bazár, predaj, inzercia, predám

Doterra zubné pasty

Kategória: Zdravie a krása

Nové neotvorené zubné pasty priamo z Doterry.

Cena 9€/ks alebo všetky 3ks 25€

V ponuke aj iné produkty, esenciálne oleje..

Možné prevzatie v Trnave/ v Trenčíne alebo poštou/packetou.
Doterra zubné pasty
Podobné inzeráty
Thajská koncentrovaná bylinná zubná pasta Tepthai 70 g
Thajské koncentrované bylinné zubné pasty značky Tepthai chránia zuby a ďasná, redukujú zubný povlak, škvrny od čaju, kávy, tabaku a zápach z úst. Pasty neobsahujú konzervačné látky a ani fluorid, sú vegánskeho zloženia. Na čistenie zubov stačí iba malé množstvo (3-4 mm) o veľkosti mungo fazuľky. Jedna tuba zubnej pasty Tepthai, vystačí na cca 350 umytí zubov Ponukáme 4 príchute: Tepthai Original Tepthai Spearmint Tepthai Salt Tepthai Mixed Fruit Cena - 5€ V rámci Bratislavy možní dovoz Pri väčšom odbere, možná množstevná zľava
Predam cestovne zubne pasty
Predam mini cestovne zubne pasty. Elmex- 8x 20ml Sensodyne- 18 x 15ml Meridol- 3x 20ml Paradontax- 1x Meridol ustna voda - 3x 100ml Hodnota viac ako 40e. Stupava alebo Bratislava.
doTERRA Zmesi
Ponúkam na predaj: doTERRA Island Mint 15ml (expirácia 11/2026) 15€ doTERRA Sunny Citrus 15ml (expirácia 06/2026) 22€ doTERRA Zendocrine 15ml (expirácia 03/2026) 22€ Všetky fľaštičky sú otvorené a je z nich, niekde viac, niekde menej, použité. Zostatok vidieť na detailnej foto. Tento úbytok je zohľadnený v cene.
Predám doterra olej Air 15ml
DoTerra Air 15 ml Esenciálny olej DoTerra so sviežou vôňou Vyniká svojím 100 % čistým prírodným zložením Ponúka terapeutické účinky Vhodné použitie do aróma difuzéra, zvlhčovača či čističky vzduchu DoTerra Air je tvorený špeciálne nakombinovanou zmesou uľahčujúcou dýchanie Obsahuje kardamon, vavrín, mätu, eukalyptus, čajovník, citrón ravensaru Podporuje tiež spánok
Predam doterra olej On Guard 15ml
Predám nový, neotvoreny, doterra olej On guard 15ml Originálna zmes esenciálnych olejov On Guard od spoločnosti doTERRA je prirodzenou a efektívnou alternatívou pre podporu imunity. Je jednou z najpredávanejších doTERRA zmesí a ochraňuje pred environmentálnymi a sezónnymi hrozbami vďaka esenciálnym olejom známym pre svoje pozitívne účinky na imunitný systém. Tiež sa môže používať na netoxické čistenie povrchov v domácnosti. Keď sa On Guard rozptyľuje v difuzéri, pomáha očistiť vzduch a môže pôsobiť veľmi energizujúco a pozdvihujúco.
Zubné pasty
Detské zubné pastičky. Cena za 5 ks 3€ možnosť kúpy aj viacerých kusov.