bazár, predaj, inzercia, predám

dres BRASIL blue

Kategória: Športové oblečenie

modrý dres player version Brazília World Cup Qatar 2022
kvalita bez kompromisov. player version Brazília - národný futbalovy dres World Cup Qatar, vonkajšia edícia. nový nenosený dres.


reálne foto trička/dresu - super kvalita a ihneď k dispozícii

veľkosti pre M.. XL. : 40 eur/player dres + pošt.

posielam obratom aj na dobierku


ak mate záujem pošlite adresu a veľkosť vo formulári pod inzerátom, alebo napíšte sms
dres BRASIL blue
Podobné inzeráty
Liverpool FC 2004-06 reebok (home) dres GERRARD 8, veľ. XL
Domáci reebok dres Liverpool FC z rokov 2004 až 2006. Dres je nosený, sponzor Carlsberg a veľkosti sú už spraté, ale inak je dres ešte pomerne zachovalý. Dres má Lextra potlač znakov Premier league s menom GERRARD a číslom 8. Poštovné (dobierka) zahrnuté v cene. V prípade záujmu ma kontaktujte emailom, telefonicky alebo SMS-kou. Na to, aby som Vám mohol poslať dres na dobierku, budem potrebovať Vašu adresu.
Pelé-dres
Ponúkam na predaj dres Brasil Masters,ktorý mi venoval Pelé 17.9.1994 pri príjazde z Budapešti do Lučenca na hraničnom prechode Šiatorská Bukovinka, keď spolu s manželkou Assiriou Seixas Lemosovou navštívili Slovensko,dres bol aj podpísaný Amigo de Peli,len časom vybledol,tel.9
Dámsky cyklistický dres
Dámsky dres Polaris Mica.. dlhý rukáv.. veľkosť M.. použitý párkrát, čo je aj dôvod predaja - nevyužívam.. Polaris Mica dres Dámsky vetruodolný dres Polaris Mica je tenký cyklistický top s dlhým rukávom, ktorý má laminovaný vetruodolný predný panel na ochranu v chladnejších dňoch. Mäkká predná časť je kombinovaná s tkaninou Thermastretch pre jej super elastický výkon. Česané vnútro, robí tento dres teplým a priedušným. Má predný zips po celej dĺžke s ochranou brady a 3 zadné úložné vrecká.
Cyklo nohavice / kraťasy Kellys Rival + Cyklo Dres
Predám pár krát použité pánske cyklo nohavice značky Kellys, model Rival. VELKOSŤ: S Čisté, vypraté, bez poškodení. Ku kraťasom mám aj dres - z rovnakej serie Rival. Rovnako velkosť S. Ten je nosený jednu sezonu. Dôvod predaja - už nevyužívam. Pôvodná cena setu kraťasy + dres je cez 100€ Možnosť kúpiť len dres alebo len nohavice. Nohavice 20€ Dres 15€ Pri odbere oboch cena 30€ Pošlem zasielkovnou - platba predom +3€ platba na dobierku + 5€, poprípade osobne Žilina. NEVOLAŤ ! Číslo vymyslené ! Napíšte.
ENGLAND / Anglicko Steven GERRARD #4 dres, veľkosť XL-44/46
Domáci umbro dres anglickej repre s menom GERRARD a číslom #4. Dres je nosený, ale je v pomerne dobrej kvalite. Dres má kvalitnú potlač mena a čísla. Poštovné (dobierka) zahrnuté v cene. V prípade záujmu ma kontaktujte emailom, telefonicky alebo SMS-kou. Na to, aby som Vám mohol poslať dres na dobierku, budem potrebovať Vašu adresu.
Liverpool FC 1977 European Cup Final Rome dres, veľkosť XL
Domáci dres Liverpool FC 1977 European Cup Final Rome. Dres je úplne nový, nikdy nenosený, vo výbornej kvalite. Dres je bez čísla a bez mena na zadnej strane. Poštovné (dobierka) zahrnuté v cene. V prípade záujmu ma kontaktujte emailom, telefonicky alebo SMS-kou. Na to, aby som Vám mohol poslať dres na dobierku, budem potrebovať Vašu adresu.