bazár, predaj, inzercia, predám

Drevená hracia skrinka - motívy ako na fotke

Kategória: Umelecké predmety

Queen, Happy Birthday, Merry Christmas, The Godfather,

Drevená hracia skrinka. Skrinka prehráva po zatočení kľučkou známu melódiu

Nepotrebujete žiadne batérie alebo pripojenie k elektrickej sieti, stačí iba váš ručný pohon.

Skvelý zberateľský predmet

vynikajúci darček pod vianočný stromček
Drevená hracia skrinka - motívy ako na fotke
Podobné inzeráty
Drevená krabica na svadobné fotografie a 32 GB USB kľúč
Personalizovaná drevená škatuľa pre svadobné fotky s 32 GB USB 3.0 kľúčom. Krabička je vhodná nielen pre fotografov, ktorí chcú reprezentatívne odovdzať svoju prácu neveste a ženíchovi, ale aj pre svadobčanov, ktorí chcú svoje spomienky pekne uchovať. Možnosť vlastného textu, mena, obrázku aj na krabičku aj na drevený USB kľúč. Výplň krabičky: drevené hobliny. Rozmer priečinku pre fotografie: 145 x 200 mm. Rozmer priečinku pre USB: 45 x 200 mm. Veľkosť: Celkové rozmery: 220 x 220 x 50 mm Drevená škatuľa na svadobné fotografie s 32 GB USB kľúčom - 30 €/ks Drevená škatuľa na svadobné fotografie bez 32 GB USB kľúčom - 16 €/ks Samostatný personalizovaný drevený 32 GB USB kľúč - 16€/ks Ak nedvíham, poprosím kontaktovať prostredníctvom SMS alebo e-mailu. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty kliknutím na meno.
Hracia skrinka
Predám hraciu skrinku /šperkovnicu/, ručne vyrezávaná,Švajčiarsky strojček Reuge Info mailom Preferujem osobný odber
Papyrus egypt - na obraz
Egyptské motívy. Dva kusy. Kráľovná Nefertiti, faraón s manželkou. Papyrus originál - s certifikátom. Nezarámované. stočené v ochrannej tube. Formát asi ako A2, na požiadanie vážnemu záujemcovi uvediem presné miery. Predávam oba kusy spolu.
Ručne vyrezaná drevená maska
Ručne vyrezaná drevená maska na stenu. Jemne ošúchaná farba presne tak ako na fotkách, inak je v 100% stave. Rozmery: 113 x 30 x 13 cm
KÁJA SAUDEK PF
Prodám po sběrateli Káji Saudka tisky jeho erotických obrázků. Rozměry jsou různé cca velikost 10 x 15 cm.stav a motivy viz fota, počet kusů celkem 8. Cenu prosím nabídněte na e-mail.Prodám seriózní nabídce.
Drevorezba "Poľovnícke motívy"v-32cm,d-34cm,hr.-3cm
Drevený obraz vyrezávaný do dubového dreva.+poštovné