bazár, predaj, inzercia, predám

Drevená pohľadnica obrázok Praha 1946

Kategória: Umelecké predmety

Predám vyrezávanú pohľadnicu , obrázok , suvenír s motívom Prahy.
Rok 1946
Drevená pohľadnica obrázok Praha 1946
Podobné inzeráty
Starožitny obrazok-pohladnica z Rakuska-Uhorska v peknom ram
Predam starožitny obrazok-pohľadnica v peknom rame,z čias Rakuska-Uhorska.Posielam poštou na dobierku.
Pre milovníkov koní,kôň + kone rôzne
Predám pre milovníkov - milovníčky koní rôzne vyobrazenia koňa,koní ktoré sú vidieť na foto(soška ,sošky a iné). Kôň hnedý - výška 37 cm porcelánová soška Royal Dux(PREDANÉ), foto 1.šatka Spanische-reitschule Wien rozmer 68 cm x 65 cm(13 €), foto 3.vľavo starožitná pohľadnica(2 €), vpravo novodobá pohľadnica(1 €), foto 4.hárček dvoch známok rozmer 16,5 cm x 11 cm (3 €), foto známky 5.,6.,7., spolu (3 €). Ponuky mailom , nie sms(SMSKY MI NEPÍŠTE) - na sms nereagujem. Pozrite všetky moje inzeráty.Inzeráty sú vždy aktuálne až do zmazania. Uprednostním osobný odber alebo pošlem po vložení peňazí na účet. Ak sa posiela poštou , pripočítava sa cena poštovného. PLATBA VOPRED NA ÚČET cez internet banking. Na dobierku neposielam.
Ján Hanák - olejomaľby, scénické návrhy
Na predaj zbierka od Jána Hanáka. Zbierka obsahuje olejomaľby (niektoré veľkoformátové galerijné diela - vystavované), kombinované techniky a temperové scénické návrhy. Ján Hanák bol významný slovenský scénograf, maliar a ilustrátor. Patril medzi prvých slovenských profesionálnych scénografov a rodinné prostredie mu vytvorilo silný vzťah k opere. Tvoril návrhy scén pre takmer všetky kamenné divadlá na Slovensku, ale najväčšie množstvo scén vytvoril pre svoju domovskú scénu – Štátne divadlo Košice, kde pôsobil takmer 50 rokov. Ján Hanák pochádzal z Bánoviec nad Bebravou (17. februára 1931). Po presťahovaní do Bratislavy sa zoznámil so svetom výtvarného umenia a hudby. Na štart svojej umeleckej dráhy sa postavil v roku 1946, keď ako pätnásťročný bez vedomia rodičov úspešne absolvoval talentové skúšky na oddelenie kreslenia a maľovania na Slovenskej vysokej škole technickej v Bratislave. V rokoch 1946 až 1948 študoval u maliarov Gustáva Malého a Kolomana Sokola na Pedagogickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave. Po založení Vysokej školy výtvarných umení v Bratislave študoval figurálnu maľbu v ateliéri u Jána Mudrocha do roku 1951. V nasledujúcich rokoch 1951 – 1955 študoval odbor scénografia na Vysokej škole múzických umení v Bratislave u profesora Ladislava Vychodila. Už ako študent navrhoval spolu s Ladislavom Vychodilom scénickú výpravu k prvému uvedeniu Cikkerovho Jura Jánošíka v réžii Miloša Wasserbauera (SND 1961).
portrét mladej ženy,akvarel, rok 1946
Predám portrét mladej ženy,akvarel, rok 1946, neznámi autor. Rozmery: rám 25x30cm, obraz 14x18cm. Osobný odber v BA/NR, alebo pošlem poštou.
Ján Hanák
