81 Žarnovica
Nové ❗️ 2 izbový domček na predaj, Veľký Klíž - okres Parti
Rodinný dom na predaj v lokalite Veľký Klíž v okrese Partizánske Center Reality . sk - ponúka na predaj Rodinný domček v obci Veľký Klíž - okres Partizánske. Rodinný domček je v osobnom vlastníctve, ma pôvodný stav. Predáva sa čiastočne zariadený + dohoda. Postavený je v tichej konečnej obci okresného mesta Partizánske, ktorá je vzdialená 20 minút cesty autom od okresného mesta Partizánske a Topoľčany. Obec ma autobusové spojenie a zároveň Vás milo prekvapí svojou zeleňou, nachádzajú sa tu potraviny, obecný úrad. Kúpa tejto nehnuteľnosti je možná aj na trvalé bývanie, alebo má výborné využite na chalupu. Domček je čiastočne podpivničený. Domček ma veľmi dobre dispozičné riešenie. Pozostáva zo vstupnej chodby, veľkej kuchyne, jednej väčšej izby, jednej menšej izby, komory v ktorej je vstup do pivnice. Domček je v susedstve s ďalším domom a obe tieto nehnuteľnosti majú spoločný prístup. Zadná strana pozemku je rozdelená na dve polovičky plotom a každý ma možnosť používať svoju časť podľa svojich potrieb. Celý pozemok je oplotený a ma vstupnú bránu. Domček je napojený na elektrickú prípoju, plynovú prípojku, verejný vodovod. Dvor je vysadený trávnatým porastom o ktorý sa vám v prípade potreby postará veľmi milí pán zo zadného domčeka :) . Rozloha pozemku je v podielovom vlastníctve, ktoré bude nanovo zamerané a rozdelené geodetom. Celková rozloha pozemku je 1848 m2. Stavba je suchá, aj keď má domček pôvodný stav, je udržiavaný a vykurovaný. Vykuruje sa plynom pomocou gamat. Okná sú drevené, podlaha dlažba, dlážkovina, linoleum. Steny stierky, zárubne sú masív drevo, čo je možné ošetriť a ponechať ich pri možnej rekonštrukcii, čím zachováme typický chalupársky vzhľad. Domček nemá kúpeľňu, používa sa suchá toaleta. Čo dodať na záver ?! Už pri vstupe na pozemok som mala príjemný pocit, bolo vidno, že o okolie domu a dvor je tiež postarané. Všetko pôsobilo na mňa pokojne a milo. Hneď som si predstavovala využitie tohoto domčeka, buď na celoročné bývanie pre ľudí, ktorý hľadajú tichú, kľudnú lokalitu, alebo pre ľudí, ktorý hľadajú tiché miesto na chalupárčenie, kam by sa utiahli z rušného veľkomesta. Výhoda je sused, ktorý ochotne pomôže, postráži chalupu pokiaľ tam nie ste. Výhodou je stav a dispozičné riešenie, rekonštrukciou je možné vytvoriť veľmi útulné bývanie. Nemám žiadne výhrady, na kúpu môžem iba doporučiť ! Ale o tom sa už presvedčte sami . Ak vás moja ponuka zaujala, ak hľadáte vhodné miesto a chalupu, tak verím, že aj Vás táto ponuka milo prekvapí a to priamo na obhliadke, ktorú si môžete vopred dohodnúť na tel. čísle , alebo mailom na mariadvoncova@ a ja Vás rada touto nehnuteľnosťou prevediem. Domček je možné kúpiť aj na hypotéku, ohľadne ktorej Vám všetko potrebne zabezpečím :)