bazár, predaj, inzercia, predám

Drevená závodná dráha ECO TOYS bez autičok

Kategória: Hračky

Zachovalá drevená autickova draha bez autíčok. Dajú sa nahradiť malými autíčkami alebo gulôčkami.
Bežné známky používania iba suchnuta farba.
Drevená závodná dráha ECO TOYS bez autičok
Podobné inzeráty
Hot wheels závodná dráha
Zavodna drahá bez krabice Bez poškodenia,všetky komponenty súčasťou vrátane návodu V prípade záujmu ma kontaktujte na
Predam Hot Wheels Špirálová draha elektricka
Predam Hot Wheels Špirálová draha elektricka kupovana na vianoce 2022 bez poskodenia. Táto motorizovaná závodná dráha od Hot Wheels® poriadne otestuje tvoje schopnosti! Je vybavená štartovacím zariadením, ktoré dostane tvoje vozidlo do poriadnych otáčok. Daj si pozor, aby tvoje auto bezpečne prešlo slučkami a neskončilo svoju jazdu v jednej z troch zón nehôd. Na tejto veľkej dráhe na pretekárov čakajú 3 slučky, 3 zóny s nárazom a 3 vysokorýchlostné boostery! Výkonné štartovacie zariadenie vystrelí autíčka do tých najnapínavejších pretekov! Súčasťou je tiež 1 angličák Hot Wheels® Táto interaktívna súprava je založená na zručnostiach riešenia problémov s pôsobivou akciou Hot Wheels®, kedy sa deti pokúšajú previezť so svojimi autíčkami, bez toho aby nabúrali. Sadu je možné pripojiť k ďalším setom Hot Wheels™ City a užiť si ešte väčšie dobrodružstvo plné pretekania a rýchlych áut. Rozmery balenia: 61 × 38 × 8 cm. Vhodné pre deti od 4 rokov.
Vlacikova draha HAPE
Vlacikova draha ,,horska bana,, od vyrobcu HAPE. Draha je drevena, drobne sucasti plast/kov. Pouzivana velmi malo, bez poskodenia- mikrosuchance (inak to neviem nazvat). K drahe mame aj originalnu krabicu. Rozkladatelna, predavame v rozlozenom stave v krabici. Viac detailnych obrazkov najdete na nete pod nazvom ,,draha horska bana hape,,.
MEGA HOT WHEELS City Supergaráž
HOT WHEELS City Supergaráž Táto Supergaráž je určená pre tých najzapálenejších milovníkov autíčok a dráh Hot Wheels. Ide o doteraz “najväčšiu garáž zo všetkých.” Supergaráž Hot Wheels City pojme viac ako 140 autíčok - a to už je úctyhodné číslo. Pripravte sa na nekonečné hodiny hrania, pretože Supergaráž ponúka množstvo a množstvo možností, ako sa vyblbnúť. Zájdite so svojimi autíčkami do obrieho výťahu a kryte sa pred agresívnou gorilou, zaparkujte do tryskáča a lietajte vysoko nad mestom alebo si pretekajte v dvojpruhovej dráhe. Celá Supergaráž ide navyše spojiť s ďalšími súpravami od Hot Wheels. Kľúčové vlastnosti Supergaráže Hot Wheels City - Najväčšia garáž od Hot Wheels - Zmestí sa do nej viac ako 140 autíčok - Supergaráž môžete pripojiť k ďalším súpravám od Hot Wheels - Súčasťou je veľký tryskáč - bez krabice - iba osobný odber PC: 339€
Hot wheels sada monster auticok
Predam Hot wheels sadu monster auticok. Sada obsahuje: - 9 Ks monster auticok Vaha: 1.1 Kg Postovne: 3.00E Osobny odber BA Trnavske myto, zasielkovna alebo zaslanie postou podla cennika SP.
MAJORETTE Garáž Super City + 6 autíčok a vlak
Kúpena na Vianoce. Veľká hracia garáž so šírkou 1,30 m. Garáž sa skladá zo siedmich herných plôch a má až 35 parkovacích a skladovacích priestorov. Srdcom stanice je motorizovaný špirálový výťah, ktorý súčasne nesie až deväť kovových autíčok. Ihneď ako sú hore, automatické prepínače rozdeľujú autá do štyroch rôznych jazdných pruhov. Šesť rôznych svetelných a zvukových efektov, rovnako ako nespočetné množstvo herných staníc, ako je vlaková stanica, čerpacia stanica s benzínovým čerpadlom, autoservisom a umývačkou áut, požiarna stanica, policajná stanica s tajným úkrytom alebo heliport, ponúka neobmedzenú zábavu. Súčasťou je 6 kovových autíčok, vlak poháňaný na batérie, automatické výhybky, tunel s funkciu havárie a 2 motorizované výťahy. Rozmery po zostavení: 128 x 78 x 73 cm. Potrebné batérie 4x 1,5V R03/AAA a 3x 1,5V R14 typ C ( nie sú súčasťou balenia ) Vhodné od 3 rokov.