bazár, predaj, inzercia, predám

Domcek so zvukmi

Kategória: Hračky

Domcek so zvukmi
Domcek so zvukmi
Podobné inzeráty
Veľký barbie dom snov so svetlami a zvukmi
Predám domček pre bábiky – plastový, s nábytkom, s osvetlením, so zvukmi, určený pre Barbie - plne funkčný, používaný pol roka Súčasťou je krabica a všetky diely - niektoré sú nepoužívané a nové (nálepky, koberec s trávou, menšie dieliky) K domčeku pridám 4 bábiky Barbie zdarma (ako na foto) Domček je už rozložený a uložený v krabici. Odber je možný osobne alebo posielam slovenskou poštou (s platbou na účet, nie na dobierku, cena poštovného je 6 eur) Rozmery domčeka: 109 cm výška × 104 cm šírka x 57 cm dĺžka Rozmery krabice: 75 cm výška x 75 cm šírka x 22 cm dĺžka Výrobca: Mattel Píšte len na email, na telefón nereagujem Popis: Barbie DreamHouse má tri poschodia a obsahuje celkom 75 dielov Domček snov pre bábiky má všetko vybavenie vrátane nábytku a doplnkov Nový domček Barbie DreamHouse vyžaduje jednoduchú montáž Tri skladby, dve zvukové oblasti a prispôsobiteľné nastavenia svetla Domček so svetelnými a zvukovými efektmi funguje na 3 batérie AA Šteniatko a mačička majú vlastné ihrisko s mäkkou trávou, šmykľavkou a bazénom Do pracovného výťahu sa zmestia 4 bábiky alebo invalidný vozík Barbie Odolný plastový domček snov ponúka dvojnásobnú zábavu s transformujúcim sa nábytkom Barbie DreamHouse je vhodný pre deti od 3 rokov
Mix hracky
Predám motýľa na tlačenie hape obita rúčka 3e Plastové kocky s číslami,zvieratkami,.. 9 ks 3 e Drevené vkladacky s kladivom 3 e Vkladaci domček 3,50 e Skladací šašo 3,50 e Kanvica 2 e Hráči klavír so zvukmi 2 e Vláčik hraci 3 e Mobil so zvukmi 2,50 e Kyblik s kockami 3 e Hraci domček 4 e,chýbajú dvere.
Hrací domček so zvukmi
Na predaj Hrací domček so zvukmi stlačením na zvonček, otvárajú sa dvierka, okno, poštová schránka, vtáčik sa dá posúvať hore/dole 4€ Detský vysávač plne funkčný so zvukom stlačením tlačítka 11€, len odskúšaný.
Montessori domček s kľúčmi a zvončekmi
Super hračka, veľmi obľúbená, na každej strane domčeka je iný zvonček a iný kľúč na otvorenie dverí. Hraný stav, nepoškodený Cinglingi, bim-bam ... kvalitný drevený domček na rozvoj zručností so 4 rôznymi realistickými zvukmi zvona, 4 drevenými figúrkami s pohyblivými rukami a nohami, 4 jedinečnými zámkami na dvere a príslušnými kľúčmi. Kľúče sú pripevnené k hračke, takže ich dieťa nestratí a pomocou pevnej rupkáte na hornej strane môžete domček ľahko preniesť kamkoľvek so sebou. Materiál: drevo Rozvíja: koordinačné schopnosti, logické myslenie, rozpoznávanie tvarov a farieb , rozvíja vytrvalosť, zručnosť Rozmer (cm): 23x18x18
Detský drevený domček  a kuchynka  2V1
Predám čistonový originál zabalený kuchynský domček LittleONE by Pepita 2 v 1 je vyrobený tak, aby na jednej strane vyzerala ako skutočná kuchyňa a na druhej ako domček, čo vášmu dieťatku ponúka množstvo možností na hranie. Kuchynka obsahuje 3 špeciálne doplnky, ktoré malým slečnám umožňujú hrať sa podľa vlastnej fantázie. Domček má 3 podlažia, ale bez nábytku. Domček a kuchyňa, ako aj príslušenstvo sú vyrobené z kvalitného dreva a natreté netoxickými materiálmi. Rozmery: 45 x 40 x 67,5 cm Pošlem aj poštou.
Domček pre bábiky značky KidKraft
Predám detský domček pre bábiky, výrobca KidKraft. Rozmery domčeka: š-82 cm, v- 125 cm, h-30 cm. Domček sa predáva spolu s príslušenstvom na fotke, má výťah, schodište, otváravé okno. Klavír a toaleta vydáva zvuky, lampa svieti. Domček je vhodný pre bábiky cca 30 cm. Domček je bez poškodenia, ako nepoužívaný. Z dôvodu veľkosti je možný len osobný odber.