bazár, predaj, inzercia, predám

Dres s batériou a drvičom odpadu

Kategória: Ostatné - biela

Predám tento používaný dres s batériou a drvičom odpadu.dres a aj batéria majú nejaké škrabance.nové to stálo do 1000€,predávam to za 100€,niekomu sa to isto zíde…
Dres s batériou a drvičom odpadu
Podobné inzeráty
Kuchynský drvič odpadu
Predám nový org.zabalený kuch.drvič odpadu TEKA TR 50.1.so spínačom.
Kuchyňa/mini kuchyňa Whirlpool
Predám mini kuchyňu značky Whirlpool - elektrická dvojplatnička+chladnička+nerezový drez s batériou. Rozmer zostavy : 100x60x90 (š/hl/v) Všetko funkčné, len príležitostne používané.
Predám ELIO VRP2 tlačiarne
Kus 30€...oba na USB alebo bluetooth, tá menšia je aj so vstavanou batériou, stačí si iba zakúpiť licenciu ELIO driver od Axisu a fungujete(cca 30€) ..., V prípade záujmu iba volať.
eSpring systém na doúpravu vody
Účinne znižuje prítomnosť až 160 kontaminantov, vrátane viac ako 140 kontaminantov potenciálne ohrozujúcich zdravie**. Sú to napr. jemné častice (usadeniny, vodný kameň v potrubí), organické chemické látky (pesticídy, polychlórované bifenyly), anorganické chemické látky (olovo, ortuť) alebo mikrobiologické látky (baktérie, vírusy, prvoky). Pitná voda z vodovodu môže byť znečistená tiež liečivami a veterinárnymi prípravkami. Vo vode zachováva prospešné minerálne látky, ako sú vápnik, horčík a flór. Filtruje mikroplasty vo vode z vodovodného kohútika až do veľkosti 0,2 mikrónu. Účinne znižuje chlór a chlóramín a tak zlepšuje chuť, vôňu a čistotu vody ***. Dodáva sa s pomocným kohútikom pre pohodlie a funkčnosť. Vyrobené z prémiových materiálov. Filter z uhlíkových blokov účinne redukuje častice až do 0,2 mikrónu, čo je 300 až 500-krát menej ako priemer ľudského vlasu****. (Napríklad azbest, sedimenty, nečistoty a vodný kameň). predavam plne funkcny s bateriou a hadicami, treba si iba dokupit novy filter (viem zabezpecit).
Dafi prietokový ohrievač vody
Predám Dafi prietokový ohrievač vody s batériou cena 60€
Elektrický prietokový ohrievač vody EO 940.1 s batériou
Predám starší funkčný Elektrický prietokový ohrievač vody EO 940.1 so zrkadlom a dvoma drezovými zmiešavacími batériami (jedna úplne nová), objem nádržky 10 litrov. Iba osobný odber.