bazár, predaj, inzercia, predám

Domčeky na hranie

Kategória: Športové potreby

Rozmery 32 x 30 x 27 cm a 30 x 28 x 28 cm.
Podomácky vyrobené z preglejky, na strieškach nalepené listene zo šišiek. Použité 3x pod stromčekom so sadrovými figúrkami (Svätá rodina, traja králi, pastieri, zvieratá), ktoré v prípade záujmu predám.
Prosím o kontakt mailom.
Domčeky na hranie
Podobné inzeráty
Hrací bazénik nový 257cm.
Predám nový, nerozbalený detský bazén na hranie a kúpanie pre najmenšie deti. Má šmyklavku, fontánku v tvare palmy a dráhu so 4 loptičkami.
Plavky s UV ochranou,nové č. 110/116.
Predám krásnu, novú, nerozbalenú, s visačkou, detskú súpravu na hranie a kúpanie s ÚV ochranou proti slnečnému žiareniu. Súprava obsahuje tričko, legíny a čiapku s ochranou krku. Nerozbalené, fotka je iba z krabice..Cena +poštovné 2.70 €.
Nafukovacie plážové lopty 3ks NOVÉ
Nafukovacie balóny (lopty) (nové): Ponúkam na predaj nafukovacie balóny (lopty) na pláž, do vody, proste pre zábavu. :) Nové, nikdy nepoužité, vzor PAPAGÁJ a MORSKÝ KONÍK. Cena 5€/2 ks. Predám aj samostatne (3€/1 ks). Ďalej ponúkam na predaj nový, nerozbalený plážový balón, hranie na záhrade, pri vode, vo vode. Cena 1€.
Detský stan
Predám detský stan na hranie aj s tunelom vhodný do domu, bytu aj záhrady. Malo používaný rozmery cca 100x100x100 cm + tunel d 100cm priemer 50cm . Cena 12€ + poštovne alebo doveziem cestou PE -BA
Halovky Puma Jr  veľkosť 31
Predám halovky Puma Jr veľkosť 31 použité na zopár tréningoch. Sú navrhnuté pre hranie v telocvičniach. Zvršok je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý zaručuje dostatočné vetranie. Podrážka je vyrobená z vysoko kvalitného materiálu, aby zabezpečila správne zovretie počas rýchlych akcií. Cena 12€ + poštovné Mob: Email: michalvrsek@
Detská karimatka  50x80 cm
Ponúkam detskú karimatku na cvičenie, hranie