bazár, predaj, inzercia, predám

Drevené hodiny s dizajnom

Kategória: Umelecké predmety

Vygravírujem nástenné hodiny (priemer 30cm) s Vašim vlastným dizajnom, logom, menom, iniciály, venovaním, alebo navrhnem pre Vás dizajn na hodiny.

Materiál:
Drevená dyha hrúbka 4mm
Drevené hodiny s dizajnom
Podobné inzeráty
Ručne maľované hodiny
Ponúkam na predaj ručne maľované hodiny na maliarskom plátne o priemere 30cm. Maľba je akrylovými farbami. Hodiny fungujú na batériu AA (dávam automaticky k hodinám). Hodiny majú tichý chod. Krásne žiarivé farby oživia každú miestnosť :-) Viem zaslať aj poštou iba platba vopred +6,90 EUR, nakoľko posielam ako krehkú zásielku.
Lodné hodiny, lodnícky interiér
Predám francúzske lodné mechanické hodiny Bayard. Hodiny sú osadené v mosadznom leštenom puzdre s vymeniteľným sklíčkom, ciferník pôvodný (hliníkový). Hodiny boli vyčitené, premazané u hodinára. Sú plne funkčné. Cena pevná - 110. Prosím písať správu.
Hodiny nástenné vinylové
Predám nástenné hodiny vyrobené z vinylovej platne. Motív: Pink Floyd a neznáma kapela. Hodiny sú nové a funkčné. Cena je za jedny hodiny.
Drevené magnetky, podkovy, zvieratká
Ponúkam na predaj po 1€/kus. Magnetky drevené srdiečka, magnetky drevené farebné, drevené podkovičky, drevené húpacie kačičky, koníky, psíky, veverička
Nosič / prepravka piva
Ponúkam originálne nosiče piva, ktoré sa dajú vyrobiť tak aby boli jedinečné s vlastným dizajnom vášho návrhu. V cene je aj gravírovanie loga alebo textu, ktoré sa vloží pod otvarakom na piva, okrem toho taktiež môžme namaľovať text na bok nosiča GRÁTIS! 6 kusov podpivnikov je možné dodať s vlastným dizajnom za 15€ Do 24 hodín vieme odoslať spoločnosťou packeta 3,3€ do balíkomatu alebo kuriérom na adresu 5,5€
Predam hodiny a obraz
Predam nastenne hodiny po udrzbe u hodinara 60 Eur,sovietske stolove hodiny Majak 40 Eur a obraz olej na platne z roku 78 signovany,cena dohodou.ponuknite.Pozri vsetky moje inzeraty.