bazár, predaj, inzercia, predám

Drevodomy

Kategória: Výroba

Staviame drevodomy a chaty za skvelú cenu ????!
Ponúkame Vám rôzne typy drevených zrubových domov a chát. Drevostavby boli realizované na základe individuálnych požiadaviek každého zákazníka. Každý dom alebo chatu vieme prispôsobiť špecifickým potrebám a predstavám zákazníka, tak aby sa v nej cítil čo najlepšie. Drevostavbu vyrábame na základe Vášho návrhu a iných technických parametrov. Dom bude zmontovaný na pozemku objednávateľa. Cena za hrubú drevenú stavbu za m2 je od 400,-€ bez DPH, doprava je v cene. Ak chcete kvalitné a zároveň finančne dostupné byvanie????pre viac informácii ma kontaktujte na tel.č.: .
Drevodomy
Podobné inzeráty
Mobilný DREVODOM
Dobrý deň, vyrábam mobilné drevodomy podľa Vašich požiadaviek. Možnosť využitia aj ako záhradný domček, kancelária, letný dom ale aj trvalý dom bez nutnosti stavebného povolenia. Dohodnutá cena je za hotový dom na kľúč. Vo výbave domu sú omietky, podlahy, elektroinštalácia, kúpeľňa so sprchovým kútom/vaňou, toaletou a umývadlom. Konštrukcia domu je z kvalitného dreva určeného na stavbu drevodomu. V cene sú kvalitné okná a dvere o rozmeroch podľa Vašich predstáv. Dom si môžte vziať kamkoľvek so sebou, poskytuje plnohodnotné bývanie pre 2 až 6 osôb. Príďte sa sami presvedčiť aký je mobilný drevodom priestraný. Prvý mobilný drevodom je postavený v obci Podbrezová v okrese Brezno. Kontakt: Babiak Zdenko, VYROBÍM VÁM VYSNÍVANÉ BÝVANIE NA MIERU !! FOTO JE ILUSTRAČNÁ Cena: Dohodou
Modulové domy /mobilné domy / drevodomy / Tinyhouse
Ponúkame na predaj modulové domy vyrobené z priečne lepeného dreveného masívu - CLT materiálu. Moduly vyrábame v nasledovných veľkostiach: XS = 4x4 = 16 m2 = 25.000 Eur S = 4x6 = 24 m2 = 35.000 Eur M = 4x8 = 32 m2 = 40.000 Eur L = 4x10 = 40 m2 = 45.000 Eur XL = 4x12 = 48 m2 = 55.000 Eur Alebo kombináciou jednotlivých modulov (XS+M, M+L, M+M ....) alebo podľa požiadaviek zákazníka. Pôdorysy (okná, dvere, priečky) sa upravujú pre každý projekt zvlášť tiež dľa prianí klienta. Pri výrobe použité len kvalitné materiály - slovenské CLT o hr 100mm, izolácia o hr.300mm (strop), 200mm (steny), parozábrana, KVH rošt, Knauf sadrokartónová doska/ drevený obklad, odvetrávaná exteriérová fasáda zo smrekovca; Možnosti odvetrávanej fasády - obklad európsky smrekovec vertikálne/horizontálne (dľa požiadaviek) Hlavné výhody konštrukcie z CLT panelov: - šetrné k prírode a zdraviu človeka - dobré zvukové a tepelnoizolačné vlastnosti - vyrobené na Slovensku Dopravu vieme zabezpečiť; SKLADOM - modulový domček - rozmer 48 m2= 4m x 12m; Obhliadku si prosím dohodnite telefonicky na .