bazár, predaj, inzercia, predám

Doučovanie nemčiny (A1-C2)

Kategória: Kurzy a školenia

Doučujem nemecký jazyk online. Mam vyštudovanú nemeckú škola s nemeckou maturitou, certifikát C2 z nemčiny. Ponúkam doučovanie pre začiatočníkov až po pokročilých a taktiež individuálne hodiny konverzácie.
Doučovanie nemčiny (A1-C2)
Podobné inzeráty
Doučovanie nemčiny a taliančiny
Dobrý deň, ponúkam doučovanie nemčiny a taliančiny. Vzdelanie Masarykova univerzita, Brno. Dlhoročné skúsenosti zo zahraničia a taktiež s doučovanim.
Rodený Nemec ponúka vyučovanie nemčiny
Som rodený Nemec žijúci na Slovensku, s niekoľkoročnou praxou v oblasti doučovania nemeckého jazyka. Ponúkam individuálne doučovanie, resp. vyučovanie nemeckého jazyka pre stredne pokročilých až pokročilých. Individuálne lekcie komunikácie alebo gramatiky. Príprava na maturitu, skúšku z nemeckého jazyka. Doučovanie študentov stredných/vysokých škôl. Príprava na pracovné pohovory v Nemecku, Rakúsku alebo vo Švajčiarsku. Vyučovanie je možné buď osobne v Piešťanoch, alebo cez Skype (pre vaše pohodlie a súkromie bez kamery). Termíny je možné dohodnúť po celý deň, aj cez víkendy. Komunikácia a výučba prebieha len v nemeckom jazyku! Referencie: Cena pre študentov, ktorí bývajú a pracujú na Slovensku: 20 €/60 min. Cena pre študentov, ktorí bývajú alebo pracujú v zahraničí: 25 €/60 min. Platenie: prvú lekciu ("skúšobná lekcia") je možné zaplatiť samostatne. Potom sa vždy platí za 5 vyučovacích hodín vopred.
Doučovanie nemeckého jazyka A1 - B2 online-formou
Ahojte. Som absolventkou študijného odboru prekladateľstvo a tlmočníctvo - nemecký a slovenský jazyk. Svoje magisterské štúdium som ukončila v roku 2016 na Univerzite Mateja Bela v Banskej Bystrici. NEMČINU doučujem od roku 2014, kedy som ešte počas štúdia venovala svoj čas študentom, ktorí potrebovali s nemčinou pomôcť - či už potrebovali nemčinu do budúceho zamestnania alebo sa v nej chceli zdokonaliť vo vlastnom záujme. Vždy ma poteší, keď môžem niekoho naučiť niečo nové, čo ďalej ocení a zužitkuje. Čas, trvanie a obsah (gramatika, konverzácia, príprava na maturitu) doučovania je podľa vzájomnej dohody. Na výber ponúkam 60- a 90-minútové hodiny. Momentánne však doučovanie realizujem len online-formou. Ak by online-hodiny nevyhovovali, možné je aj dopisovať si mailom. Vyhotovujem aj neúradné preklady z nemčiny a poskytujem tiež jazykové korektúry textov. V prípade záujmu prosím kontaktovať mailom: kusakatuska@
Doučovanie španielčiny
Ponúkam doučovanie španielčiny,mam 11 rokov praxe.Vsetky úrovne, pripravím na maturity, pripadne dovysvetlim učivo, alebo pripravím a naučím všetko od začiatku.
Anglický, slovenský jazyk
Dobrý deň, ponúkam online doučovanie anglického jazyka, poprípade jeho výučbu. Venujem sa hlavne deťom na základných školách, teenagerom, ktorí si uvedomujú potrebu anglického jazyka, ale rovnako aj dospelým, ktorí by radi vkročili na túto cestu angličtiny. Mojim kľúčom je individuálny prístup ku každému študentovi. Rovnako ponúkam aj doučovanie matematiky a slovenského jazyka pre žiakov na základných školách a stredných školách. Individuálny a hravý spôsob výučby, kde vaše dieťa pocíti priateľskú atmosféru je kľúčom k nadobudnutiu nových vedomostí. Cena je angličtina: 12eur/60min slovenčina: 12eur/60min matematika: 12eur/60min biológia: 12eur/60min V prípade záujmu ma kontaktujte na e-mail: murgasovanikola@ alebo na tč.. V SMS alebo e-maily mi popíšete vaše požiadavky a spoločne navrhneme riešenie a podrobný plán výučby. Teším sa na spoluprácu. Meno: Nikola Telefon: E-mail: murgasovanikola@ Cena: 12-15 Úroveň angličtiny: C1
Doučovanie/učenie angličtiny A1 - C1_1. lekcia zdarma
Priprav sa so mnou na prijímacie skúšky, maturitu alebo pracovný pohovor v anglickom jazyku, individuálne online formou. Doučovanie alebo výučba anglického jazyka u mňa prebieha v rôznych jazykových úrovniach od úplných začiatočníkov po C1 level, s 3 ročnou profesionálnou praxou, no neprofesionálna práca s angličtinou 15 rokov (výučba v ANG jazyku). Prvá hodina je zdarma, kde sa dohodneme ako by mali hodiny vyzerať a aké materiály budeme na výučbu používať a taktiež aj prvá lekcia, kde si už dohodnuté učivo spolu preberieme. Čo sa týka materiálov mám k dispozícií niekoľko učebníc alebo, ak nevieme vybrať z toho, čo mám, viem nájsť materiály na mieru, prípadne pokračovať v učebniciach, čo majú Vaše deti zo školy/ktoré učebnice ste už začali. Spôsoby výučby: Callanovou metódou, business angličtinou, konverzáciami rôzneho typu alebo ak je niečo na čom chceš zapracovať pripravím individuálny študijný plán. Kontaktovať ma môžete emailom alebo telefonicky. Teším sa na Vás!