bazár, predaj, inzercia, predám

Drevené palety

Kategória: Výroba

Predám nové drevené palety v štandartnom rozmere 1200x800mm, cena 6,5€/ks
Drevené palety
Podobné inzeráty
Výroba a predaj drevených paliet
Neváhajte a objednajte si u nás drevené palety a atypické rozmery podľa vašich požiadaviek! Naša firma sa špecializuje na výrobu a predaj kvalitných drevených paliet, ktoré vám pomôžu optimalizovať váš skladovací priestor. Sme schopní vyrobiť drevené palety v akomkoľvek požadovanom tvare a veľkosti, aby splnili vaše špecifické požiadavky. Naša firma používa len kvalitné drevo a moderné technológie, čo zabezpečuje, že naše drevené palety sú odolné a spoľahlivé. Okrem toho, sme schopní dodávať drevené palety v rôznych množstvách a za konkurenčné ceny. Ak hľadáte spoľahlivého partnera pre výrobu a dodávku drevených paliet, neváhajte nás kontaktovať. Radi vám pomôžeme s vašimi požiadavkami a navrhneme riešenie, ktoré bude najlepšie vyhovovať vašim potrebám.
Palety, drevené obaly výroba predaj prenájom
Drevené EURO palety najvyššej kvality... Spoločnosť ELKRIJO predáva a vykupuje , prenajíma, zabezpečuje pre Vás obehovú logistiku obalov(paliet, gitterboxov), tiež opravujeme drevené EUROPALETY priamo zo skladu v centre mesta Nováky (SubLicencia EUR/UIC s registráciou a povolením na OPRAVY a označovanie). Môžeme navrhnúť a vyrobiť priemyselnú paletu vhodnú presne pre Váš tovar, stačí nám zavolať a navrhneme riešenie. V ponuke máme množstvo atypických paliet, bední, zvrškov, ohrádok a gitterboxov ako aj bežné štandardizované EUROPALETY. Vyrobené obaly ponúkame priamo na odkúpenie, alebo aj rozličných foriem prenájmu. INFO: Nájdete nás priamo v Novákoch, ulica Šimonovská 559/2 (areál býv. ČSAD). Zavolajte spoločnosť ELKRIJO tel:
Veľké drevene mreže na popínavé rastliny , kvety
Elegantne drevené mreže na popínavé rastliny + kotviaci hrot - pre stabilný mrežový stojan. Drevená mriežka na rastliny je tiež ideálna ako zástena na ochranu súkromia - alebo na dekoratívne zakrytie nevzhľadných záhradných plôch . Možnost výzdoby vašej záhrady a dvora, vyzdobeného množstvom sezónnych kvetov, ktoré do vášho domova prinesú farbu a sviežosť. Aby sme vám pomohli vyzdobiť vašu záhradu profesionálnym spôsobom, koncepčná výroba Vám vyrába a predáva jedinečné a atraktívne mreže, ktoré nielen pomáhaju kvetom a rastlinám ľahko sa tahat ale pôsobí aj ako krásna záhradná socha. Mriežka v tvare borovicového listu je vysoká podla potreby zákazníka a je vyrobená z masívneho dreva chráneného pred hnilobou. Jeho tesne rozmiestnené drevené časti sú navrhnuté tak, aby podopierali kvety a ich listy. Brúsený hrot vyrobený z pozinkovanej nehrdzavejúcej ocele zaisťuje odolnosť a dlhú životnosť. Dodáva sa zmontované alebo ako plochý kus nábytku, všetky drevené kusy sú očíslované a predvŕtaná borovicová chrbtica zaisťuje jednoduchú montáž. Zručná práca s drevom a dokonale dimenzované drevené kusy s vysokou odolnosťou voči poveternostným vplyvom a trvanlivosťou ho predurčujú na pestovanie ruží, plamienok a brečtanu. Mriežky dokážu premeniť akúkoľvek záhradu na botanickú záhradu, ponúka nielen efektívny skríning rastlín, ale tiež priťahuje pozornosť každého. Cena podľa veľkosti a druhu.
Palivové drevo v paletách
Palivové drevo štiepane v paletách v rozmeroch 25cm, 33cm, 40-50cm. Buk/dub. Paleta veľká: vonkajší rozmer palety 1m x 1m x 1,80m. Paleta malá: vonkajší rozmer palety 1m x 1m x 1,1m. . Ponúkam rozvoz celé Slovensko. Ceny paliet podľa dĺžky. Pre viac informácii kontaktujte telefonicky.
Plechová garáž Superstal 6X5
Barevná plechová garáž 6X5 so sklonem střechy dozadu, s výklopnými bránami. Parametry garáže: - šíře 6 m - hloubkla 5 m - výklopná brána (výška 2 m) - šíře brány - 3 m - vstupní otvor 1,95 m - venkovní výška vpředu 2,18 m - výška vzadu 1,90 m. Na střeše grafit trapézový plech(nebo jiný ze základní palety) - střešní kování v barvě střechy - na stěnách trapézový plech GRAPHIT (nebo jiný ze základní palety) - konstrukce natřená podkladovou barvou - vruty na střeše a stěnách hliník(sříbrná barva) Napište si o náš katalog ke stáhnutí
Plechová garáž Superstal 4x5,5
Plechová garáž Superstal 4x5,5 barevné provedení se sedlovou střechou, s výklopnými vraty. Parametry garáže: - šířka 4 m - délka 5,5 m - výklopná brána (výška 2 m) v barvě hnědé - šířka brány - 3 m - výška v sedle 2,35 m - výška boční stěny 2,13 m . Trapézový plech v barvě hnědý lesk (nebo jiný ze základní palety barev) - na stěnách trapézový plech v barvě pískový lesk (nebo jiný ze základní barevné palety) - konstrukce natřená základním nátěrem - šrouby na střeše a na stěnách hliník (stříbrná barva) Konstrukce garáže je vyrobena ze za studena ohýbaných úhelníků. Konstrukce je natřena základní barvou. Pro zajištění větší pevnosti střechy se pod střechu používají C profily. Hliníkovými nýty ve stříbrné barvě. Napište si o náš katalog ke stáhnutí