bazár, predaj, inzercia, predám

Drevené magnetky, podkovy, zvieratká

Kategória: Umelecké predmety

Ponúkam na predaj po 1€/kus.

Magnetky drevené srdiečka,
magnetky drevené farebné,
drevené podkovičky,
drevené húpacie kačičky, koníky, psíky, veverička
Drevené magnetky, podkovy, zvieratká
Podobné inzeráty
Košice pamiatky - špičkové kresby a kópie, magnetky
Ponúkam na predaj kresby Košice - budovy, pamiatky, kostoly, vypracované vo špičkovom prevedení Autor: Vlado Ondo technika: kresba mäkkou ceruzou 2B cena originál kresby (čistý rozmer cca 21x32 cm) 50 EUR cena kópie: rozmer 25x35 cm -10 EUR, 17x25 cm - 7 EUR AKCIA pri kúpe 5 kópií 17x25 cm zľava s pôvodnej ceny 35 EUR na 30 EUR magnetky 7x10 cm cena 1,20/ks pozn: celkový rozmer: rozmer obrazu plus pasparta (umelecký tvrdý papier okolo obrazu cca 5 cm z každej strany) Balenie: v lesklej priesvitnej fólii, podložené tvrdým kartónom a to celé ešte v tvrdých kartónových doskách Kresieb je viac, tu sú len sú len niektoré z nich info: vlado2943@ kompletná ponuka košických kresieb na stránke: Kresby si zákúpili a sú umiestnené v Penzione Golden Royal, Privilege hotel, Penzion Maratón, Bistro Park Železničná stanica Košice, ReštiKE, niekoľkokrát si kresby zakúpila kancelária primátora mesta Košice
Soňa Mrázová tvorba
Dóza,akrylmalba s kolážou,temná modrá,V25xš18,5cm jedna strana,veko 19,8cm jedna strana,maľba po celom obvode 250eur Záves-štýl tapiséria V145xš224cm,malba na čistom novom pevnom plátne s kolážou/malba+šitie/350eur Busta-sculptúra,pálena hlina,V32xš33cm,glazované 250eur Milé magnetky z tvrdého pevného materiálu,akrylmalba s kolážou 8ks 40eur
MAGNETKY III (osobný odber)
Ako nové. Cena - 2 EUR (ks), 4 EUR ( c.5, 6, 13, 14). Dôvod predaja: viac ich vo svojej domacnosti nepotrebujem a rada sa ich zbavim cim skor. Na dobierku neposielam; pošlem až po prevode peňazí na môj účet + poštovné. Ak inzerát je zverejnený = ešte aktuálny. Len vážni záujemcovia!!! Telefónne číslo je vymyslené. Kontaktujte ma prosím prostredníctvom mailu.
NOVÉ MAGNETKY I (osobný odber)
Sú ešte zabalené v plastovom obale, viď. fotky. Cena - 3,50 EUR (ks - velke), 2 EUR (male). Dôvod predaja: viac ich vo svojej domacnosti nepotrebujem a rada sa ich zbavim cim skor. Na dobierku neposielam; pošlem až po prevode peňazí na môj účet + poštovné. Ak inzerát je zverejnený = ešte aktuálny. Len vážni záujemcovia!!! Telefónne číslo je vymyslené. Kontaktujte ma prosím prostredníctvom mailu.
Veľké MAGNETKY / zasklené mini-obrázky II (osobný odber)
Ako nové, zasklené!!!, vel. 10x8,5 cm. Cena - 5 EUR (ks). Dôvod predaja: viac ich vo svojej domacnosti nepotrebujem a rada sa ich zbavim cim skor. Na dobierku neposielam; pošlem až po prevode peňazí na môj účet + poštovné. Ak inzerát je zverejnený = ešte aktuálny. Len vážni záujemcovia!!! Telefónne číslo je vymyslené. Kontaktujte ma prosím prostredníctvom mailu.
špičkové kresby Praha, Bratislava, B. Štiavnica
Ponúkam na predaj kresby Praha, Bratislava, Banská Štiavnica, Kremnica - budovy, pamiatky, kostoly, vypracované vo špičkovom prevedení Autor: Vlado Ondo technika: kresba mäkkou ceruzou 2B cena originál kresby (čistý rozmer cca 21x32 cm) 50 EUR cena kópie: rozmer 25x35 cm -10 EUR, 17x25 cm - 7 EUR AKCIA pri kúpe 5 kópií 17x25 cm zľava s pôvodnej ceny 35 EUR na 30 EUR magnetky 7x10 cm cena 1,20/ks pozn: celkový rozmer: rozmer obrazu plus pasparta (umelecký tvrdý papier okolo obrazu cca 5 cm z každej strany) Balenie: v lesklej priesvitnej fólii, podložené tvrdým kartónom a to celé ešte v tvrdých kartónových doskách Kresieb je viac, tu sú len sú len niektoré z nich info: vlado2943@ kompletná ponuka košických kresieb na stránke: