bazár, predaj, inzercia, predám

Dotykový vypinac čierny. 110v-220. čierny

Kategória: Svietidlá, Lampy

Predám novy zabalený dotykový vypinac čierny. 110v-220. Cena 8€
Dotykový vypinac čierny. 110v-220. čierny
Podobné inzeráty
Tesla smart vypinace
Predam uplne nove: 1x Smart Dimmer (vypinac/stmievac) -20eur 1x Smart Dimmer Touch (vypinac/ dotykovy stmievac)- 20eur 1x Smart Switch (vypinac) - 10eur Vypinace je mozne pripojit na wifi a ovladat cez aplikaciu, pripadne nastavit automatizaciu. Idealne osobny odber. Viem zaviezt aj do Ziliny.
WiFi Smart Dotykový vypínač Stmievatelny
WiFi Smart Dotykový vypínač Stmievatelny použite mam 2ks ovládanie pomocou app Tuya alebo Smart life
Rámeček - redukcia - podložka Ikea Tradfri chytrý vypínač
Nabízím redukci (adaptér) pro IKEA Trådfri chytrý bezdrátový vypínač, pro řešení se zachováním původního vypínače. Postup montáže: 1) Demontáž původního vypínače, strojek v krabici zůstane zachován 2) Přišroubování nové redukce do krabičky namísto původního vypínače 3) Zapnutí vypínače na strojku na stav „stále zapnuto“ 4) Vložení Trådfri vypínače do nové redukce Vyjmout vypínač lze snadno pomocí otvoru ve spodní části. Doprava při platbě předem 65Kč (pošta, Zásilkovna), nebo dle dohody na dobírku. Na přání jsou možné i různé modifikace redukce, nebo i výroba jakýchkoliv redukci dle přání.
relaxačná lampa LED Akvárium s rybičkami
Používané s malou chybičkou krásy na jednej strane, inak plne funkčné. Toto akvárium je ideálne pre tých, ktorí chcú mať kúsok prírody a krásy morského sveta priamo vo svojom domove alebo kancelárii. Kompletné špecifikácie Dekoratívna LED nočná lampa v tvare umelého akvária. Zariadenie dokonale imituje vzhľad klasického akvária s pohyblivým pozadím s potlačou. Určené na umiestnenie na rovný povrch. Svietidlo využíva jasné neutrálne biele LED podsvietenie. Napájanie priamo zo siete (nevyžaduje neustálu výmenu batérie). Vstavaný fyzický vypínač ON/OFF. Perfektné ako relaxačné osvetlenie alebo nočná lampa v detskej izbe. Vlastnosti a špecifikácie produktu: Dekoratívna LED nočná lampa v tvare umelého akvária. Zariadenie dokonale imituje vzhľad klasického akvária s pohyblivým pozadím s potlačou. Určené na umiestnenie na rovný povrch. Napájanie priamo zo siete (nevyžaduje neustálu výmenu batérie). Energeticky úsporné neutrálne biele LED podsvietenie. Vstavaný fyzický vypínač ON/OFF. Materiál: plast Výkon: 6W Napájanie: 230V (zo siete) Výška: 23 cm Šírka: 31 cm Hĺbka: 7,5 cm Farba LED: Neutrálna biela poštovné do 2kg, alebo osobný odber z Topoľčian -------------------------------------------- momentálne triedim šatníky, pozrite moje ďalšie inzeráty, robím aj balíky oblečenia, postupne pridávam inzeráty ---------------------------------------------
Smart 2-vypínač/stmievač koogeek Apple HomeKit
smart vypínač so stmievaním a s podporou Apple HomeKit nie je vhodný do štandardnej el.krabice rozmer štvorcových čriev cca 58x58x28 mm (Š x V x H)
Stropne svetla
1. Fotka Zahradne stropne Led svetlo 36w Moznost napojit na vypinac alebo staly privod Regulacia farieb a intenzity svetla (stmievanie)cez telefon Farba svietenia : tepla,neutral,ladovo biela alebo RGB Priemer 28cm sirka 5cm Cena 30€ 5.fotka Stropne svetlo s bocnym hlinikovym ramom Ram vo farbe antracit alebo biela Vykon svetla 72W rezimy svietenia hlavne svetlo (zo spodu) hlavne Tepla,Neutral/ladovo biela a RGB , stmievanie Z vrchu RGB podsvietenie tlmene svetlo Moznost napojit na vypinac alebo staly privod Regulacia farieb a intenzity svetla (stmievanie)cez telefon Priemer 45cm sirka8cm Cena 60€