bazár, predaj, inzercia, predám

Dreveny vyrezavany krigel

Kategória: Zberateľstvo

Dreveny vyrezavany krigel s vrchnakom

Osobny odber Brezno alebo kurier/packeta s platbou vopred
Dreveny vyrezavany krigel
Podobné inzeráty
Zberateľské krígle
Predám pivné krígle pre zberateľov za cenu 5 eur/kus (pri kúpe všetkých troch je cena spolu 12 eur). Čierny krígeľ so znakom Bratislavy a nápisom Bratislava v stredovekom štýle má objem 3 dcl úplne po okraj. Je vyrobený zo zaujímavého materiálu, ktorý však neviem bližšie určiť. Veľký krígeľ je z Anglicka, z pivovaru v meste Newark on Trent. Je keramický a má objem 8 dcl úplne po okraj. Poľovnícky krígeľ je takisto keramický. Na krígli je motív hlucháňa. Objem je takmer 4 dcl úplne po okraj. Krígeľ bol podľa informácií na nemeckých stránkach vyrobený približne v 70. rokoch v NDR závodmi SD. Ako naznačuje razba na dne (Handarbeit), ide o ručnú prácu. Aby ste videli všetky fotky, posúvajte sa cez ne šípkami. Iba osobný odber v Trnave.
Starožitný Vojenský Krígeľ a pohľadnica
Predám starožitný vojenský krígeľ s priesvitkou.Výška 30 cm.Krígeľ na spodnej strane má malú čiarku(označené červenou šípkou viď.foto) Po dohode môžem poslať aj poštou. Kontakt len na email milan_stefanik@ Tel.číslo je vymyslené
Originálny Vintage Krígeľ Retro Drevený Hrnček
Retro Vintage Originálny krígeľ 0.5l Zvonku drevený, zvnútra plechový Ak na uvedenom čísle nezdvíham, zanechajte mi sms alebo email a ja sa Vám ozvem.
Krigel-I.sv.vojna.Nemecko
Predam stary porcelanovy krigel ktory si po Isvetovej vojne nechavali zhotovovat nemecky veterani zakopovych bojov I.sv.vojny ako upomienku na sluzbu a vojnu. vid foto. 25e+posta
Predám krígeľ Slet orelstva v Brne 1922
Predám upomienkový krígeľ Slet orelstva z roku 1922. Poškodenie viditeľné, Výška po vrchnák 11 cm, Ø dna 9,5 cm. Uprednostním osobný odber.
Predám krígeľ KGL Hof Bräuhaus München
Predám starožitný krígeľ KGL Hof Bräuhaus München s jemnou prasklinou. Jemne slzí. Vhodný na dekoráciu.