bazár, predaj, inzercia, predám

Downhill CELOTELOVÝ CHRÁNIČ a PRILBA

Kategória: Ostatná cyklistika

Predám celotelový chránič, chrániče kolien a holene, prilbu. Všetko od značky SIXSIXONE, málo používané, v dobrom stave, nepoškodené.
Prilba SIXSIXONE STRIKE, veľ. 58 - 60 cm
Chrániče kolien a holene veľ. dospelý S
Celotelový chránič veľ. dospelý L

Cena za komplet 135 €
V prípade záujmu prilbu a chrániče samostatne
Downhill CELOTELOVÝ CHRÁNIČ a PRILBA
Podobné inzeráty
Chrániče pre MTB / Downhill
Predám komplet chrániče pre MTB / Downhill alebo samostatne. Stav ako nové málo používané. Kupované minulý rok v Rakúsku. Posielam aj na dobierku. Dohoda možná. Inzerát platí do zmazania. Prilba Oneil - veľkosť XL - cena 150 eur Okuliare - cena 120 eur Chránič torza Fox Titan Sport Jacket - chránič celého tela - veľkosť L - cena 140 eur Kolenné chrániče - veľkosť L - cena 80 eur
MTB nohavice Platzangst Zip Off Bulldog a prilba Casco
PRI ODBERE CELÉHO SETU PRIDÁM AJ PRAKTICKÝ OPRAVNÝ SET V OBALE ZDARMA!!! Predám raz používané špičkové MTB nohavice Platzangst Zip Off Bulldog v hnedej farbe a v 100% stave. Nohavice Bulldog sú robustné MTB nohavice pre použitie od endura až po downhill. Vďaka odnímateľným častiam nohavíc sa hodí od jari do jesene aj na poriadne chladné dni. Okrem funkčnej ventilácie v prednej a zadnej časti ponúka Bulldog veľa ochrany proti odreninám kože. Množstvo užitočných vreciek robí z batohu menšiu záležitosť pre po-pracovné okruhy a návštevy parku a ponúka možnosť uložiť lístok na lanovku do špeciálnej priehradky s rýchlym prístupom. vodoodpudivá, priedušná Vrecká s ventilačnou funkciou veľké vetracie zipsy vpredu Ventilačný zips vzadu extra vetranie v páse chránič členku Držiak lístkov odnímateľné časti nôh Materiál: 100% Oxford polyester. Veľkosť XXL, presné odmerané rozmery: - celková dľžka od pásu 119 cm - šírka pásu max. 51,5 cm (nastavitelný suchým zipsom) - šírka bokov 59 cm - vnútorná dľžka nôh 88 cm. PôVODNÁ CENA NA INTERNETE JE 159,-€. MOJA CENA 50,-€. Špičková MTB - cyklistická freeride prilba Casco Viper MX v nepoškodenom, veľmi zachovalom stave. Jedna z najbezpečnejších a najľahších freeride prilieb na trhu. Vyrobená v Európe, s maximálnym dôrazom na bezpečnosť a komfort. Prilba je vyrobená technológiou Monocoque InMold plus, extrémne odolná voči vysokým teplotám. O pohodlne upínanie sa stará otočné koliesko disk fit comfort a perfektné odvetrávanie prilby. Celá konštrukcia je zosilnená hliníkovým oblúkom integrovaným v prilbe. Prilba sa dá rozobrať a jazdiť aj bez ochranného čelusťového oblúku (nie je súčasťou balenia!!!). Technológia - Monocoque InMold plus Ochranný systém - alu roll bar Upínanie - disk fit comfort. CENA: 35,-€. PRI ODBERE CELÉHO SETU PRIDÁM AJ PRAKTICKÝ OPRAVNÝ SET V OBALE ZDARMA!!! Sada obsahuje: multifunkčné náradie s 15 funkciami a sadu na opravu defektu (2 páky na plášť, brúsny papier, lepidlo a 6 náplastí). Mám aj iné zaujímavé veci - stačí kliknúť na meno "Kovi". Možnosť prevzatia osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms na tel.číslo alebo email - odpovedám každému.