1, Reštaurátori, rozmer: 97 x 71,5 cm technika: olejomaľba na plátne 2,Hostina rozmer: 90 x 120 technika: olej, koláž, plátno rok: 2008 scénické návrhy: 1, R. Jeffers - Medea - ŠD Košice 1971 technika: tempera, papier celková veľkosť: cca 50 x 40 cm (v x š) rozmer samotnej maľby: cca 31,5 x 40 cm (v x š) 2, Bez názvu technika: kombinovaná, tempera, tuš na papieri rozmer: cca 54,5 x 49 cm (š x v) 3, CH. Gounod: Faust a Margaréta - ŠD Košice - 1958 technika: komnbinovaná, tempera, tuš na papieri celkový rozmer: cca 63 x 45 (v x š) rozmer samotnej maľby: cca 33,5 x 43,5 cm (v x š) 4, Bez názvu technika: kombinovaná, tempera, tuš na papieri rozmer: cca 56 x 51 cm (š x v) 5,CH. Gounod - Faust a Margaréta ŠD - Košice 1979 technika: kombinovaná, tempera, tuš na papieri celkový rozmer: cca 70 x 50 cm (š x v) rozmer maľby: cca 51 x 49,5 cm (š x v) 6,Bez názvu technika: kombinovaná, tempera, tuš na papieri rozmer maľby: cca 45 x 34,5 cm (š x v) Ján Hanák bol významný slovenský scénograf, maliar a ilustrátor. Patril medzi prvých slovenských profesionálnych scénografov a rodinné prostredie mu vytvorilo silný vzťah k opere. Tvoril návrhy scén pre takmer všetky kamenné divadlá na Slovensku, ale najväčšie množstvo scén vytvoril pre svoju domovskú scénu – Štátne divadlo Košice, kde pôsobil takmer 50 rokov. Ján Hanák pochádzal z Bánoviec nad Bebravou (17. februára 1931). Po presťahovaní do Bratislavy sa zoznámil so svetom výtvarného umenia a hudby. Na štart svojej umeleckej dráhy sa postavil v roku 1946, keď ako pätnásťročný bez vedomia rodičov úspešne absolvoval talentové skúšky na oddelenie kreslenia a maľovania na Slovenskej vysokej škole technickej v Bratislave. V rokoch 1946 až 1948 študoval u maliarov Gustáva Malého a Kolomana Sokola na Pedagogickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave. Po založení Vysokej školy výtvarných umení v Bratislave študoval figurálnu maľbu v ateliéri u Jána Mudrocha do roku 1951. V nasledujúcich rokoch 1951 – 1955 študoval odbor scénografia na Vysokej škole múzických umení v Bratislave u profesora Ladislava Vychodila. Už ako študent navrhoval spolu s Ladislavom Vychodilom scénickú výpravu k prvému uvedeniu Cikkerovho Jura Jánošíka v réžii Miloša Wasserbauera (SND 1961).
Drevená krabica na svadobné fotografie a 32 GB USB kľúč
Personalizovaná drevená škatuľa pre svadobné fotky s 32 GB USB 3.0 kľúčom. Krabička je vhodná nielen pre fotografov, ktorí chcú reprezentatívne odovdzať svoju prácu neveste a ženíchovi, ale aj pre svadobčanov, ktorí chcú svoje spomienky pekne uchovať. Možnosť vlastného textu, mena, obrázku aj na krabičku aj na drevený USB kľúč. Výplň krabičky: drevené hobliny. Rozmer priečinku pre fotografie: 145 x 200 mm. Rozmer priečinku pre USB: 45 x 200 mm. Veľkosť: Celkové rozmery: 220 x 220 x 50 mm Drevená škatuľa na svadobné fotografie s 32 GB USB kľúčom - 30 €/ks Drevená škatuľa na svadobné fotografie bez 32 GB USB kľúčom - 16 €/ks Samostatný personalizovaný drevený 32 GB USB kľúč - 16€/ks Ak nedvíham, poprosím kontaktovať prostredníctvom SMS alebo e-mailu. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty kliknutím na meno.