bazár, predaj, inzercia, predám

Drevená železnica

Kategória: Hračky

Predám málo hrané drevené hračky.
Krabice troška poškodené otváraním ale stále OK, hračky v top stave.

Železnica -- 20€
Autíčka vhodné na železnicu -- 5€
Parkovisko -- 20€
Torta -- 6€
Raňajky -- 6€
Burger -- 7€
Sady autíčko (NEHRANÉ ,plast, vydávajú zvuky) -- 7€/kus

Prosím písať mail !!!


Drevená železnica
Podobné inzeráty
Drevená železnica BRIO
Drevená železnica BRIO - výhybky, zákruty, most, tunel, vláčiky…
Zeleznica Tomas a jeho priatelia
Obrovska zeleznica Thomas and Friends (zn.Take and play) obsahuje: viac ako 100ks plastovych kolajnic (velke i male), 72ks lokomotiv a vagonov (su kovove na magnetky, na niektorych pochopitelne vidno znamky pouzivania, niektore su takmer nepouzite), helikoptera, zeriav, mosty, tunely, znacky, budovy (ako napr. depo, stanica-ktora vydava zvuky po stlaceni komina, poziarna stanica, opravovna, lakovna, umyvarka, pila). Vlaciky (vid posledna foto) - uz PREDANE! Draha je velmi vdacna, syn sa s nou prehral dlhe hodiny. Fantasticka zabava pre dieta, skutocne odporucam. Zeleznicu predavam ako celok (nie jednotlivo po kusoch), je to zbierka. Pre velku hmotnost a mnozstvo iba osobny odber Bernolakovo, prip. Bratislava.
Drevená zatĺkavačka a drevená veža z kociek
Drevená zatĺkavačka - cena 7,- Eur /Rozmery: 22,5x12,5, x9cm/ Drevená veža z kociek - cena 17,- Eur /Váha 0,710 Kg/ stav: nové poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty prípadne osobný odber v Dunajskej Lužnej
Drevená železnica a džungľa
Predám detskú drevenú vláčikovú železnicu ako aj verziu džungľa. Všetky dieliky sú tak ako sú zobrazené na krabiciach.(výhybky, mosty, žeriav, zastávka, šmykľavka, vodopád, atď.) Plus boli dokúpené extra železničné autíčka. Niektoré z nich sú aj na baterky so zvukmi. V prípade záujmu je možné si dokúpiť aj hrací stolík, ktorý sa predáva samostatne.
Drevená  torta
Predám málo hrané drevené hračky. Krabice troška poškodené otváraním ale stále OK, hračky v top stave. Torta -- 6€ Železnica -- 20€ Autíčka vhodné na železnicu -- 5€ Parkovisko -- 20€ Raňajky -- 6€ Burger -- 7€ Sady autíčko (NEHRANÉ ,plast, vydávajú zvuky) -- 7€/kus Prosím písať mail !!!
Stavebnice
Vlacik a zeleznica, drevene od 3r Krabica roztrhaná. Cena 10 eur. Drevená stavebnica, cena 10 eur. Guľôčková dráha od 4 r, cena 8 eur. Krabica zničená. Spolu 25 eur