Prilba Cratoni Shakedown
Divoká jazda! Žiadny problém pre Cratoni Shakedown Novinkou roku 2019 je Allmountain prilba Cratoni Shakedown So spevnenie konštrukciám. Patrí Medzi najľahšie prilby (730g) pre freeriderov, dirtriderov a BMX machrov na trhu. Má 16 vetracích otvorové, odnímateľný šilt ai chránič brady a lícnych kostí. Integrovaná krčných vypchávka zvyšuje bezpečnosť jazdcov. Prilba Cratoni Shakedown spĺňa najprísnejšími bezpečnostné kritériá. Cratoni Shakedown - S ňou sa môžem pustiť aj do tých najodvážnejších kúskov. Farba: Čierna Váha: 730 g Rok: 2020 Počet vetracích otvorov: 16 vetracích otvorov Reflexné prvky: Áno Normalizovaná: CE EN 1078 Pohlavie: unisex Prilba má malé známky používania a je trochu vyžltnutá
Bell super DH Mips L
Dobrý deň, predám Enduro/Downhill integrálnu prilbu Bell super DH s ochranou Mips. Veľkosť je L. Mám k nej aj náhradné vnútro aj cheek pads. Prilba je ako nová nepoužíval som ju velmi. Má odopínací chránič brady tak že je ju možné používať ako ako klasickú prilbu. V prípade akých koľvek otázok ma neváhajte kontaktovať. Pri rýchlom jednaní menšia dohoda na cene možná.
ALPINA PARANA Pôvodná cena:69,90EUR Cyklo prilba
Predám cyklo prilbu ALPINA č.51 - 56cm Pôvodná cena:69,90EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (09052022) Cyklistická prilba Alpina Parana je vhodná na všestranné použitie. Je jedno či máte cestný, horský alebo mestský bicykel. Atraktívny športový dizjan a moderné farby, tvar čo výborne sedí na hlave. To sú charakteristiky prilby Parana. IN-MOLD technológia, použitá aj pri výrobe prilby Alpina PANOMA, znamená postup, pri ktorom sa pod veľkým tlakom a vysokou teplotou vypení hmota vnútornej škrupiny do vonkajšej škrupiny prilby. Výsledkom je úplné spojenie a extrémne stabilná štruktúra prilby pri nízkej hmotnosti. Bezpečnosť pri mechanických vplyvoch, napr. pri náraze na špicatý predmet, je preto u IN-MOLD prilieb zreteľne vyššia ako u bodovo lepených prilieb. Prilba na bicykel Alpina PARANA disponuje kvalitným patentovaným systémom nastavovania Run System Ergo Flex+. Nastavíte ním obvod aj hĺbku presne na svoju hlavu. Vďaka tomu prilba dokonale sedí na takmer každom tvare hlavy. 20 vetracích otvorov zabezpečuje ideálne prúdenie vzduchu v prilbe a zaistiťuje vynikajúce vetranie aj v horúcich letných dňoch. Prilba Parana má polstrovanie z antibakteriálnej tkaniny, čo zabraňuje nepríjemnému zápachu po zapotení. Použitá technológia: INMOLD TEC, HI-EPS, CERAMIC SHELL, EDGE PROTECT, RUN System Ergo Flex+, Custom Fit,Y-CLIP, ERGOMATIC, FLY NET, SHIELD PROTECT.
Cyklisticka prilba Bern vel. S - nova
Prilba je uplne nova, zial je velka, prisla pocas dovolenky a uz ju nie je mozne vratit. Prilba je velkost S. Povodna cena prilby bola 82 EUR. Predam ju za 35 EUR, cena je pevna. Je to cyklisticka prilba, vhodna aj ako damska prilba.