bazár, predaj, inzercia, predám

Dovolenka pri mori?Deluxe SkimBoard Značka: SkimLizard 38"

Kategória: Zdravie a krása

Dovolenka pri mori?Deluxe SkimBoard Značka: SkimLizard 38"
Skimboard 38'
Tento skimboard je pre mladých aj dospelých , ktorí chcú objavovať pocity z kĺzania.Navoskujte spodnú stranu dosky pre lepsi sklz..
Diamantová špička poskytuje větší kontrolu nad ocasem s menším odporem a vyšší rychlostí. Nahoře a dole potažené tvrdou ochrannou pryskyřicí.
Lehký a vyrobený pro každého
LEHKÁ na přenášení a běhání, takže se nebudete muset bát, kdo bude prkno používat; ať už je to dítě nebo dospělý!
Dovolenka pri mori?Deluxe SkimBoard Značka: SkimLizard 38"
Podobné inzeráty
Dovolenka pri mori?Bodyglove Board HAVOC42.5"
42.5" je velkost v palcoch. IXPE Vrchny Povrchovy material X-HDPE Spodny povrchovy material dow core crescent specialna uprava chvosta koli lepsej stabilite
Palette Deluxe 5-5 žiarivo hnedá_za_3,00
Predám permanentnú farbu na vlasy Palette Deluxe, odtieň 5-5 žiarivo hnedá. CENA za 1 kus: 3,00 EUR. Odosielam aj obyčajne. Pozri všetky moje inzeráty. Info prosím mailom.
Ozónový dezinfikátor vody a vzduchu s diaľkovým ovládaním
Váš ochranný plášť pre zdravý život. Ozón je účinný prírodný oxidačný agent. Je schopný eliminovať baktérie, vírusy a iné mikroorganizmy oxidáciou tak, že naruší a rozbíja štruktúru ich membrán. Výhody: • Odstraňuje pesticídy z ovocia a zeleniny a hormóny z mäsa a morských plodov • Zabíja baktérie a udržuje potraviny Dezinfikuje kuchynské potreby, hračky, ľadničku , kuchyňu a oblečenie • Posilňuje telo, podporuje krvný obeh a metabolizmus a poskytuje tak lepšiu starostlivosť o Vašu pleť a Vaše zdravie. Používajte ozónovú vodu na umývanie tváre, končatín a ku kúpeľom ako prevencia proti parazitom. Ochráni Vás pred baktériami, vírusmi a plesňami. • Ozónová voda zabíja baktérie v ústnej dutiny Odstraňuje pach domácich zvierat, , v aute, napr. na dovolenke v hoteli Ozón je prirodzenou súčasťou ovzdušia Ozón vzniká pri prechode blesku atmosférou a pôsobením UV zložky slnečného žiarenia na kyslík prítomný v ovzduší - tento spôsob vzniku ozónu sa výraznejšie uplatní v miestach s vyššou intenzitou slnečného žiarenia, tj vo vyšších nadmorských výškach a pri mori. "Čistý vzduch" sa vyznačuje okrem iného nielen nízkou koncentráciou prachových častíc, zanedbateľnou úrovňou chemického znečistenia, ale aj prítomnosťou ozónu pri nízkych, prirodzených koncentráciách. Akcia 5+1
Masáže
DOVOLENKA Ponuka: Klasické masáže: Aromaterapeutická masáž: 60minút/40€ Anticelulitídna masáž: 60minút/40€ Klasická relaxačná masáž: 60minút/40€ Lymfodrenáž tváre: 45minút/30€ Mäkké techniky: 30minút/30€ Špeciálne (tantra) masáže: Reflex Body: 30minút/70€, 60minút/90€ Masáž Gauri: 60minút/130€, 90minút/160€ Zmyselná rituálna masáž: 120minút/199€ Magický dotyk (pre ženy): 90minút/90€ Rozhovor/konzultácia: 30minút/20€ Neponúkame žiadne erotické služby!!! Objednávky prijímam dostatočne vopred. V pracovné dni od 9:00 do 19:00. Rezervácia je záväzná. Storno poplatok je 20€. Bez rezervácie prijímame klientov len ak máme voľný termín. Utajené čísla nedvíham. Na sms neodpovedám. Ak nedvíham hneď, skúste neskôr. Viac na
kozmetický prístroj ONETEC & TWOTEC
TWOTEC PREDANY. Este mam v ponuke ONETEC: Kozmetický prístroj ONETEC - rieši špecifické problémov pokožky a to s okamžitým výsledkom. Onetec® je vysoko kvalitný kozmetický prístroj. Neestetické kozmetické vady sú ihneď, účinne a bezpečne odstránené: – kuperóza – fibróm – malé cievky – hemangiómy – pavúčikovitý névus – pigmentové fľaky – starecké škvrny – vrásky – epilácia jednotlivých chĺpkov Top stav,prístroj ako nový. Dôvodom predaja je materská dovolenka. Cena nového prístroja je 11,160 € K prístroju je zabezpečené odborné zaučenie s certifikátom a prístup k prípadnému servisu. Mám v ponuke aj prístroj TWOTEC, možnosť kúpiť oba prístroje. TWOTEC PREDANY.
Predĺženie vlasov Kežmarok
Ponúkame predĺženie vlasov v centre Kežmarku. Ponúkame techniky predĺženia micro-ring Eurolock tape-in a ako horúcu novinku ponúkame šitie vlasov sew-in neviditeľná technika predĺženia už aj na Slovensku. Táto technika je ako stvorená ak plánujete ísť na dovolenku a chcete mat nádherne vlasky aj pri mori. Ponúkame rôzne vlasy na predaj Ruského ale aj Európskeho pôvodu najkvalitnejšie na Slovenskom trhu. Pre viac info nás neváhajte kontaktovať a dohodnite si termín konzultácie kde sa dozviete všetko potrebné.