bazár, predaj, inzercia, predám

doplnky TOSHIBA, CARRIER

Kategória: Klimatizácie

Ochranný bimetalový termostat v obvodoch klimatizačných zariadení za 2,50€/ks (používam v zosilňovačoch ako posledná ochrana pri prehriatí na odpojenie napájania); rozvádzač pre klímy Toshiba RBCTK 45ES HP ON-OFF pre zapojenie TWIN 8€; Termostat Fancoil Carrier(vid foto) 9€. V prípade dobierky + poštovné. Prosím písať na email cez formulár. Inzerát platný do zmazania.
doplnky TOSHIBA, CARRIER
Podobné inzeráty
doplnky TOSHIBA
LA-5 regulátor otáčok ventilátora vonkajšej jednotky (zimná sada) pre ON-OFF TOSHIBA 9€/ks; RBC-IT2-PE Timer klimatizácií TOSHIBA ON-OFF(vid.foto)9€/ks. V prípade dobierky + poštovné. Prosím písať na email cez formulár. Inzerát platný do zmazania.
nástenná klimatizácia
Na predaj nové nástenné klimatizácie Carrier komplet s 2r. zárukou. Cena podľa typu a výkonu klimatizácie. CARRIER s UV lampou, wifi 2,7kW - 480€, 3,5kW - 560€, 5kW - 850€.
Carrier Klimatizácia 3,5kW
Ponúkam klimatizáciu CARRIER 3,5kW, chladenie, kúrenie, chladivo R32, vonkajšia jednotka, vnútorná jednotka, ovládač
Prenosná klimatizácia zn. Carrier
Predám mobilnú klimatizáciu zn. Carrier. Príslušenstvo: - diaľkový ovládač - vývod do okna - návod na použitie. Dôvod predaja - už ju nepotrebujem. Dohoda na cene je možná
Klimatizácia Toshiba (RAS-M13SMUV-E)
Predám vnútornú klimatizaciu značky Toshiba. používaná , funkčná -nepotrebná po rekonštrukcií osobný odber v Bratislave
Klima Toshiba
Predam úplne novú klimaticku jednotku Toshiba Ras-M13U2MUVG-E be vonkajšieho kompresora! Pôvodná cena 900e! Bola iba namontovana no ani raz spustená.. výškovo mi nesadla takže predavam ďalej za zbavovaciu cenu