bazár, predaj, inzercia, predám

Dreveny velky box na caje rozmery - 32x20x9cm

Kategória: Ostatné

Predam dreveny velky box na caje rozmery - 32x20x9cm
Dreveny velky box na caje rozmery - 32x20x9cm
Podobné inzeráty
Plastove palety-Vsakovacie kose-Trativod
Ponúkam na predaj vsakovaci box ( trativod ).Moje koše su extra pevne!!! Sú tak pevne že môžte na ne kľudne dať aj 3 metre zeminy ( vid na posledných fotkách!!Môžte po nich skakat a nezlomia sa!!Pre info: 2000 l box vás vyjde na 160€ Rozmer ŠxDxV 110x110x166cm alebo 1500litrov ŠxDxV 110x110x124cm= 125€ a 1000litrovy 85€ ŠxDxV 110x110x83cm ,ďalšie rozmery a objem na vyžiadanie.Po kosoch môžte kľudne poskákal!!Su z extra pevných paliet.V cene už máte hotový box ,pripravený na osadenie ..Vsakovaci box sa skladá z plastových paliet+Geotextilia 300gr/m2 ( na vyžiadanie aj 400gr ) spojovacie skrutky.Kose držia pevne a nerozpadavaju sa.Palety sú z Polypropylénu a nie z recyklovaného plastu!!!.Kose je možné použiť aj pod parkovisko!!Box je zhotovený precízne a obaleny certifikovanou geotextiliou,ktorá vam vydrží minimum 30rokov .Garantujeme za poskladany box, o čom svedčí aj ich veľky odbyt aj z stavebných firiem.Dopravu viem poriešiť vlastným nákladným autom za rozumnú cenu..Cenovu ponuku vam viem poslať do 1hodin.Pozrite si recenzie. Podobne: trativod,Vsakovacie kose,Dažďová voda
Tri salky caje
Ponukam knihu, ako nova od Greg Mortenson a David Oliver Relin ,, Tri salky caje". Kniha je v top stave
Predám čaje a kaše
Predám detské čaje a kaše kus 3€
Greg Morteson, David Oliver Relin Tri salky caje cz top stav
Ponukam titul Tri salky caje stav výborný, cestina tvrda vazba, knihy zasielam postou, alebo knihy si mozete prebrat osobne aj cez vikendy!! Za stav a kvalitu vzdy rucim!! Kontakt telefonicky, formular NA SMS SPRAVY A PREZVANANIE NEREAGUJEM!!! Len seriozny zaujem!!
PREDAM NEVYUZITU NADOBU NA ROZNE CAJE
PREDAM NEVYUZITU DREVENU NADOBU NA CAJE, MAM 3 KS, PREDAM JEDNOTLIVO, 1 KS ZA 7 €. PREDAVAM ICH BEZ OBSAHU CAJOV, TIE SOM MINULA. KONTAKT: , PREFERUJEM OSOBNY ODBER V BA 5, VECI NEPOSIELAM POSTOU, ANI KURIEROM!
Drevená krabička na čaje bielej farby
Predám drevenú krabičku na čaje bielej farby. Poprosím kontaktovať e-mailom alebo SMSkou. Viem poslať aj dobierkou.