bazár, predaj, inzercia, predám

Dráč zelený

Kategória: Rastliny

Predám rastliny dráča zeleného.
Vždyzelený , neopadavý ker odolný proti mrazu.
Veľkosť cca 30-40cm

Osobný odber
Dráč zelený
Podobné inzeráty
Dráč
Ponúkam červený aj zelený dráč narastie do výšky 1.80cm je to pichľavý krík ľahko tvarovatelny ,ponúkané rastliny majú 4 roky dobre zakorenené dobre rozvetvené veľkosť rastliny je 20cm-6e
Predám sadenicu rastliny Opuncia. Zelený kaktus v dospelosti
Predám sadenicu rastliny Opuncia. Zelený kaktus v dospelosti s krásnymi kvetmi a plodmi. Predám sadenicu rastliny Opuncia. Zelený kaktus v dospelosti s krásnymi kvetmi a plodmi. Výška cca 15cm. Cena 2 euro.
Kvet fikus zelený
Predám prenadherny stále zelený neopadavy fikus výška 1 meter aj 40cm. Vysoký.
Krušpan vždy zelený
Predám krušpan vždy zelený mladniky aj vedšie gule
Tis obyčajný (Taxus Baccata)
(Taxus Baccata) Je vždy zelený neopadavý krík, vhodný na živé ploty ale aj ako solitér do záhrady. Využitie má v podstate rovnaké ako thuja. Avšak tis nerobí bordel vo svojom strede ale je pekný zelený aj uprostred. Predávam rastliny veľkosti cca 25 až 40cm. Po telefonickej dohode viem rastliny aj doviesť ku vám domov.
Ostrica palmovitá
Predám Ostricu palmovú(Carex muskingumensis).Velmi dekoratívna,stredne vysoká,husto rastúca a velmi odolná okrasná tráva so svetlozeleným olistením.Dorastá do výšky okolo 50-70cm, dobre rastie aj na slnku,v polotieni,alebo aj v tieni. Od polovice leta vytvára hnedé klasy kvetov,ktoré sú vhodné aj na sušenie a aranžovanie.Velkou výhodou ostrice je,že v zimnom období neodmrza,zostane zelený aj počas zimných mesiacov.Na jar treba len trošku prečistiť a pekne rastie dalej.Vie vytvoriť hustý zelený živý plot. Rastlinky sú v črepníkoch,dobre prekorenené,môžu sa hned vysádzať. 2€,môžem poslať aj poštou.