bazár, predaj, inzercia, predám

Drevene oblozky

Kategória: Dvere, brány

Predam drevene zarubnove oblozky zo smrekoveho dreva plus dvere,klucky.Tri zarubne 80 cm a jedna 60 cm.Na velkost priecky od 10 cm do 12 cm.Cena za jednu oblozku a dvere 30 eur.
Drevene oblozky
Podobné inzeráty
Dvere
Predám dvere masív oblozkove.80 prave 2krat,šírka oblozky 18cm,60 L+P šírka oblozky 15cm,70 L+P šírka oblozky 40cm
Interiérové dvere, PORTA biele, nové - 3 kusy
Predám 1 ks biele interiérové dvere PORTA HOME, G4, falcové, matné sklo, 80 Pravé, bez kľučky a bez obložky (zárubne). Cena 40 eur (obr. 2). Máme aj rovnaké dvere ľavé 80 cm, ale sú prasknuté - je možné ich opraviť, pri odbere všetkých dám tieto grátis (obr. 3,4,5). Tretie dvere sú bezfalcové, biele, Pravé 80 cm, bez kľučky, obložky a závesných pántov. Majú na bočnej strane 2 malé prasklinky od predvrtávky, inak bez poškodenia. Cena 30 eur (obr.6). Len osobný odber.
Predam obložky PORTA
Predám obložky na interierové dvere značky porta.Ešte zabalené.2 pravé ,2 ľavé.Viac parametrov na štítku.Predám aj samostatne.Cena je uvedená za jednu obložku.
Interierove drevene dvere
Predam kvalitne interierove dvere dovezene z Rakuska..vo vnutri drevo,povrch foliovany.7ks plus obložky. Cena za ks
Predám dvere s obložkovou zárubňou
Predám dvere s obložkovou zárubňou v drevodekore dub - halifax, rozmer 200 x 60, šírka obložky nastaviteľná od 12 do 15cm. Obložka nepoužitá iba zložená, dvere s miernym poškodením na spodnom pánte - vylúpené olepenie, funkčnosť dverí to neovplyvňuje. Namontovaná kľučka s bezkľúčovou rozetou z vnútra.
Interiérové dvere
Predám nové zabalené interiérové dvere 80ky ľavé 1ks s obložkami. obložky 80L 80-100 (60€) Cena dverí- 80€/ks Odtieň : Agát Morava (z OBI) Vsetko nové ešte zabalené. Predávame z dôvodu zlého zamerania. Foto osadených dverí ilustračné ako to v skutočnosti vyzerá. Na cene sa da dohodnúť !