bazár, predaj, inzercia, predám

dotykove autoradio Navigacia TOYOTA Android Wifi Dvd USB BT

Kategória: Autorádiá

Ponukam na predaj dotykove autoradio s navigaciou pre automobily TOYOTA - mam pre viacere modely a rocniky od cca r.2000 az po r.2023, info cez mail alebo tel. Moje autoradia su V KVALITNOM VYHOTOVENI !!!, najnovsej modelovej rady, produkcia 2022, os android, full hd dotykovy displej, wifi + bluetooth, cd/dvd mechanika, usb+sd vstupy pre audio aj video. Nove nepouzite, zaruka, montaz. Cena podla modelu a vybavy 249-399€. Fotky tu pridane len dve na ilustraciu, k dispo viac modelov, napr. pre auris rav4 rav-4 land cruiser prado avensis corolla verso hilux atd...rozne generacie... prip aj lexus, viac info a foto na vyziadanie cez telefon alebo email. Navigacia Google maps, igo maps, sygic, waze. YouTube, Browser, MirrorLink, Google Play Store pre aplikacie, atd... Komunikuje aj s ovladanim na volante a dalsimi funkciami v aute. Volat alebo pisat mail, na sms neodpovedam.
dotykove autoradio Navigacia TOYOTA Android Wifi Dvd USB BT
Podobné inzeráty
Alpine. Pioneer. Kenwood. JVC …. Autorádia
Predam autoradio ALPINE CDE-112Ri (USB, AUX, CD mp3, Radio). 2 pár RCA výstupov pre zosilňovače. Autoradio používane, a je v dobrom, funkčnom stave. Cena: 60€. Predam autoradio JVC KD-R992BT (Bluetooth, USB, AUX, CD mp3, Radio). 3 pár RCA výstupov pre zosilňovače. Autoradio používane, a je v dobrom, funkčnom stave. Cena: 65€. Predam autoradio Kenwood KDC-BT52U (Bluetooth, USB, AUX, CD mp3, Radio). 3 pár RCA výstupov pre zosilňovače. Autoradio používane, a je v dobrom, funkčnom stave. Cena: 70€. Predam autoradio Kenwood KDC-BT8041U (USB, AUX, CD mp3, Radio). 2 pár RCA výstupov pre zosilňovače. Autoradio používane, a je v dobrom, funkčnom stave. Cena: 55€. Predam autoradio Pioneer DEH-5200SD (USB, SD, AUX, CD mp3, Radio). 3 pár RCA výstupov pre zosilňovače. Graficky displej. Autoradio používane, a je v dobrom, funkčnom stave. Cena: 65€. Predam autoradio Pioneer DEH-S100UBB (USB, AUX, CD mp3, Radio). RCA výstup pre zosilňovače. Autoradio používane, a je v dobrom, funkčnom stave. Chyba dekoračný rámček. Cena: 40€. Predam autoradio Kenwood KDC-5751SD (USB, SD, AUX, Radio). 3 pár RCA výstupov pre zosilňovače. Autoradio používane, a je v dobrom, stave. !!! CD nefunguje !!! Cena: 50€. Osobný odber: Dunajská Lužná (okres Senec). Pošlem aj na dobierku + poštovné. Pozrite aj dialše moje inzeráty, kliknutím na meno.
Kvalitné Android 2din autoradio 7palcove GPS, RDS
Predam rozbalene odskusane 2 din 7palcove autorádio premiovej kvality s WIFI, GPS Vyrobené pre krajiny západnej europy a multi obchodné retazce. KRUGER & MATZ AKM s najnovšou verziou operačného systému Samozrejmost je záruka na tovar. Parametre : System: Android Jazyk : Multi vrátane Slovencina, Cestina maďarčina atd... Mirror link: Android/IOS Wifi 2x USB kábel Display : 2.5D 7palcovy kapacitný dotykový display s rozlíšením 1024*600 HD Bluetooth 4.0 Podpora GPS : Sygic, iGO.. Navigacia Android obchod play Podpora ovládania cez volant. Zabudovaný aj externý mikrofón. možnosť volania cez bluetooth ale aj cez internet napr mesenger po pripojení na wifi, podpora YouTube. GPS, Nainštalovaná navigacia ZADARMO!!! mapy zadarmo   Možnosť meniť pozadia a témy FM Rádio s RDS a zobrazovaním odkazov či interpreta, podpora DAB+ (s adaptérom. Nie je obsahom balenia) navyše možnosť prehrávať internetové rádiá ako na obrazku. equqlizer pre priestor výstup Subwoofer s ovládaním zapnutia na autoradiu Prehrávanie mnohých : Audio format:APE/FLAC/WAV/MP3/WMA a veľa inych Video format:MKV/RMVB/AVI/MP4/MDV a mnoho dalsich Rádio vhodné do všetkých typov aút ktorým vyhovujú rozmery rádia. Balenie obsahuje : 1 x rádio 1 x GPS Anténa 1 x Napájací kábel 2 x USB Adaptér 1 x RCA vstup a výstup 1 x vstupný kábel na kameru 2 x Instalačné úchytky 1 x cuvacia kamera 1x externý mikrofón autorádio vhodné do všetkých vozidiel s s veľkosťou montážneho otvoru cca 178mmx102mm. napr WV golf, Passat 1, Fiat Punto 1 a 2, Škoda Octavia 1, Škoda Superb 1, Fiat Ducato 1 a 2 tak ako aj do Citroen Jumper, Nissan xtrail, rôzne modely Audi atď.  ak vám veľkosť autorádia nesedí je potrebné použiť redukčný ramcek. autorádio sa napája 16pin ISO konektorom Pre kompatibilnost je možné pripojiť canbus dekoder (nie je súčasťou balenia) mám aj autorádio vhodné napríklad do octavia2 s canbus adaptérom VW , škoda Podľa recenzií má autorádio mohutný zvuk čisté výšky dobre basy. rýchla odozva operačného systému a prehľadné menu. Kvalita premium priamo z nemeckeho skladu zo zásob určenych na západný trh a pre obchodné reťazce západnej Európy. Výrobok a balenie dezinfikovane či už chemicky alebo germicidnou lampou. Konkrétne autoradio sa predava pod značkou KRUGER&MATZ AKM Cena:    115 rámček +5eur pri kúpe autorádia aj s ramikom pridám malú pozornosť v podobe euro ISO pripojovacieho kábla. poštovné 2€ len pri odbere bez ramika
MITSUBISHI autoradio NAVIGACIA Android Wifi DVD USB BT
Predám dotykové dvd autorádio + navigácia pre Asx Pajero Lancer Outlander L200 a Citroen C4 Aircross Peugeot 4008 4007. Fungel nové v krabici, nepoužité, nemontované, odkódované. Mapy nahraté najnovšie. V ponuke v klasickom obdlžnikovom originalnom rozmere ako na prvych fotkach a aj celodotykove ako na dalšich fotkach - napr lancer pajero outlander l200 asx , napíšte model auta na mail - mám pre všetky modely Mits. Ceny za obdlznikove na prvych fotkach 290€ a celodotykove su podla modelu 230-260€. Uplne najnovší model a najvyššia výbava: rádio, navigácia, dvd, usb, sd, bluetooth, android, wifi, full HD dotykový kapacitný displej, mapy (Google, Igo, Sygic, Waze), Play Store, Youtube, park.kamera-IN, a vela vela iného. Kontaktujte ma telefonicky na alebo na mail.
OPEL dotykove autoradio Navigacia Android Wifi Dvd USB BT
Ponukam na predaj dotykove autoradio s navigaciou pre automobily OPEL - mam pre viacere modely a rocniky od cca r.2000 az po r.2023, info cez mail alebo tel. Moje autoradia su V KVALITNOM VYHOTOVENI !!!, najnovsej modelovej rady, produkcia 2022, os android, full hd dotykovy displej, wifi + bluetooth, cd/dvd mechanika, usb+sd vstupy pre audio aj video. Nove nepouzite, zaruka, montaz. Cena podla modelu a vybavy 259-399€. Fotky tu pridane len dve na ilustraciu, k dispo viac modelov, napr. pre astra vectra zafira corsa omega antara mokka combo meriva vivaro atd...rozne generacie... prip mam aj pre subaru outback impreza forester legacy atd, viac info a foto na vyziadanie cez telefon alebo email. Navigacia Google maps, igo maps, sygic, waze. YouTube, Browser, MirrorLink, Google Play Store pre aplikacie, atd... Komunikuje aj s ovladanim na volante a dalsimi funkciami v aute. Volat alebo pisat mail, na sms neodpovedam.
dotykove autoradio Navigacia Mazda Android Wifi Dvd Usb Bt
Ponukam na predaj dotykove autoradio s navigaciou pre automobily MAZDA - mam pre viacere modely a rocniky od cca r.2000 az po r.2023, info cez mail alebo tel. Moje autoradia su V KVALITNOM VYHOTOVENI !!!, najnovsej modelovej rady, produkcia 2022, os android, full hd dotykovy displej, wifi + bluetooth, cd/dvd mechanika, usb+sd vstupy pre audio aj video. Nove nepouzite, zaruka, montaz. Cena podla modelu a vybavy 249-399€. Fotky tu pridane len dve na ilustraciu, k dispo viac modelov, napr. 2 3 5 6 CX5 CX7 CX9 atd, viac info a foto na vyziadanie cez telefon alebo email. Navigacia Google maps, igo maps, sygic, waze. YouTube, Browser, MirrorLink, Google Play Store pre aplikacie, atd... Komunikuje aj s ovladanim na volante a dalsimi funkciami v aute. Moznost zapojenia aj pri BOSE. Volat 0949 45 25 89 alebo pisat.
dotykove autoradio Navigacia FIAT + NISSAN Android Wifi Dvd
Ponukam na predaj dotykove autoradio s navigaciou pre automobily FIAT a NISSAN - mam pre viacere modely a rocniky od cca r.2000 az po r.2023, info cez mail alebo tel. Moje autoradia su V KVALITNOM VYHOTOVENI !!!, najnovsej modelovej rady, produkcia 2022, os android, full hd dotykovy displej, wifi + bluetooth, cd/dvd mechanika, usb+sd vstupy pre audio aj video. Nove nepouzite, zaruka, montaz. Cena podla modelu a vybavy 249-399€. Fotky tu pridane len dve na ilustraciu, k dispo viac modelov, napr. pre ducato bravo tipo egea doblo atd, viac info a foto na vyziadanie cez telefon alebo email. qashqai xtrail navara pathfinder note murano patrol juke micra tiida terrano. Navigacia Google maps, igo maps, sygic, waze. YouTube, Browser, MirrorLink, Google Play Store pre aplikacie, atd... Komunikuje aj s ovladanim na volante a dalsimi funkciami v aute. Moznost zapojenia aj pri BOSE. Volat alebo pisat.